Έρχεται το «έξυπνο προφυλακτικό» που καταγράφει τις ερωτικές αποδόσεις και όχι μόνο!

ΥΓΕΙΑ Δημιουργία 01/11/17, 04:59

[ad_1]



Λειτουργεί όπως και οι υπόλοιπες έξυπνες συσκευές που παρακολουθούν την υγεία μας.


Όμως η εν λόγω συσκευή που ονομάζεται i.Con απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε άνδρες αφού δημιουργήθηκε με σκοπό να παρακολουθεί τις ερωτικές τους αποδόσεις.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα δαχτυλίδι το οποίο διαθέτει ειδικούς αισθητήρες οι οποίοι καταγράφουν τη διάρκεια του σεξ, τις καύσεις των θερμίδων, τον αριθμό και την ταχύτητα των ώσεων, όπως επίσης και τις στάσεις που χρησιμοποιεί ο άνδρας ανά εβδομάδα, μήνα ή χρόνο.

Άλλες πληροφορίες που παρέχει είναι η συχνότητα των ερωτικών επαφών, η διάμετρος του πέους και η θερμοκρασία του δέρματος.

Τα αποτελέσματα φορτώνονται ασύρματα με Bluetooth και σε ειδικό λογισμικό στο κινητό ή τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ο χρήστης έχει τα αποτελέσματα ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα και μπορεί να τα αποστείλει σε όποιον μπορεί να ενδιαφέρετε. «Η καταγραφή στο app γίνεται ανώνυμα, αλλά οι χρήστες θα έχουν αν θέλουν την επιλογή να κοινοποιούν τα πρόσφατα στοιχεία τους σε άλλα άτομα, διευκρίνισε η εταιρεία που το παρασκευάζει».

Μόλις ολοκληρωθεί το download, το i.Con διαγράφει αυτομάτως τα στοιχεία από τη μνήμη του, ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση.

Φορτίζει με θύρα USB σε 1 ώρα και παρέχει αρκετή ενέργεια ώστε να λειτουργεί για 6 ώρες.


Αν σου άρεσε κάνε