Η Google ανακοίνωσε την κάμερα Google Clips

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 05/10/17, 17:50

[ad_1]

Έχουμε δει πολλές νέες συσκευές από την Google, η τελευταία είναι μια κάμερα που ονομάζεται Google Clips.


Clips


Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να είναι μια ελαφριά hands free μηχανή και έρχεται με ενσωματωμένη μηχανική μάθηση.


Όταν η κάμερα είναι ενεργοποιημένη, αναζητά για εικόνες ώστε να τις απαθανατίσει και προφανώς θα μάθει σταδιακά ποιες είναι οι σημαντικές στιγμές που πρέπει να φωτογραφίζει.


Οι εκπρόσωποι της εταιρείας, μίλησαν για αυτή: «σήμερα παρουσιάζουμε το Google Clips, μια ελαφριά μηχανή hands-free που σας βοηθά να τραβήξετε πιο αυθεντικές και αυθόρμητες στιγμές των ανθρώπων – αλλά και των κατοικίδιων ζώων – που έχουν σημασία για εσάς. Μπορείτε να τοποθετήσετε την κάμερα πάνω στο τραπεζάκι του καφέ, όταν τα παιδιά σας παίζουν στο σαλόνι ή να την βάλετε πάνω σε μια καρέκλα για να τραβήξετε φωτογραφίες της γάτας σας ενώ παίζει με το αγαπημένο της παιχνίδι. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί λήψης-τόσο στην κάμερα όσο και στην αντίστοιχη εφαρμογή – ώστε να μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες όποτε το επιθυμείτε.


Η συσκευή λειτουργεί με μια εφαρμογή η οποία θα είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android. Η μηχανή λήψεων Google Clips θα κυκλοφορήσει σύντομα στις ΗΠΑ και θα διατίθεται για λιανική πώληση για $ 249.


Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα κάμερα Google Clips μέσω της Google στον παρακάτω σύνδεσμο.


Google


The post Η Google ανακοίνωσε την κάμερα Google Clips appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε