Η Samsung ετοιμάζει αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο!

Η Samsung ετοιμάζει αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ UPD 13:16 Δημιουργία 04/09/18, 13:07

Το κινητό που... διπλώνει ετοιμάζεται να παρουσιάσει προς το τέλος της χρονιάς η Samsung, σύμφωνα με τις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας.

O DJ Koh δήλωσε πως είναι ώρα να λανσάρει στην αγορά μια αναδιπλούμενη συσκευή αφού έρευνα που διενεργήθηκε από την Samsung έδειξε πως υπάρχει χώρος στην αγορά για μια τέτοιου είδους συσκευή.

Μιλώντας στο CNBC o CEO της εταιρείας απέφυγε να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με την λειτουργία της συγκεκριμένη οθόνης. Οι χρήστες θα μπορούν να δουν αρκετά έχοντας την συσκευή "διπλωμένη" αλλά όταν θα πρέπει να σερφάρουν στο διαδίκτυο τότε θα πρέπει να το ανοίξουν" δήλωσε μεταξύ άλλων ο DJ Koh στη διεθνή έκθεση IFA που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο.

Η συσκευή μπορεί να είναι παρόμοια με τα παλιά παραδοσιακά τηλέφωνα τα λεγόμενα flip phones, στα οποία ένα μικρό εξάρτημα ένωνε τα δύο μέρη του τηλεφώνου, την οθόνη με τα πλήκτρα, ωστόσο η Samsung επικεντρώνεται στο να δημιουργήσει ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο θα διαθέτει μία ενιαία οθόνη η οποία θα διπλώνεται.

Ο διευθύνων σύμβουλος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η συσκευή θα μπορούσε να παρουσιαστεί φέτος στο συνέδριο της εταιρείας Samsung Developer το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον Σαν Φρανσίσκο τον Νοέμβριο χωρίς ωστόσο να αναφέρει πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Η συγκεκριμένη κίνηση της Samsung έρχεται καθώς η εταιρεία στοχεύει στην ενίσχυση του τμήματος κινητής τηλεφωνίας καθώς οι πωλήσεις της, σύμφωνα με το CNBC, σημείωσαν το δεύτερο τρίμηνο πτώση σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Ο τεχνολογικός κολοσσός της Νότιας Κορέας αντιμετωπίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα μεγάλο ανταγωνισμό τόσο από την Αpple όσο και από την Ηuawei.

Αν σου άρεσε κάνε