26/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

26/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:17 Δημιουργία 26/03/19, 12:08

Κριός

Με την Σελήνη στον Τοξότη ενδέχεται να ταξιδέψεις ή μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, ενώ δεν αποκλείεται να μυηθείς σε ένα νέο γνωστικό αντικείμενο. Επιπλέον, αναμένεται να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου αλλά και τον εξοπλισμό σου σε αξεσουάρ.

Παράλληλα, με το «κύκνειο άσμα» της Αφροδίτης στον Υδροχόο ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σου προσφέρει λύσεις και διεξόδους, που δυσκολεύεσαι ή… αρνείσαι να δεις από μόνος/η σου, ενώ ανάλογα επωφελής μπορεί να αποδειχθεί και η υποστήριξη ενός συλλογικού φορέα.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια κινητικότητα στα οικονομικά σου, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι θετικό για σένα, είτε ψάχνεις για χρηματοδότη, είτε επιθυμείς να ρυθμίσεις χρέη και παλιές οφειλές σου. Κατ’ επέκταση έχεις το… ελεύθερο για αγορές!

Παράλληλα και λίγο πριν αποχωρήσει η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε προικίζει με τύχη και συμβάλλει σε «υψηλές» γνωριμίες, κάνοντας αρκετά πράγματα πολύ πιο εύκολα Και μην υποτιμάς καθόλου τις «εύκολες λύσεις», αφού μέσα από αυτές θα σου ανοίξουν «ως διά μαγείας» και δρόμοι ή «πόρτες», που σε… παίδεψαν στο παρελθόν!

Δίδυμοι

Με την Σελήνη απέναντί σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξανοιχτείς κοινωνικά, γνωρίζοντας… κόσμο και κοσμάκη, είναι μάλιστα πιθανό να σου γίνει μια «σούπερ» πρόταση ή να ξεκινήσεις μια αποδοτική συνεργασία. Επιπλέον, μπορεί να μοιραστείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη, που… αποχαιρετά τον Υδροχόο, σου αφήνει το δώρο της διεύρυνσης του κοινωνικού σου κύκλου και σου ανοίγει «πόρτες», τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Πέρα όμως από τα τυχερά συναπαντήματα, είναι πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να κάνεις ένα διασκεδαστικό ταξίδι.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Τοξότη θα σου «ανοίξει» ποικίλες εργασίες αλλά με το καλό κλίμα που υπάρχει όλα θα γίνουν όπως τα θες και δεν υπάρχει ουδείς λόγος ανησυχίας. Παράλληλα στα… στερνά της, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημα σου κι ίσως να εξασφαλίσεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες αρχικά, αν κινηθείς ποντάροντας περισσότερο στην τύχη σου, παρά στις ικανότητές σου.

Από την άλλη πλευρά βέβαια υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «τερματίσεις» τον καταναλωτισμό σου ή να κεράσεις… κόσμο και κοσμάκη με αφορμή μια χαρά που θα πάρεις!

Λέων

Με την Σελήνη στον Τοξότη, η προσωπική σου ζωή αποκτά μια νέα διάσταση, με τα ευχάριστα να υπερτερούν αισθητά των… άλλων! Παράλληλα, στο… ύστατο χαίρε της η Αφροδίτη απέναντί σου σε ενθαρρύνει να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου κι ίσως σου δώσει την ευκαιρία να συνάψεις μια συμφωνία ή να βάλεις τα θεμέλια μιας συνεργασίας, που έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει.

Κι εδώ θα χρειαστεί απλά να ακολουθήσεις τον… εύκολο δρόμο, αφού ακόμη κι αν φαινομενικά δεν υπάρχουν οι συνθήκες μιας επιτυχίας του γούστου σου, αυτή θα έρθει στην συνέχεια.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει νέα δεδομένα, μεταβολές, επισκέψεις και μετακομίσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου αλλά μην ανησυχείς για την… διασάλευση της τάξης, αφού ότι κι αν γίνει θα σου βγει τελικά σε καλό.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο… προλαβαίνει να ευνοήσει τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, παρέχοντας σου την δυνατότητα να αξιοποιήσεις γνωριμίες και επαφές, πρόθυμες να σε βοηθήσουν, χωρίς μάλιστα να ζητήσουν σπουδαία ανταλλάγματα. Μπορεί όμως απλά να χαρείς τα καλά μιας άδειας, που θα σου δώσει πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να τον κάνεις ότι θέλεις.

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Τοξότη θα αυξηθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, μέσα μάλιστα σε ένα κλίμα χαράς και απολαύσεων, ενώ από κουτσομπολιά… να φαν κι οι κότες! Παράλληλα και λίγο πριν φύγει η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε φέρνει πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς κι ίσως αυτό να σου αρκεί για να νοιώσεις ευτυχής!

Ίσως μάλιστα να βρεθείς σε μια διασκεδαστική παρέα, έχοντας τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» να επιλέξεις μεταξύ πολλών… καλών! Επιπλέον, σε «προικίζει» με μια τύχη, που μπορείς να εξαργυρώσεις και στα οικονομικά σου.

Σκορπιός

Με την Σελήνη στον Τοξότη, τα οικονομικά σου «ανθίζουν» αλλά όσο εύκολο είναι να λάβεις χωρίς να κοπιάσεις, άλλο τόσο είναι το να ξοδέψεις ότι… περισσεύει! Παράλληλα, με την Αφροδίτη να αφήνει το τελευταίο της «αποτύπωμα» στον Υδροχόο καλείσαι να διώξεις μακριά κάθε αρνητική σκέψη και να αφεθείς σε πιο χαλαρές στιγμές. Αν μάλιστα σε δυσκολεύει ή σε προβληματίζει κάτι το πιθανότερο είναι να σου δοθεί η λύση από ένα οικείο σου πρόσωπο.

Επιπλέον, ευνοείται κάθε δραστηριότητα που αφορά στο σπίτι και την οικογένεια σου, ενώ δεν αποκλείεται να παραστείς σε μια γιορτή.

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει αρκετά πιο κοινωνικό/η και δημιουργικό/η, με την θετική σου «αύρα» να περνά και στους άλλους, κάνοντας την ζωή όλων πιο εύκολη και διασκεδαστική. Μένει βέβαια το να μην ξανοιχτείς σε πολλά, που μετά δεν θα μπορείς να τα μαζέψεις!

Παράλληλα και λίγο πριν… εκπνεύσει, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει πολύ ενδιαφέρουσες παρέες, μια ευχάριστη είδηση αλλά και να συμβάλλει σε ένα διασκεδαστικό ταξίδι, Επιπλέον, δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και κάτι «σούπερ» που θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σου.

Αιγόκερως

Εσύ βέβαια μπορεί να θες την ησυχία σου, με την Σελήνη στον Τοξότη όμως να φέρνει στην επιφάνεια τα του παρασκηνίου και μάλιστα με «φασαριόζικο» τρόπο, οι πιθανότητές σου να το πετύχεις δεν είναι και τόσο καλές! Παράλληλα και σε μια ύστατη πράξη καλής θέλησης, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει είτε να αυξήσεις το εισόδημα σου, είτε να λάβεις βοήθειες σε είδος.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν αποκλείεται να προβείς σε σπατάλες ή να δανειστείς χρήματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι αλλά αν είναι να περάσεις καλά τότε… χαλάλι σου!

Υδροχόος

Ότι κι αν σου είχε «τάξει» η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, δεν σε… ξέχασε και λίγο πριν αποχωρήσει θα σε βοηθήσει να περάσεις «σούπερ», φθάνοντας τελικά σε ένα αίσθημα ικανοποίησης και πληρότητας. Ίσως βέβαια να… ενοχλήσεις και κάποιους/ες με τις παραξενιές σου αλλά τελικά σε όποιον/α αρέσεις! Επιπλέον, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου «τάξει» πολλά, εσύ όμως πάρε τα λίγα που σου δίνει άμεσα.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να αξιοποιήσεις μια φιλική βοήθεια ή το πλεονέκτημα που σου δίνει η συμμετοχή σου σε μία ομάδα ή κάποιον σύλλογο.

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον Τοξότη, έχεις όλα τα εχέγγυα για να προβληθείς ή να προχωρήσεις στα επαγγελματικά σχέδιά σου, δεν έχεις λοιπόν παρά να πιστέψεις στον εαυτό σου. Παράλληλα και λίγο πριν η Αφροδίτη περάσει στο ζώδιό σου, σου παρέχει την αναγκαία προστασία από ενδεχόμενους κινδύνους και σε κάνει γνώστη κάποιων μυστικών.

Αν όμως έχεις κάτι να κρύψεις, το πιθανότερο είναι να δημοσιοποιηθεί, φέρνοντάς σε τελικά σε αμηχανία. Επιπλέον, ευνοείσαι στα εργασιακά σου κι αν ψάχνεις για δουλειά το πιθανότερο είναι να βρεις κάτι που θα σου αρέσει.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε