Τα παιδία θα κοιμούνται σωστά με αυτό το έξυπνο ξυπνητήρι

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 05/10/17, 20:16

[ad_1]

Οι γονείς συχνά ψάχνουν για έναν τρόπο ώστε να κρατήσουν τα παιδιά τους στο κρεβάτι λίγο περισσότερο και να κερδίσουν λίγα λεπτά επιπλέον ξεκούραση.


ξυπνητήρι


Για αυτούς τους γονείς, ιδανική λύση αποτελεί το έξυπνο ρολόι-ξυπνητήρι για παιδιά που σχεδίασε η Little Hippo που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας.


Το έξυπνο ρολόι MELLA, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως ένα παιδικό ξυπνητήρι, ηχητικό μηχάνημα, νυχτερινό φως και χρονοδιακόπτης υπενθύμισης, όλα σε ένα.


Η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το έξυπνο ρολόι της MELLA εξηγεί περισσότερα για την έμπνευση και το σχεδιασμό του:


“Οι μελέτες δείχνουν ότι τα παιδιά δεν κατανοούν πλήρως την έννοια του χρόνου μέχρι τα 8 τους περίπου χρόνια. Το MELLA χρησιμοποιεί χρώματα και εκφράσεις προσώπου για να διδάξει το παιδί σας πότε είναι ώρα για ύπνο και πότε είναι ώρα να ξυπνήσει. Με το MELLA, το παιδί σας μπορεί να μάθει να μένει στο κρεβάτι περισσότερο, κάτι που σας δίνει περισσότερο χρόνο για ύπνο! Δεν είναι τρομερό!


Ορίστε τον επιθυμητό χρόνο ύπνου και κάθε βράδυ, το MELLA θα κοιμάται μαζί με το παιδί σας. Το MELLA κοιμάται όλη τη νύχτα, έτσι ώστε το παιδί σας να ξέρει ότι εκείνες τις ώρες πρέπει να μένει στο κρεβάτι. Τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που ξέρουν να περιμένουν! Μισή ώρα πριν από την ώρα της αφύπνισης, το MELLA θα εμφανίσει μια παιχνιδιάρικη έκφραση και θα ανάψει ένα κίτρινο φως. Διδάξτε το παιδί σας να παίζει ήσυχα και να περιμένει υπομονετικά μέχρι το πράσινο φως! Ρυθμίστε τον επιθυμητό χρόνο αφύπνισης και το MELLA θα χαιρετήσει το παιδί σας με ένα χαμόγελο και θα λάμψει ένα πράσινο χρώμα. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει τη μέρα του!”


Πηγαίνετε στην επίσημη εκστρατεία στο Kickstarter, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο για μια πλήρη λίστα όλων των διαθέσιμων δωρεών που ξεκινούν από $ 39 και η κυκλοφορία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2018.


MELLA


The post Τα παιδία θα κοιμούνται σωστά με αυτό το έξυπνο ξυπνητήρι appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


Αν σου άρεσε κάνε