Αυτό είναι το «μενού» που ανεβάζει τις επιδόσεις των ανδρών!

ΥΓΕΙΑ Δημιουργία 20/10/17, 07:09

[ad_1]



Αν οι επιδόσεις σας στο σεξ είναι… πεσμένες υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης!


Έρευνες έδειξαν ότι ορισμένες τροφές που λειτουργούν σαν το φυσικό βιάγκρα μπορούν να ανεβάσουν τις επιδόσεις των ανδρών στο σεξ.

Βατόμουρα

Τα βατόμουρα λειτουργούν σαν το φυσικό βιάγκρα αφού βοηθούν στην χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος. Επίσης περιέχουν δίαφορα συστατικά, που βοηθούν στην αποβολή της περιττής χοληστερόλης από τον οργανισμό.

Σύκα

Τα σύκα είναι πλούσια σε αμινοξέα (οι δομικές μονάδες για όλες τις ορμόνες), τα οποία μπορούν να αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή.

Ωμά στρείδια

Τα ωμά στρείδια περιέχουν ντοπαμίνη η οποία δημιουργεί ένα αίσθημα της ευτυχίας, η οποία μπορεί να αυξήσει την επιθυμία του άντρα να… παρατείνει τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής.

Μπανάνες

Οι μπανάνες μπορούν να αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή αυξάνοντας το επίπεδο ενέργειας του άντρα κατά τη διάρκεια του σεξ. Είναι επίσης μια καλή πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β, οι οποίες αυξάνουν το επίπεδο ενέργειας του σώματος κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας.

Σοκολάτα

Η σοκολάτα μπορεί να είναι ευεργετική για τη βελτίωση της σεξουαλικής αντοχής στους άνδρες, καθώς περιέχουν φαινυλαιθυλαμίνη και αλκαλοειδή.


Αν σου άρεσε κάνε