26/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

26/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:39 Δημιουργία 26/03/19, 09:32

Κριός

Αν είσαι διαθέσιμος/η, έχεις την τύχη με το μέρος σου, ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει κάποιος/α για την προσωπική σου ευτυχία. Μπορείς ωστόσο να επωφεληθείς το ίδιο αποτελεσματικά, συμμετέχοντας σε ένα κοινωνικό δρώμενο και χωρίς την βοήθεια… κανενός! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με χιούμορ όλα αυτά τα «ανάλαφρα» που συμβαίνουν είτε σε σένα, είτε στο ταίρι σου.

Ταύρος

Σήμερα ο έρωτας συνδυάζεται με παροχές, είτε από την πλευρά σου, είτε από το ταίρι σου. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε το πιθανότερο είναι να υπάρξουν υπερβολές που θα συμβάλλουν σε μια αμηχανία, είτε κάποιος/α αποπειραθεί να σε «σκλαβώσει» με την οικονομική ισχύ του/της, είτε κινηθείς εσύ με ανάλογο τρόπο. Βλέπεις το χρήμα δεν φέρνει από μόνο του την ευτυχία, ούτε μπορεί να εξαγοράσει μια καρδιά που να αξίζει!

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η, είσαι πολύ κοντά στο να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, που θα σε καλύψει πολλαπλά, δεν έχεις λοιπόν παρά να «υποκύψεις» και μάλιστα… άνευ όρων, αφήνοντας τις πολλές λεπτομέρειες για αργότερα! Ίσως μάλιστα να συναντηθείς με το «έτερον ήμισυ» κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας γιορτής. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος, πρόσεξε αφού όσο κι αν κρυφτείς, όλο και κάποιο μάτι θα σε δει!

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος/η, έχεις την δυνατότητα και την τύχη να προσεγγίσεις με επιτυχία όποιον/α σε ενδιαφέρει, ίσως μάλιστα να συνδυάσεις έρωτα και διασκέδαση σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Από εκεί και ύστερα βέβαια, το κατά πόσον θα υπάρξει μια «υγιής» σχέση είναι ζητούμενο, αφού έχεις μια εγγενή ροπή προς τα δράματα! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, να θυμάσαι απλά πως τα πολλά φλερτ θα φέρουν και γκρίνια.

Λέων

Όλα λειτουργούν υπέρ σου και γίνεσαι μάλλον… περιζήτητος/η, οπότε αν είσαι μόνος/η δεν έχεις παρά να επιλέξεις το καλύτερο για σένα ή απλά να αφήσεις την τύχη να αποφασίσει! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος χρειάζεται μια κάποια προσοχή στις κινήσεις σου, αφού ένας «χαριεντισμός» μπορεί να πάρει διαστάσεις, χαλώντας το καλό κλίμα μέσα σε μια στιγμή, έστω κι αν τελικά γίνει πολύ κακό για το τίποτα.

Παρθένος

Βρίσκεσαι σε φάση που η επισημοποίηση μιας σχέσης δεν… ηχεί άσχημα στα αυτιά σου κι είναι πιθανό να κάνεις το «μεγάλο βήμα». Αν πάλι είσαι μόνος/η, πρόσεξε μήπως αρχίσεις να «ψειρίζεις» υπέρ το δέον μια κατάσταση, χάνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο. Χαλάρωσε λοιπόν και άφησε να σε παρασύρει ο ρυθμός της διασκέδασης αφού κάπου μεταξύ αστείου και σοβαρού μπορεί να προκύψει το… ποθούμενο!

Ζυγός

Η λίμπιντό σου θυμίζει… ασανσέρ ενώ και συναισθηματικά δείχνεις κάπως ασταθής, κάτι που μπορεί να δώσει αντιφατικές πληροφορίες στους άλλους. Σίγουρα όμως δεν θα σου λείψουν οι νέες γνωριμίες, από τις οποίες μπορείς να επωφεληθείς είτε άμεσα, είτε μελλοντικά, κρατώντας την δέουσα επαφή! Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως παρασυρθείς σε «νυχτοπερπατήματα, αφού θα υπάρξουν συνέπειες!

Σκορπιός

Με τον Άρη απέναντί σου αν είσαι μόνος/η και θες… σώνει και καλά να ζευγαρωθείς, τότε όλα θα γίνουν «στο άψε-σβήσε», ίσως μάλιστα το ταίρι σου να έχει και κάποιες σοβαρές βλέψεις! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν έχεις όρεξη για πολλά-πολλά, δεν αποκλείεται τελικά να πέσεις θύμα μιας «θρασύτατης» πολιορκίας ή να δεις να… σφίγγει ο ερωτικός κλοιός γύρω από το ταίρι σου.

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες ευνοούν μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή κι επειδή σίγουρα θα υπάρξει μια εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα τρίτο πρόσωπο, επαφίεται σε σένα να δώσεις την συνέχεια που επιθυμείς. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, κοίταξε να περάσεις καλά, χωρίς «ζαβολιές» αφού το μόνο που μπορεί να χαλάσει το πάρτι είναι η επιπολαιότητά σου και οι «πονηρές» ματιές που ρίχνεις δεξιά κι αριστερά!

Αιγόκερως

Σήμερα φαίνεται πως θα σου είναι αρκετά δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματα ή τις ορμές σου και το πιθανότερο είναι να αφεθείς είτε στις επιθυμίες σου, είτε σε έναν θελκτικό πειρασμό και μέχρι εδώ όλα καλά. Στην περίπτωση όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα υπάρξουν σίγουρα κάποια… προβληματάκια, ιδιαίτερα αν αποπειραθείς να κινηθείς κρυφά, πιστεύοντας πως δεν σε βλέπουν. Όμως ποτέ μην είσαι σίγουρος/η!

Υδροχόος

Αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, τότε μπορείς να απολαύσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια ενδιαφέρουσα «φιλική» πρόσκληση, που εύκολα θα εξελιχθεί σε ερωτική… πανδαισία! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση ενδέχεται να ξεσπάσει ένα μίνι σκάνδαλο, ύστερα από την όχι και τόσο κομψή ένδειξη προτίμησης σε ένα τρίτο πρόσωπο. Φταις κι εσύ βέβαια, με τις προκλητικές «αλήθειες» σου!

Ιχθύες

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσει κάτι «κρυφό», που όμως πολύ σύντομα θα εξελιχθεί σε «επίσημο», εξασφαλίζοντάς σου μάλιστα και κοινωνικά πλεονεκτήματα. Ουσιαστικά όμως δεν υπάρχει ουδείς λόγος να βιαστείς αφού η επερχόμενη είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, προδιαγράφει μια σειρά από μελλοντικές επιλογές, που η κάθε μια της έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και θα έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις με την ησυχία σου!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε