2+1 συμβουλές μόδας από την στυλίστρια της Κέιτ Μίντλετον

2+1 συμβουλές μόδας από την στυλίστρια της Κέιτ Μίντλετον

ΥΓΕΙΑ UPD 18:20 Δημιουργία 09/04/19, 18:05

Η στυλίστρια της Κέιτ Μίντλετον, Βιρτζίνια Τσάντγουικ-Χίλεϊ με προυπηρεσία στη Vogue, μοιράζεται τις συμβουλές της για το τι να φοράμε στο γραφείο.

Συμβουλή 1η: Το ύφασμα μπορεί να αλλάξει το outfit. Όσο καλύτερα στέκεται το ύφασμα, τόσο καλύτερα δείχνει η σιλουέτα και τόσο πιο σίγουρη θα αισθάνεστε. Για παράδειγμα, ένα μεταξένιο πουκάμισο είναι πολύ καλύτερο από ένα άκαμπτο βαμβακερό. Ακόμα και ένα φόρεμα στα μέτρα σας μπορεί να σας βοηθήσει να κινήστε καλύτερα.

Συμβουλή 2η: Tα παπούτσια είναι πάρα πολύ σημαντικά για την άνεση. Ενθαρρύνω τις γυναίκες να φορούν τακούνι, kitten ή block heel. Οι μπαλαρίνες δεν υπάρχουν πια έχουν «πεθάνει». Το λουστρίνι είναι καλύτερη επιλογή από το δέρμα, το οποίο φθείρεται εύκολα και μαλακώνει. Τα ankle boots μπορούν να κουράσουν, ενώ τα biker boots αποτελούν ιδανική επιλογή για το σαββατοκύριακο.

Συμβουλή 3η: Η κομψότητα δεν χρειάζεται να είναι κραυγάζει. Δεν χρειάζεται να φωνάζει: «Γεια σου, κοιτάξτε, πόσο τρέντι είμαι». Κομψή στη δουλειά σημαίνει, άνετη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Αν σου άρεσε κάνε