Το πρόγραμμα εκκίνησης Android της Microsoft επιτρέπει σύνδεση κινητού και υπολογιστή

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 05/10/17, 19:57

[ad_1]

Η Microsoft κυκλοφόρησε σιωπηλά το δικό της πρόγραμμα εκκίνησης Android περισσότερο από δύο χρόνια πριν.


εκκίνησης


Ήταν το βασικό, λειτουργικό Arrow Launcher για συσκευές Android, που δημιουργήθηκε από έναν υπάλληλο, στο πλαίσιο του πειράματος Garage της εταιρείας. Αυτό το πείραμα παίρνει μια μεγάλη αναβάθμιση σήμερα με την έκδοση του Microsoft Launcher.


Ενώ τα iPhones δεν σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τι συμβαίνει όταν πιέζετε το κουμπί Home, οι συσκευές Android περιλαμβάνουν προγράμματα εκκίνησης που υπαγορεύουν την εμπειρία της αρχικής οθόνης. Η Microsoft επωφελείται από αυτό για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ κινητού και υπολογιστή. Το Microsoft Launcher θα επιτρέψει στους χρήστες Android να συνεχίσουν να προβάλλουν φωτογραφίες, να επεξεργάζονται έγγραφα ή να διαβάζουν websites από το κινητό στον υπολογιστή. Είναι κάτι που η Microsoft πειραματίζεται πρόσφατα και η “συνέχεια στο PC” είναι επίσης ένα μεγάλο μέρος του νέου προγράμματος περιήγησης Edge για iOS και Android. Είναι επίσης παρόμοιο με το χαρακτηριστικό HandOS του macOS.


Μπορείτε να επιλέξετε τα αρχεία στην αρχική οθόνη και να τα ενεργοποιήσετε για να ανοίξουν σε έναν υπολογιστή. Είναι υπέροχο αν είστε χρήστης Android που χρησιμοποιεί υπηρεσίες της Microsoft όπως OneDrive, το Office και το Outlook. Αυτός είναι ο τύπος του χρήστη για το οποίο έχει σχεδιαστεί αυτό το πρόγραμμα εκκίνησης.


Το πρόγραμμα εκκίνησης της Microsoft διαθέτει επίσης πληροφορίες για συναντήσεις και υπενθυμίσεις ημερολογίου, σε πρόσφατες φωτογραφίες και ειδήσεις. Μπορείτε να το προσαρμόσετε πλήρως, με διαφορετικά ανοιχτόχρωμα και σκουρόχρωμα θέματα και έγχρωμες προσθέσεις όπως ακριβώς και τα Windows 10. Όλα σχεδιάζονται για να ταιριάζουν με το νέο Fluent Design της Microsoft, το οποίο η εταιρία προωθεί στα προϊόντα της, με λεπτές υποδείξεις στο φως, το βάθος και την κίνηση.


Αν είστε ήδη χρήστης του Arrow Launcher, τότε θα αναβαθμιστείτε αυτόματα στο Launcher της Microsoft, οποιοσδήποτε άλλος χρήστης Android θα είναι σε θέση να κατεβάσει και να εγκαταστήσει την προεπισκόπηση σήμερα μέσω του Google Play Store.


The post Το πρόγραμμα εκκίνησης Android της Microsoft επιτρέπει σύνδεση κινητού και υπολογιστή appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε