27/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

27/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:48 Δημιουργία 27/03/19, 11:40

Κριός

Αν σκεφτόσουν να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου ή να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, είτε αυτές αφορούν στην εμφάνισή σου και στον τρόπο ζωής σου, είτε στην καριέρα σου. Και βέβαια, με έναν «επαναστάτη» Ήλιο στο ζώδιό σου, το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις, είναι το να επιμείνεις συντηρητικά!

Παράλληλα, το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς θα συμβάλλει στην διεκπεραίωση θεμάτων, έστω κι αν εσύ… απουσιάζεις, αφού εδώ ισχύει το «εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει»! Ακόμη μπορεί να απολαύσεις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ταύρος

Ένας «αναθεωρητής» Ήλιος στον Κριό φέρνει αλλαγές στις εργασιακές σου σχέσεις, από την στιγμή μάλιστα που δεν «πιάνουν» οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσες μέχρι σήμερα, αξίζει να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις ένα μυστικό ή να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο, ενώ σίγουρα θα χρειαστείς και κάποιες στιγμές μοναχικότητας, ώστε να συντονιστείς με «το μέσα σου».

Παράλληλα, με την Αφροδίτη να περνά στους Ιχθύς, οι φιλικές σου σχέσεις γίνονται πολύ πιο… εξυπηρετικές κι αν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείς να βρεις στήριξη και παρηγοριά σε αυτές!

Δίδυμοι

Ο πρωτοπόρος Ήλιος στον Κριό σου φέρνει μια πολύ ιδιαίτερη γνωριμία, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αντικείμενο δράσης. Από την άλλη πλευρά βέβαια μια τρέχουσα φιλία σου μπορεί να διαταραχθεί, έτσι… ξαφνικά και ανεξήγητα!

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη περνώντας στους Ιχθύς αρχίζει να πολλαπλασιάζει τόσο τις προοπτικές, όσο και τις ευκολίες που σου παρέχονται, δεν αποκλείεται μάλιστα να αποκτήσεις την εύνοια ενός «ισχυρού», που τρέφει για σένα και αισθήματα. Επιπλέον, μέχρι και τις 20/4 θα «λάμπεις».

Καρκίνος

Ένας «ανικανοποίητος» Ήλιος στον Κριό σε ωθεί να αλλάξεις προτεραιότητες στην καριέρα σου κι αν το πράξεις οικειοθελώς, τότε θα «προλάβεις» ανεπιθύμητες ανατροπές, ορίζοντας συνάμα μια νέα πορεία με τους δικούς σου όρους.

Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από μια απροσδόκητη υποστήριξη. Παράλληλα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς, έχεις πλέον κάθε δικαίωμα να σκέφτεσαι ταξίδια σε «μαγικούς» τόπους με καλή παρέα και κάτω από συνθήκες που θα σε αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένο/η. Επιπλέον, μέχρι και τις 20/4 θα… αναβαθμίσεις πλήρως το παρουσιαστικό σου!

Λέων

Ο Ήλιος στον Κριό σε καλεί να πρωτοτυπήσεις ή να ξεχωρίσεις με τις επιλογές σου. Αλλαγές και αναθεωρήσεις είναι λοιπόν στο πρόγραμμα, ενώ δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις ή τα απρόοπτα, ίσως μάλιστα να κάνεις ένα ξαφνικό ταξίδι ή να μυηθείς σε ένα πολύ ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο. Επιπλέον, μια επαφή με το εξωτερικό θα περάσει σε… άλλη διάσταση τις δουλειές και θα «απογειώσει» τις προοπτικές ανόδου σου!

Παράλληλα, με την Αφροδίτη να περνά στους Ιχθύς θα σου προσφερθούν περισσότερες οικονομικές ευκολίες ή εγγυήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ρυθμίσεις μια οφειλή σου ή να απαλλαγείς από χρέη.

Παρθένος

Ένας ανατρεπτικός Ήλιος στον Κριό σε ωθεί να επικεντρωθείς κυρίως σε οικονομικά θέματα, όπου οι εξελίξεις τρέχουν με απρόβλεπτο τρόπο. Και σε πρώτη φάση θα ωφεληθείς αν κυνηγήσεις την έκπληξη και δεν κλείσεις τα μάτια σε μια νέα προοπτική, όσο ριψοκίνδυνη ή αβέβαιη κι αν σου φαίνεται.

Παράλληλα, η Αφροδίτη που θα βρίσκεται απέναντί σου μέχρι και τις 20/4, σε βοηθά να αξιοποιήσεις την γοητεία σου και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, εύκολα και… απλά, με μοναδικό «αστερίσκο» το ότι τελικά μπορεί να σου υπόσχονται πολλά περισσότερα από εκείνα που θα γίνουν.

Ζυγός

Με τον Ήλιο απέναντί σου να… πειραματίζεται, σε περιμένουν εκπλήξεις και απρόοπτα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπου το κλίμα θα αλλάξει απότομα, είτε προς το καλύτερο, είτε όχι. Αν πάντως λάβεις μια σημαντική απόφαση, καλό είναι να μην κινηθείς συντηρητικά, αφού δεν θα σου «βγει».

Παράλληλα, το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς δίνει «ανάσες» στα εργασιακά σου και είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε προσδοκάς μια άδεια δεν έχεις παρά να αισιοδοξείς και να περιμένεις λύσεις που μέχρι πρόσφατα έδειχναν σχεδόν ανέφικτες. Το μπόνους σου μάλιστα ισχύει μέχρι και τις 20/4.

Σκορπιός

Ο «αμφισβητίας» Ήλιος στον Κριό φέρνει νέα δεδομένα στην δουλειά σου, κάτι που σίγουρα θα σε ταράξει αν θεωρείς ότι τα… πάντα είναι διασφαλισμένα. Αντίθετα όμως, αν επιδιώκεις εσύ να αλλάξεις κάτι, τώρα είναι η ώρα! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να αποκτήσεις μια «προχωρημένη» συσκευή, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, ενδέχεται να αλλάξεις γιατρό ή θεραπεία.

Παράλληλα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς, η ποιότητα της ζωής σου θα αρχίσει να αναβαθμίζεται, το ίδιο και τα προσωπικά σου, φαίνεται μάλιστα πως μέχρι και τις 20/4 σε περιμένουν πολύ περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές.

Τοξότης

Με τον Ήλιο στον Κριό να παίρνει μια… γερή δόση από Ουρανό, μια νέα πρόκληση δοκιμάζει τα αντανακλαστικά σου και από πλευράς σου καλό είναι να λειτουργήσεις με ανοικτό πνεύμα και χωρίς να υπολογίζεις το «τι θα πει ο κόσμος». Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν είσαι «παλαιών αρχών» μπορεί να «σοκαριστείς» από προκλητικές συμπεριφορές που σε ξεπερνούν.

Παράλληλα, η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς και σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή να βάλεις μπροστά εργασίες και πλάνα που θα το αναβαθμίσουν. Επιπλέον, μέχρι τις 20/4 είναι πιθανό να ρυθμιστεί υπέρ σου ένα περιουσιακό ζήτημα.

Αιγόκερως

Ο «αντισυμβατικός» Ήλιος στον Κριό σε καλεί να χαράξεις μια νέα πορεία, προκαλώντας αλλαγές όπου χρειάζεται και ξεκινώντας από το σπίτι ή το γραφείο σου. Σε κάθε περίπτωση μάλιστα, ένα νέο περιβάλλον μπορεί να σε ωφελήσει δίνοντας σου την ευκαιρία να απαλλαγείς από πράγματα που σε περιορίζουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να αιφνιδιαστείς από αλλαγές που προκαλούν άλλοι στην ζωή σου.

Παράλληλα, το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς δρομολογεί περισσότερα ταξίδια, ενώ μέχρι και τις 20/4 θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα.

Υδροχόος

Ο Ήλιος στον Κριό «πάει με τα νερά σου» και σπάει τη ρουτίνα της καθημερινότητας σου και βέβαια έχεις κάθε λόγο να νιώθεις ικανοποίηση, πολύ περισσότερο που φαίνεται να είναι στα σκαριά κι ένα ενδιαφέρον ταξίδι, που θα συνδυάζει διασκέδαση και επιμόρφωση.

Παράλληλα, το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς… επανεισάγει τον παράγοντα τύχη στα οικονομικά σου κι όπως θα διαπιστώσεις μέχρι και τις 20/4, όταν το σύμπαν «σε πάει» δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να αποκτήσεις αυτό που θες! Το επόμενο βήμα σου βέβαια είναι να τα μοιραστείς με όσους/ες αγαπάς.

Ιχθύες

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου σε κάνει να βλέπεις τον κόσμο πολύ πιο αισιόδοξα και με δεδομένη την αυξημένη γοητεία και την αποδοχή σου, θα δεις σταδιακά να σου ανοίγονται «πόρτες» με εξαιρετική ευκολία. Επιπλέον, μια αισθητική παρέμβαση στο look και το ντύσιμό σου θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις «μετοχές» σου.

Παράλληλα, ένα επιρρεπής σε εκπλήξεις Ήλιος στον Κριό δρομολογεί νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα και ίσως να αποκομίσεις ένα απρόβλεπτο κέρδος ή να αποκτήσεις κάτι σπάνιο, από την άλλη πλευρά όμως μια «σίγουρη» πηγή δείχνει να… στερεύει!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε