25/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

25/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:45 Δημιουργία 25/03/19, 12:38

Κριός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω αναδεικνύει σύνθετα προβλήματα στην καριέρα σου, με το κύριο ζητούμενο να είναι η εκπλήρωση κάποιων υποχρεώσεων, έστω κι αν από πλευράς σου χρειαστεί να βάλεις νερό στο κρασί σου. Επιπλέον η «γερουσία» έχει τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, γι αυτό μην της πας κόντρα!

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να καταγράψεις τα πεπραγμένα σου και να οργανωθείς, χωρίς ωστόσο να προβείς σε άμεσες κινήσεις, αφού για την ώρα δεν πρόκειται να αποδώσουν. Επιπλέον, αν κάνεις κάποιες ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα θα είναι λάθος.

Ταύρος

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να περιορίζει τις επιλογές σου είναι πιθανό να καταλήξεις σε «πληκτικές» αλλά κατά κάποιο τρόπο αναγκαίες συναναστροφές με άτομα από το συγγενικό σου περιβάλλον. Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου αναμένονται καθυστερήσεις και εμπόδια, γι’ αυτό… μείνε εκεί που είσαι!

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής θολώνει το τοπίο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και εσύ δεν πρέπει να… πιστέψεις τίποτε από αυτά που σου λένε ή σου παρουσιάζονται ως προοπτικές. Μπορείς όμως να κάνεις ένα «ψυχικό», αν αυτό σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα.

Δίδυμοι

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε «στριμώχνει» με ανάγκες και απαιτήσεις που δεν είναι εύκολο να καλύψεις χωρίς να στερηθείς ένα μέρος από τις απολαύσεις σου. Μπορεί ακόμη να σου ζητηθούν δανεικά από κάποιον/α που είναι πολύ δύσκολο να του/της πεις όχι, πάντα όμως υπάρχει και η… πρώτη φορά για κάτι!

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής εξακολουθεί να δημιουργεί μπερδέματα και ασάφειες στα επαγγελματικά σου, αντί όμως να πασχίζεις… τζάμπα, είναι προτιμότερο να περιμένεις, μέχρι να λάβεις τους «οιωνούς» για να προχωρήσεις. Επιπλέον, η λογική σου «μπάζει νερά» και δεν πρέπει να την εμπιστεύεσαι.

Καρκίνος

Ο Κρόνος απέναντί σου φέρνει πιέσεις και διλήμματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά αν δεις ότι τα πράγματα παίρνουν μια τροπή που δεν σε συμφέρει, κάνε πίσω. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να περιορίσεις τις μετακινήσεις σου και να μην προγραμματίσεις τίποτε αφού δεν θα «σου κάτσει».

Επιπλέον, φαίνεται πως τα όσα ακούς ή μαθαίνεις δεν έχουν απολύτως καμία βάση κι αν είναι τα «τραφείς» με παραμύθια, είναι προτιμότερο να αφοσιωθείς σε καλλιτεχνικές αναζητήσεις και θεάματα, γραπτά ή ακροάματα, που θα σε κάνουν να «ταξιδέψεις» με τον νου και την φαντασία σου.

Λέων

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου, ξεκινώντας ίσως μια δίαιτα που θα προλάβει τα… χειρότερα! Παράλληλα, ούτε στα οικονομικά σου το κλίμα είναι γόνιμο, αντίθετα αναμένονται αναποδιές και έκτακτα έξοδα και εκείνο που επιβάλλεται είναι να κάνεις μια «στάση», ως προς τις επιθυμίες σου, λαμβάνοντας υπόψη σου κάποιους αντικειμενικούς περιορισμούς.

Επιπλέον, με τον ανάδρομο Ερμή να βρίσκεται «αγκαλιά» με τον Ποσειδώνα, είναι σκόπιμο να φυλάξεις τα κεκτημένα σου από τους απανταχού «μακρυχέρηδες» και φυσικά να μην δανείσεις χρήματα πουθενά.

Παρθένος

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μια στενοχώρια στα προσωπικά σου.
Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου μπορεί να σε φέρει ενώπιον διλημμάτων ή καταστάσεων που ίσως και να αντιβαίνουν τα «θέλω» σου.

Σε αυτήν την φάση όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις και να τις παραπέμψεις στο εγγύς μέλλον, όταν δηλαδή θα έχεις στην διάθεση σου όλα εκείνα τα στοιχεία και τις πληροφορίες, που θα συμβάλλουν στο να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα. Ανάλογες επιφυλάξεις πρέπει να έχεις και στις συνεργασίες σου.

Ζυγός

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πιθανό να στενοχωρηθείς από έναν δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή να κινείται μέσα στην ασάφεια, η ανεύρεση μιας οριστικής λύσης στα εργασιακά σου δείχνει για την ώρα ανέφικτη. Είναι προτιμότερο λοιπόν να περιμένεις, ακόμη κι αν φαινομενικά οι καταστάσεις πιέζουν, αφού το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για λάθος συναγερμό.

Επιπλέον, σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξουν παραπλανητικά συμπτώματα γι’ αυτό μην βιαστείς να ακολουθήσεις μια προτεινόμενη αγωγή κι αν δεν νοιώθεις καλά, απλά… ριξ΄το στον ύπνο!

Σκορπιός

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω οι επαφές και οι συναντήσεις σου θα αποδειχθούν κατώτερες των προσδοκιών σου, ιδιαίτερα ως προς την διασκέδασή σου. Προτίμησε λοιπόν να παραμείνεις εντός των τειχών, δίνοντας προτεραιότητα σε διαβάσματα, ενώ πάντα υπάρχει η εναλλακτική της TV ή του DVD!

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να μπερδέψει τα πράγματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με τα φαινόμενα να… απατούν! Για την ώρα λοιπόν απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα κι αν ένας «δικός σου» άνθρωπος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, στάσου πλάι του, χωρίς «δεύτερες σκέψεις».

Τοξότης

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνει αναγκαία έξοδα,, μεταθέτοντας για αργότερα μια σημαντική αγορά ή επενδυτική κίνηση. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή φαίνεται πως ένα οικογενειακό θέμα «κολλάει» και προκειμένου να κάνεις λανθασμένες κινήσεις που θα μπερδέψουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα, είναι προτιμότερο να «αποσυρθείς» από το προσκήνιο, δίνοντας προτεραιότητα στην διατήρηση της ψυχικής σου γαλήνης.

Επιπλέον, τσέκαρε για υγρασίες και διαρροές κι επειδή εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος να μπουν στον χώρο σου «ποντικοί», λάβε όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας.

Αιγόκερως

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου να πιέζει για την λήψη μιας σοβαρής απόφασης είναι αναγκαίο να κάνεις πρώτα την αυτοκριτική σου, διορθώνοντας αν χρειαστεί μια «συνταγή» που παρά τις άριστες προδιαγραφές της, αποδείχτηκε άγονη και προβληματική.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής προξενεί, αστοχίες ή αρρυθμίες, αν μάλιστα κυκλοφορήσεις στον έξω κόσμο, να περιμένεις καθυστερήσεις και αναποδιές. Από την άλλη πλευρά όμως, ένα «λάθος» σου μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο, αφού θα ακυρώσει το ενδεχόμενο να πάθεις κάποια μεγάλη ζημιά, που δεν μπορούσες να φανταστείς!

Υδροχόος

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου… υπενθυμίζει ότι η φυσική σου κατάσταση δεν είναι στα καλύτερά της, γι’ αυτό πρόσεξε τι τρως και πίνεις και βέβαια μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να «κάνεις τον Κινέζο» σε οικονομικά ζητήματα και σε δήθεν αναγκαιότητες, αφού ότι κι αν επιλέξεις θα είναι λάθος ή θα χρειαστεί επανεξέταση.

Επιπλέον, εξακολουθεί να υπάρχει αυξημένος κίνδυνος μιας απάτης σε βάρος σου κι αν είναι να χάσεις –που θα χάσεις- χρήματα μέσω αυτής της οδού, είναι προτιμότερο να τα χαρίσεις όπου… σου κάνει κέφι!

Ιχθύες

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω δημιουργεί ένα στενόχωρο κλίμα και στις φιλίες σου, ίσως μάλιστα να απογοητευτείς από κάποιες συμπεριφορές. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, η άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών θα αποδειχθεί μια σπατάλη χρόνου, αφού οι συνθήκες δεν σε ευνοούν και θα συναντήσεις σημαντικά εμπόδια ή απλά θα κάνεις μια τρύπα στο νερό.

Μπορείς ωστόσο να… ονειρευτείς τις προοπτικές ενός εγχειρήματος, που θα μπορούσε να ξεκινήσει στο εγγύς μέλλον, να εμψυχώσεις άτομα που περνάνε δύσκολα αλλά και να εντρυφήσεις σε καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε