25/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

25/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 11:40 Δημιουργία 25/03/19, 11:33

Κριός

Το να κατακτήσεις κάποιον/α είναι βέβαια μια ενδιαφέρουσα πρόκληση, ακόμη όμως κι αν τα καταφέρεις είναι βέβαιο πως αλλιώς βλέπεις τα πράγματα εσύ κι αλλιώς το ταίρι σου, ιδιαίτερα στο θέμα των ελευθεριών σε μια σχέση. Πρόσεξε λοιπόν μήπως η «νίκη» σου εξελιχθεί σε αντιπαράθεση των «εγώ»! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να μάθεις κάποια πράγματα που θα σε κάνουν «τούρμπο», πρόκειται όμως για ψέματα.

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, η… βιασύνη σου να ζήσεις μια ερωτική περιπέτεια δεν θα σου βγει σε καλό, αφού αντί για απολαύσεις, θα δρέψεις τους καρπούς μιας μάλλον προβληματικής κατάστασης που δεν έχει μέλλον κι αν κάποιος/α θέλει τον… ψυχαναλυτή του, δεν χρειάζεται να είσαι εσύ! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, είναι σκόπιμο να ασχοληθείς με τα προβλήματα φίλων, που θα σου το χρωστούν σαν… χάρη!

Δίδυμοι

Σήμερα προηγούνται οι επαγγελματικές και οικονομικές υποχρεώσεις σου, με συνέπεια τα προσωπικά σου να μείνουν λίγο… πίσω! Αυτό όμως δεν πρέπει να σε στενοχωρεί και τόσο, αφού δεν υπάρχουν οι προδιαγραφές για κάτι καλό. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε απλά να μην μεταφέρεις το άγχος και τα προβλήματά σου στο… κρεβάτι, αφού έτσι κανείς δεν θα μείνει ευχαριστημένος/η!

Καρκίνος

Με τον Κρόνο να… υπερθεματίζει στην ατυχία και τον Ποσειδώνα στα… fake news, ότι κι αν κάνεις στα προσωπικά σου μπορεί να θεωρηθεί λάθος ή τουλάχιστον άστοχο, προτίμησε λοιπόν να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει, περιμένοντας την στιγμή που είτε ο/η άλλος/η, είτε η ίδια η ζωή θα σε… βγάλει από το αδιέξοδο! Κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση και χρειαστεί να διαχειριστείς δύσκολες καταστάσεις, προσπάθησε να λειτουργήσεις «πυροσβεστικά».

Λέων

Φαίνεται πως οι διαθέσιμες επιλογές σου αυξάνονται αλλά το τοπίο είναι «θολό» και… ιντριγκαδόρικο κι όσο κι αν ονειρεύεσαι το καλύτερο για την σχέση σου με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, για την ώρα η ασάφεια των καταστάσεων δεν συνάδει με κάτι πιο «χειροπιαστό» ή σταθερό. Όσον αφορά όμως στο καθαρά… σεξουαλικό κομμάτι της υπόθεσης, μπορεί να γευθείς μια «εκστατική» εμπειρία, που θα σε… απογειώσει!

Παρθένος

Σήμερα καλείσαι να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» με το ταίρι σου, πολύ περισσότερο αν διαπιστώσεις ότι τα πράγματα στην σχέση σας έχουν «ξεφύγει» και ουσιαστικά ζείτε μέσα στην αυταπάτη. Κι εδώ ίσως χρειαστεί «να κάνεις την καρδιά σου πέτρα» προκειμένου να πάρεις μια δύσκολη απόφαση. Αν πάλι είσαι μόνος/η θα έχεις μια κρούση από κάποιον/α που το… παίζει σε διπλό ταμπλό ή σου εμφανίζει ένα πρόσωπο που δεν είναι αληθινό!

Ζυγός

Η Αφροδίτη και ο Άρης μπορεί να σε φέρουν σε επαφή με ένα πρόσωπο, με το οποίο είχατε στο παρελθόν μια «αμφίσημη» σχέση, λίγο ερωτική, λίγο φιλική, λίγο… απ’ όλα δηλαδή κι αν συμβεί αυτό είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στην πράξη. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα αυτά ενδέχεται να την διαταράξουν αλλά αν δεις τα σκούρα, δεν έχεις παρά να… προφασιστείς έναν πονοκέφαλο για να «δραπετεύσεις» από το πρόβλημα!

Σκορπιός

Μπορεί ο ανάδρομος Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου να σε περιβάλλει με παλιά και νέα πρόσωπα που «ζουζουνίζουν» και πρακτικά… πάνε γυρεύοντας, δεν είναι σκόπιμο ωστόσο να ενδώσεις, αφού ο «παραστάτης» Ποσειδώνας, θα σε κάνει να επιλέξεις τελικά τον/την πιο ακατάλληλο/η για σένα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως με αφορμή μια ζήλια ή έναν ανταγωνισμό, δοθεί ένα οριστικό τέλος σε αυτήν.

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, με τον Δία στο ζώδιό σου, θα γίνει τελικά αυτό που θέλεις, πέρα από τις όποιες επιπολαιότητές σου. Είναι μάλιστα πιθανόν να μπεις σε δίλημμα μεταξύ δύο προσώπων, που το ένα σε καλύπτει κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο και το άλλο συναισθηματικά, επειδή ωστόσο καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε μια «κανονική» σχέση, μην… αγχώνεσαι και ζήσε το σήμερα!

Αιγόκερως

Ένα άτομο του περιβάλλοντός σου σε αποπροσανατολίζει με την κριτική του, ίσως μάλιστα να σου μεταφέρει και πληροφορίες ή κρίσεις που αναφέρονται σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά απέχουν πολύ από την αλήθεια ή είναι προϊόν μιας λανθασμένης αντίληψης. Επειδή όμως ο καθένας έχει τις κακές στιγμές του, μην δίνεις βάση και αν είναι να ρωτήσεις κάποιον/α για όλα αυτά, ξεκίνησε από τον/την άμεσα ενδιαφερόμενο/η

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να επηρεάζουν άμεσα τα προσωπικά σου, είναι πολύ πιθανό περάσεις από συναισθηματικές «φουρτούνες» ή διαδοχικές στιγμές έντασης και… αδιαφορίας αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει τουλάχιστον από σεξουαλική άποψη. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε όλο αυτό το «παιχνίδι» των διεκδικήσεων μπορεί εύκολα να διαταράξει ισορροπίες γι’ αυτό κάνε έρωτα κι όχι πόλεμο!

Ιχθύες

Τα σχέδια σου για μια συνάντηση στα… κρυφά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα σκοντάψουν σε αστάθμητους παράγοντες γι’ αυτό μην παίρνεις και τόσο πολύ φόρα! Αν πάλι έχεις «λερωμένη την φωλιά σου» είναι πιθανό να «πιαστείς στα πράσα», το ανάλογο όμως μπορεί να συμβεί και στην περίπτωση που το ταίρι σου έχει κάνει κάποιο «φάουλ», με συνέπεια βέβαια να τελειώσει η σχέση σας, μάλλον άδοξα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε