Στο έλεος του θεού οι καρκινοπαθείς στο νοσοκομείο Λαμίας! Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

ΥΓΕΙΑ Δημιουργία 12/10/17, 15:47

[ad_1]

Σύμφωνα με τις καταγγελλίες των εργαζομένων η ογκολογική κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας λειτουργεί με έναν ιατρό Διευθυντή της παθολογικής Ογκολογίας ο οποίος λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας, γνωστοποίησε στη Διοίκηση και τους Εργαζόμενους, ότι τέλος του χρόνου παραιτείται για να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα.

Διαβάστε ΕΔΩ: Η Οδύσσεια ενός καρδιοπαθούς στα δημόσια νοσοκομεία! Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η κλινική εξυπηρετεί σε χημειοθεραπείες 4.000 καρκινοπαθείς του νομού Φθιώτιδας και των γύρω περιοχών.

Όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο με βάση τα περιστατικά που εξυπηρετούνται η Ογκολογική κλινική του Νοσοκομείου θα έπρεπε να καλύπτεται με τρείς Ογκολόγους ιατρούς.

Διαβάστε ενδεικτικά ΕΔΩ μία από τις βασικές καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ: «Θάνατος» στα επείγοντα! Τι κατέγραψε έρευνα της ΠΟΕΔΗΝ σε 61 Νοσοκομεία»

Συνέπεια οι 4.000 καρκινοπαθείς πολλοί εξ’ αυτών τελικού σταδίου, κατάκοιτοι θα είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν για θεραπεία στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας.

Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι το νοσοκομείο Λαμίας, αντιμετωπίζει τραγικές ελλείψεις προσωπικού. Υπολογίζεται ότι σε ποσοστό 50% είναι ακάλυπτες οι οργανικές θέσεις. Παρά ταύτα 20 μόνιμοι υπάλληλοι (κυρίως Νοσηλευτές ) είναι μετακινημένοι προς Υγειονομικές Μονάδες της Θεσσαλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγριο κούρεμα στις δαπάνες του υπ.Υγείας για το 2018! Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός

Έρχονται από τα λογιστήρια τα κουρέματα στους μισθούς των γιατρών του ΕΣΥ! Τι θα δουν για τον Νοέμβριο

Έρχονται αλλαγές στα νοσοκομεία των νησιών! Τι προανήγγειλε ο Π.Πολάκης

Πλαστή συνταγογράφηση διαγνωστικών εξετάσεων καταγγέλλουν οι ακτινολόγοι! Πως δρα το κύκλωμα


Αν σου άρεσε κάνε