Ανησυχία στα νοσοκομεία μετά την επίθεση «Ρουβίκωνα» στον Ευαγγελισμό!

ΥΓΕΙΑ Δημιουργία 26/10/17, 18:28

[ad_1]



Ανησυχία επικρατεί σε πολλά νοσοκομεία της Αττικής μετά την επίθεση του γνωστού Ρουβίκωνα σε γιατρό στον Ευαγγελισμό με τη δικαιολογία ότι πήρε φακελάκι.


Οι άγνωστοι που εισέβαλαν στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν γιατρό με το επιχείρημα ότι πήρε φακελάκι.

Παρότι είναι άγνωστο εάν ο συγκεκριμένος γιατρός είχε λάβει ή όχι, τα μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο γραφείο του ως αυτόκλητοι εκδικητές θεωρώντας προφανώς δεδομένη την κοινωνική αποδοχή για τις πράξεις τους. Τον εκβίασαν τον εξύβρισαν, ενώ δεν άφησαν περιθώριο και για το μέλλον στηριζόμενοι στις δικές τους πληροφορίες ότι είχε λάβει παράνομη αμοιβή από ασθενή.

Αν και το φακελάκι είναι γνωστός τρόπος συνδιαλλαγής στα νοσοκομεία και ειδικά στον Ευαγγελισμό, όπου οι φακελάκηδες δίνουν και παίρνουν και κανείς δεν τους καταγγέλλει, η επίθεση Ρουβίκωνα δείχνει ότι πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει…

Άλλωστε ανεξάρτητα εάν ο συγκεκριμένος γιατρός είχε εκβιάσει για να λάβει φακελάκι ή όχι, ο εξοβελισμός του ντροπιαστικού αυτού φαινομένου αποτελεί έργο του υπουργείου Υγείας και όχι ομάδας εισβολέων στα νοσοκομεία.

Πάντως το επεισόδιο έχει προκαλέσει ανησυχία σε πολλά νοσοκομεία της Αττικής ενώ μετά τον Ευαγγελισμό έχουν γίνει πιο αυστηρά τα μέτρα στις εισόδους των νοσηλευτικών ιδρυμάτων με τους άνδρες ασφαλείας να ελέγχουν πλέον με μεγαλύτερη προσοχή ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Editorial: Μόνη σωτηρία για τα νοσοκομεία: πόλεμος στο φακελάκι!

Εργαζόμενοι Ευαγγελισμού για τα «φακελάκια» στο νοσοκομείο: Τέτοια φαινόμενα συκοφαντούν τους τίμιους γιατρούς

ΕΣΥ: Τελικά πόσοι επίορκοι γιατροί τιμωρούνται για τα «φακελάκια»; Τι δείχνουν τα στοιχεία


Αν σου άρεσε κάνε