Η Google ειρωνεύεται την Apple. Ξεχνάει όμως κάτι…

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 05/10/17, 17:31

[ad_1]

Από ένα event παρουσίασης της Google δε θα μπορούσε να λείψει το πικρόχολο σχόλιο για την Apple, το κερασάκι στη τούρτα που θα κάνει το κοινό να γελάσει και να χειροκροτήσει.Google


Στην χτεσινή παρουσίαση της νέας Google συσκευής, Pixel 2, η οποία έρχεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη, ο Mario Queiroz, Γενικός Διευθυντής των Google phones, άφησε να εννοηθεί ένα ειρωνικό σχόλιο για την νέα σειρά της Apple.


«Μπορείτε να επιλέξετε όποιο από τα δύο Pixel μοντέλα προτιμάτε βιώνοντας την ίδια ακριβώς εμπειρία. Εμείς δεν προσφέρουμε καλύτερα χαρακτηριστικά στην μεγαλύτερη συσκευή υποβαθμίζοντας την μικρότερη.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Mario Queiroz στην ομιλία του.


Πράγματι, η Apple ακολουθεί την συγκεκριμένη τακτική για να οδηγήσει του καταναλωτές στο μεγαλύτερο iPhone. Αναμφίβολα, ένα μεγάλο σώμα επιτρέπει μεγαλύτερη μπαταρία και περισσότερο εξοπλισμό οπότε από την μια μπορούμε να δικαιολογήσουμε γιατί η Apple προσφέρει περισσότερες δυνατότητες στο Plus. Την ίδια στιγμή όμως η Cupertino δυσκολεύεται να πείσει τους καταναλωτές της για το Plus καθώς ένα μεγάλο ποσοστό του είναι ερωτευμένο με το κλασσικό iPhone 4,7 ιντσών.


Οπότε ναι, μέχρι ένα σημείο η Google μπορεί να έχει δίκιο εφόσον η Apple προσφέρει μερικά αποκλειστικά χαρακτηριστικά όπως το σύστημα διπλής κάμερας στα iPhone 7 και 8 Plus.


Μην ξεχνάμε όμως ότι πέρσι η Google είχε ειρωνευτεί την Apple για την αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών στο iPhone 7 και φέτος μας παρουσίασε μια Pixel συσκευή χωρίς υποδοχή εξίσου. Άλλαξε απλά γνώμη τελικά η Google ή αντιγράφει τον αντίζηλο του;


Εδώ μάλλον κολλάει η παροιμία “Ότι κοροϊδεύεις, το λούζεσαι”.


The post Η Google ειρωνεύεται την Apple. Ξεχνάει όμως κάτι… appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε