27/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

27/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:41 Δημιουργία 27/03/19, 09:35

Κριός

Σήμερα… όλα μπορεί να συμβούν κι αν είσαι μόνος/η, μπορεί να σου τύχει κάτι ξαφνικό, ίσως μάλιστα να μπεις σε μια «παράνομη» κατάσταση χωρίς να το γνωρίζεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η αδυναμία σου να αντισταθείς στους «γλυκούς πειρασμούς» που σε περιβάλλουν, σε συνδυασμό με το προσωπικό σου αίσθημα ανεξαρτησίας, είναι πιθανό να φέρουν προστριβές με το ταίρι σου.

Ταύρος

Όσο κι αν θες την… ηρεμία σου, σε αυτήν την φάση είναι δύσκολο να την έχεις, αφού αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ανταγωνισμοί ζήλειες και έξωθεν διεκδικήσεις απειλούν να την φθείρουν ανεπανόρθωτα. Αλλά και μόνος/η να είσαι, όλα παραπέμπουν σε μια περιπετειώδη προσωπική ζωή, με κάποια χαρακτηριστικά μάλιστα που μπορεί να σε ξενίσουν ή να σε φέρουν σε αρκετά δύσκολη θέση.

Δίδυμοι

Παρά το πλήθος των διαθέσιμων επιλογών σου, ίσως τελικά η κοινωνική σου ζωή να αποδειχθεί μεγάλος «μπελάς», αφού γύρω σου υπάρχουν άτομα που είτε συμπεριφέρονται αλλόκοτα, είτε επιχειρούν να παρέμβουν στα προσωπικά σου χωρίς να σε ρωτήσουν. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν και παρασκηνιακές ενέργειες, σε βάρος σου, αν όμως έχεις πραγματικά κάτι να κρύψεις, τότε… καλά κάνεις και ανησυχείς!

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι ότι μετά το πέρας της ημέρας θα είσαι ικανοποιημένος/η από τις πολλές επαφές που θα έχεις προσθέσει στο «καρνέ» σου, έχοντας μάλιστα κάνει και τις «βολιδοσκοπήσεις» σου, ωστόσο ενδέχεται να προβληματιστείς από την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης, που ξαφνικά δείχνει άλλου είδους ενδιαφέρον για σένα. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, απλά… κλείσε τα αυτιά σου!

Λέων

Η μεν Αφροδίτη έφυγε από τον 7ο ηλιακό οίκο σου, είναι όμως ο Δίας και η Σελήνη στον 5ο σου, που εξακολουθούν να σου φέρνουν… κόσμο, ανεξάρτητα με το αν πρόκειται για «κάθε καρυδιάς καρύδι» και σίγουρα θα χρειαστεί να επιλέξεις τον/την καλύτερη για σένα! Επιπλέον, θα σου γίνει μια προσφορά ή ένα δώρο με σκοπό να «πέσεις», εσύ όμως δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε ανάλογες μεθόδους, αφού η αγάπη δεν μετριέται με το χρήμα.

Παρθένος

Η Αφροδίτη απέναντί σου αυξάνει πλέον τις διαθέσιμες επιλογές σου και το βέβαιο είναι πως δεν θα… πλήξεις! Αν μάλιστα αποφασίσεις να συμμετάσχεις ενεργά στην κοινωνική ζωή, τότε οι ελπίδες σου για κάτι καλό θα πολλαπλασιαστούν, ίσως μάλιστα να ενδιαφερθεί για σένα ένα σημαίνον πρόσωπο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση τίθεται θέμα διαχείρισης της ελευθερίας σου, που δεν πρέπει να γίνει… ασυδοσία!

Ζυγός

Με τον Ήλιο απέναντί σου να μην έχει ούτε ταμπού, ούτε όρια, η προσωπική σου ζωή θυμίζει «πειραματικό εργαστήριο» και όλα είναι πιθανά! Κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να ζήσεις μια περιπέτεια, με… άγνωστη ωστόσο συνέχεια! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, δείχνει σχεδόν αδύνατον να παραμείνει ως έχει και στην καλύτερη εκδοχή θα αλλάξει το πλαίσιο της, ενώ στην χειρότερη θα διακοπεί ξαφνικά.

Σκορπιός

Έχεις τον τρόπο να κρύψεις κάθε ατέλεια σου, προσελκύοντας πλήθος θαυμαστών ή θαυμαστριών, το θέμα όμως είναι τελικά τι είδους άτομα έλκεις, αφού είτε «κουβαλούν» προβλήματα, είτε «πάσχουν» σοβαρά σε ζητήματα εμπιστοσύνης κι αξιοπιστίας. Επιπλέον, πολλά φαίνεται να γίνονται παρασκηνιακά, επειδή όμως τίποτε δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πολύ, κάνε το κουμάντο σου και κανόνισε την πορεία σου!

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να κάνεις μια εντυπωσιακή επανεμφάνιση στον «στίβο» των σχέσεων και μάλιστα με τρόπο που θα εκπλήξει εκείνους/ες που σε έχουν συνηθίσει… αλλιώς! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε… υπάρχει θέμα, αφού όλα εκείνα που σε ικανοποιούσαν μέχρι χθες δεν ισχύουν πια, ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί και μια «κρίση ανεξαρτησίας» από την άλλη πλευρά.

Αιγόκερως

Η διάθεση σου αλλάζει διαρκώς και κόντρα στους συνήθεις κώδικες συμπεριφοράς σου, η συναισθηματική σου κατάσταση αρχίζει να θυμίζει… τραμπάλα κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αυτό μπορεί να κουράσει ή να ανησυχήσει τον άνθρωπο σου, που σε έχει μάθει αλλιώς. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε οι παρορμήσεις σου μπορούν να ευοδωθούν και πάλι όμως θα δώσεις μια εντύπωση, που σύντομα θα διαψευστεί από… εσένα τον/την ίδιο/α!

Υδροχόος

Μετά την αποχώρηση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου μπορείς να κάνεις κι εσύ μια… στάση ή πιο σωστά να «καθίσεις» επάνω στις δάφνες που έδρεψες το προηγούμενο διάστημα! Από εκεί και ύστερα οι νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν, φαίνεται όμως να κινούνται κυρίως σε φιλικό πλαίσιο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και συγκατοικείς με το ταίρι σου, δεν θα λείψουν οι έντονες προστριβές.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σε προικίζει με την… χάρη και την ομορφιά της και ίσως η ημέρα να σου μείνει πραγματικά αξέχαστη μέσα από παρέες και αγάπες που θα σε διασκεδάσουν! Αν μάλιστα είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία φαίνεται πως έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε μια «ευπαρουσίαστη» σχέση του γούστου σου, καλύπτοντας συνάμα και τις συναισθηματικές-σεξουαλικές ανάγκες σου!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε