28/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

28/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:43 Δημιουργία 28/03/19, 09:32

Κριός

Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να μπαίνει σε… επαναστατική φάση, είτε κατόπιν δικής σου διάθεσης-πρωτοβουλίας, είτε κόντρα σε μια κριτική που ασκείται από άλλον/η προς το πρόσωπο σου, αν όμως είναι να κάνεις το οτιδήποτε από… γινάτι, τότε τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν θετικά στην πορεία. Αντίθετα, σε συμφέρει να επικεντρωθείς σε μια σχέση ή υποψηφιότητα που χαρακτηρίζεται από την αμοιβαία ελευθερία κινήσεων

Ταύρος

Η διάθεση σου θυμίζει… ασανσέρ και κόντρα στους συνήθεις κώδικες συμπεριφοράς σου, η συναισθηματική σου κατάσταση αρχίζει να μοιάζει με… τραμπάλα κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αυτό μπορεί να κουράσει ή να ανησυχήσει τον άνθρωπο σου, που σε έχει μάθει αλλιώς. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε οι παρορμήσεις σου μπορούν να ευοδωθούν και πάλι όμως θα δώσεις μια εντύπωση, που σύντομα θα διαψευστεί από σένα τον/την ίδιο/α.

Δίδυμοι

Βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής αλλά η κυκλοθυμία σου και η έλλειψη συνεννόησης μπορεί να σε κάνουν να συμπεριφέρεσαι με τέτοιο τρόπο που κανείς να μην μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς είναι τελικά αυτό που ζητάς. Κι επειδή από ότι φαίνεται σε αυτήν την φάση φίλοι/ες γνωστοί/ες και υποψήφιοι/ες «πατάνε» πάνω στ συναίσθημά σου και τις… αδυναμίες του, δεν είναι σκόπιμο να πάρεις κάποια σημαντική απόφαση.

Καρκίνος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να «φουντώσουν» ξανά οι ανησυχίες σου για την εξέλιξή της, ότι κι αν γίνει όμως σε λιγότερο από τρεις ημέρες η… τάξη θα αποκατασταθεί! Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις την συγκυρία για να ξεκαθαρίσεις μια και καλή ένα «υπόλοιπο» από το παρελθόν, ώστε να σου λυθεί κάθε απορία για το αν είχε πράγματι προοπτικές ή όχι.

Λέων

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να «φουντώσουν» ξανά οι ανησυχίες σου για την εξέλιξή της, ότι κι αν γίνει όμως σε λιγότερο από τρεις ημέρες η… τάξη θα αποκατασταθεί! Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις την συγκυρία για να ξεκαθαρίσεις μια και καλή ένα «υπόλοιπο» από το παρελθόν, ώστε να σου λυθεί κάθε απορία για το αν είχε πράγματι προοπτικές ή όχι.

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η, τότε πολύ σύντομα θα… πάψεις να είσαι, εκτός πια κι αν οι απαιτήσεις σου είναι τόσο μεγάλες, που δεν καλύπτεσαι με τίποτα! Επιπλέον, είναι πιθανό να βιώσεις μια μοναδική σεξουαλική εμπειρία με ένα άτομο νεότερό σου, ίσως μάλιστα η αφορμή γι’ αυτό να είναι μια δουλειά. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το «μπαλάκι» πηγαίνει στο ταίρι σου, που… οφείλει να σε ικανοποιήσει!

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να ζήσεις κάτι απρόβλεπτο με ένα πρόσωπο που ποτέ δεν φανταζόσουν ότι θα είσαστε μαζί αλλά… να που γίνεται! Το «μενού» μάλιστα περιλαμβάνει και μια «εξωτική» σεξουαλική εμπειρία, καλό είναι ωστόσο να μην θίξεις σε αυτήν την φάση ζητήματα μονιμότητας. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ένας αστάθμητος παράγοντας, μπορεί να την σκορπίσει στους πέντε ανέμους, έτσι ξαφνικά!

Σκορπιός

Μην προσπαθείς να «εξηγήσεις» τα συναισθήματα σου, αφού σίγουρα θα πετύχεις πολλά περισσότερα με μια αγκαλιά ή με μια πρωτοβουλία, που θα αιφνιδιάσει ευχάριστα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Αν πάντως είσαι μόνος/η, να ξέρεις ότι μόλις ορθοδρομήσει ο Ερμής θα «ανοίξει» εντελώς η τύχη σου στα προσωπικά σου, οπότε… ουδείς λόγος βιασύνης υπάρχει! Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος, πρόσεξε μήπως «ξεφύγεις»

Τοξότης

Η διάθεση σου είναι παιχνιδιάρικη και οι «στόχοι» σου διαρκώς… ανανεώνονται, αν όμως αποσκοπείς σε κάτι πιο σοβαρό ξέρεις πως ανεξάρτητα από την αρχική έλξη, απαιτείται μια μίνιμουμ συμφωνία ή συμβατότητα σε πνευματικό επίπεδο. Αν δεν ταιριάζετε εκεί με το υποψήφιο ταίρι σου, μην το… ψάχνεις περισσότερο και απόλαυσε το «σήμερα»! Ενδέχεται ωστόσο να υπάρξει και μια εντελώς απρόσμενη εξέλιξη.

Αιγόκερως

Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, οι άλλοι σε πιέζουν να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις, το ίδιο κάνεις όμως κι εσύ και για την ώρα αυτή η διάσταση απόψεων είναι δύσκολο να γεφυρωθεί, πολύ περισσότερο που υπάρχει και μια ασυνεννοησία. Ας δώσει λοιπόν η κάθε πλευρά περισσότερο χρόνο στην άλλη, πριν δημιουργηθεί μια αχρείαστη κρίση. Εξ άλλου, ο Άρης δεν αργεί να φύγει από τον 5ο ηλιακό οίκο σου, κάτι που θα απαλύνει τις εντάσεις

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία, το πιθανότερο είναι να εξελιχθεί καλύτερα από ότι περίμενες. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλό είναι να την ανανεώσεις μέσα από μικρές καθημερινές εκπλήξεις. Σε κάθε περίπτωση όμως η προσωπική σου ζωή φαίνεται να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού και παρεμβάσεων από άτομα που είτε δεν εγκρίνουν τις επιλογές σου, είτε προσπαθούν να σε φέρουν στα μέτρα τους.

Ιχθύες

Το κλίμα είναι θετικό κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να διαπιστώσεις πως και οι διαφορές έχουν τα… καλά τους! Ίσως μάλιστα νοιώσεις την ανάγκη να ανανεώσεις την εμφάνισή σου ή να κάνεις πράγματα που θα «φρεσκάρουν» την σχέση σου. Αν πάλι τα έχεις… καταφέρει κι εξακολουθείς να είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία να βρεις το ταίρι σου, αρκεί να αποδεχθείς μια πρόσκληση που θα σου γίνει.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε