zodia

6/9/17: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 06/09/17, 12:11

TAGS

Κριός

Γενικά

Σήμερα, τα «λουριά» χαλαρώνουν κι ίσως θα πρέπει να δείξεις μια κάποια επιείκεια απέναντι σε οτιδήποτε δεν συνάδει με τις «έτσι θέλω» επιλογές ή τα προγράμματά σου. Κι αν η Πανσέληνος σε κουράσει με σκαμπανεβάσματα στην διάθεση και την φυσική σου κατάσταση, δεν έχεις παρά να... αποσυρθείς διακριτικά από το προσκήνιο και να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον για σένα και τα πρόσωπα που αγαπάς. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου παρέχει μια «μυστική» προστασία, από δυσάρεστες καταστάσεις.

Ερωτικά

Όποιος/α προσπαθεί να σε περιορίσει ή να σε ελέγξει μάλλον... ματαιοπονεί! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχεις σώνει και καλά κάποιες «βλέψεις» κι αν μαζευτούν «σύννεφα» στην σχέση σου, δεν έχεις παρά να το εξηγήσεις στον άνθρωπό σου.

 

Ταύρος

Γενικά

Νέες γνωριμίες κι ενδιαφέροντα σε βγάζουν από τον κόσμο των ευθυνών για να σε περάσουν σταδιακά σε εκείνον της διασκέδασης. Επιπλέον, η Πανσέληνος μπορεί να ικανοποιήσει απόλυτα την ανάγκη σου να «παίξεις», έτσι χωρίς πρόγραμμα, αφού ακόμη κι αν οι εκάστοτε συνδαιτυμόνες σου αποδειχθούν πολύ... ασταθείς για τις απαιτήσεις σου, εσύ το «κομμάτι» σου θα το έχεις κάνει! Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει κι ένα θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά

Μια νέα γνωριμία μπορεί να σου τραβήξει το ενδιαφέρον, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια γόνιμη φιλία (τουλάχιστον). Από εκεί και ύστερα βέβαια, δεν είναι διόλου δύσκολο να «γυρίσει» η φιλική σχέση σε κάτι πολύ πιο... κοντινό!

 

Δίδυμοι

Γενικά

Το να θες να... κρυφτείς ή να ησυχάσεις και να μην σε αφήνουν, δεν είναι βέβαια για σένα ένα μεγάλο πρόβλημα, αφού έχεις τον τρόπο σου να διαχειρίζεσαι επικοινωνιακά το κάθε τι. Κι αν η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου «απαιτεί» την συμμετοχή σου σε κάθε δρώμενο, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις πολλά και να παίξεις ταυτόχρονο σε πολλές «πληκτροστοιχίες», αναδεικνύοντας τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να αναλωθείς σε μάλλον ουτοπικές αναζητήσεις, που όμως «τρέφουν» την ψυχή σου!

Ερωτικά

Ο Δίας στον Ζυγό σε βοηθάς να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής των άλλων χωρίς να κάνεις και πολλά πράγματα! Μάλιστα, η τύχη σου αρκεί ώστε να «τραβήξεις» κοντά σου ένα «πολλά υποσχόμενο» πρόσωπο με... εξαιρετικό ενδιαφέρον!

Καρκίνος

Γενικά

Το ευχάριστο είναι ότι τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις παραχωρούν σταδιακά την θέση τους στην διασκέδαση και σε πιο χαλαρές στιγμές. Επιπλέον, η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για κάτι πιο «ζωντανό» επικοινωνιακά κι είναι πιθανόν να ενεργοποιηθείς σε διάφορους τομείς, αρχής γενομένης από τις... εξόδους! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου δίνει το δικαίωμα να ελπίζεις στα καλύτερα, αλλά στην πράξη μπορεί να ακυρώσει κάποιες προγραμματισμένες δράσεις σου ή να «εξαφανίσει» έγγραφα και αντικείμενα.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η μην έχεις ακόμη κατά νου μια σταθερή σχέση, αφού οι υποσχέσεις που θα λάβεις δεν θα τηρηθούν. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως παρεξηγηθεί η συμπεριφορά σου και προκύψουν εντάσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο.

 

Λέων

Ίσως προβληματιστείς από μια αστάθεια στα οικονομικά σου, αφού αναμένεται να προκύψουν κάποια έξοδα εκτός προγραμματισμού. Από την άλλη πλευρά ωστόσο, η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου μπορεί να συμβάλλει και σε έξτρα έσοδα, με αποτέλεσμα ο ισολογισμός σου να καταλήξει ισορροπημένος παρά τα όποια σκαμπανεβάσματα. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας ενθαρρύνει τον ανθρωπισμό και τη διάθεση προσφοράς σου, αλλά σε σχέση με αγορές ή επενδυτικά σχέδια, λειτουργεί μάλλον αποπροσανατολιστικά.

Ερωτικά

Οι συνθήκες δεν ευνοούν ακόμη την δημιουργία μιας ισότιμης σχέσης ή μιας σχέσης χωρίς παθογένειες, οπότε κράτα μικρό καλάθι. Μπορείς όμως να καταλήξεις ως προς τις πραγματικές επιθυμίες ή ανάγκες σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις πιο σωστά στο μέλλον.

 

Παρθένος

Γενικά

Η εναλλαγή των καταστάσεων σε συνδυασμό με τις ποικίλες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις μπορεί να σε κάνουν να φέρεσαι «ανώριμα», τα ίδια όμως (και χειρότερα) ενδέχεται να συναντήσεις και στην συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου, οπότε «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλλέτω»! Η Πανσέληνος λοιπόν, σου συνιστά να το... διασκεδάσεις, χωρίς «κολλήματα»! Παράλληλα βέβαια ο ενεργός Ποσειδώνας δεν προσφέρεται για συνεργασίες κι αν πιστέψεις το αντίθετο, κινδυνεύεις να «την πατήσεις»!

Ερωτικά

Αν κάποιος/α εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για σένα, το ορθότερο θα ήταν να τον/την θεωρήσεις ένα «ασταθές» άτομο, που υπόσχεται πολλά στα πλαίσια μιας εφήμερης ευτυχίας. Αν βέβαια ξεγελαστείς και δεις το θέμα πιο σοβαρά, τότε... καλά κρασιά!

 

Ζυγός

Γενικά

Οι πιέσεις χαλαρώνουν, επιτρέποντάς σου να δεις τη ζωή πιο αισιόδοξα κι εκείνο που θα διαπιστώσεις πρώτα απ’ όλα είναι ότι οι δουλειές γίνονται παιχνιδάκι, όταν απαλλάσσεσαι από τα περιττά άγχη. Παρότι, λοιπόν, η Πανσέληνος μπορεί να σου αναθέσει πολλαπλά καθήκοντα, τελικά θα τα κουτσοβολέψεις! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε «εναλλακτικές» θεραπευτικές μεθόδους, από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως κάποια δήθεν «ψαγμένα» άτομα εκμεταλλευτούν είτε την καλή προαίρεση είτε την άγνοιά σου.

Ερωτικά

Ύστερα από μια φάση «ζυμώσεων» και διλημμάτων, είσαι πλέον έτοιμος/η να χαρείς τον έρωτα και την ζωή σου, όπως σου αξίζει. Αν μάλιστα πιστέψεις στο «θαύμα», τότε το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να σε φέρει πιο κοντά με αυτόν/η που επιθυμείς.

 

Σκορπιός

Γενικά

Ύστερα από μια περίοδο, «φορτωμένη» με εντάσεις και προβλήματα, ήρθε η στιγμή να ξεκουραστείς και να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν μάλιστα έχεις παιδιά, θα μπορέσεις να καμαρώσεις τα κατορθώματά τους. Αν πάλι όχι, με την συνδρομή της Πανσελήνου μπορείς να πάρεις... εσύ τη θέση τους! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να δείξεις το καλύτερο πρόσωπό σου, κρύβοντας κάθε τι το «ενοχλητικό», από την άλλη πλευρά όμως αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να λαθέψεις στην κρίση σου για κάποιον/α.

Ερωτικά

Αναζητάς μια ποικιλία στην ερωτική σου ζωή κάτι που μπορεί να υλοποιηθεί είτε με τον/την σύντροφο σου είτε με μια νέα γνωριμία. Πρόσεξε μόνον μην παρασυρθείς σε ζήλειες και ανάλογα «καμώματα», αφού έτσι κι αλλιώς η κατάσταση παραμένει ασαφής.

 

Τοξότης

Γενικά

Το κλίμα γίνεται κάπως «άστατο» κι ίσως κάποια στιγμή να κουραστείς από τα διαρκή πήγαινε-έλα ή από «ανάλαφρες» υποθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Έτσι κι αλλιώς όμως η Πανσέληνος σε καλεί να γνωρίσεις άτομα με διαφορετική νοοτροπία και κουλτούρα, ώστε να κάνεις τις συγκρίσεις σου και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Επιπλέον, καλείσαι να βρεις την «χρυσή τομή» ανάμεσα στο επιθυμητό και το εφικτό. Παράλληλα, βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να συμβάλλει σε μια σύγχυση σχετική με ένα περιουσιακό ζήτημα.

Ερωτικά

Κάποιος/α «ζουζουνίζει» γύρω σου, χωρίς όμως να έχει απαραίτητα και «σοβαρό» σκοπό. Είναι πάντως στην διακριτική σου ευχέρεια να ενδώσεις ή όχι σε μια τέτοια πρόκληση, που είναι πολύ πιο πιθανή αν ταξιδέψεις ή «μιλήσεις» με το εξωτερικό.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Η καθημερινότητά σου αρχίζει να θυμίζει «πανηγύρι» και σίγουρα μπορείς να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος/η από την διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και τα νέα ενδιαφέροντα που θα προκύψουν. Κι αν κάποιοι λένε ότι μια «φευγάτη» Πανσέληνος απλά διασκεδάζει τη μοναξιά σου, χωρίς να σου προσφέρει κάτι ουσιαστικό, ας το ζήσουν πρώτα κι ύστερα... μιλάνε! Παράλληλα βέβαια ο ενεργός Ποσειδώνας σε «βομβαρδίζει» με ψέματα και ασάφειες, γι’ αυτό καλό είναι να μην πάρεις πολύ στα σοβαρά τα όσα ακούς ή διαβάζεις.

Ερωτικά

Ακόμη κι αν απλά «παίζεις», οι επιλογές σου είναι όλες τόσο «συμπαθείς» ή «ασαφείς», που αδυνατείς να καταλήξεις σε μια συγκεκριμένη. Αυτό όμως δεν σου απαγορεύει να συλλέξεις πληροφορίες, τηλέφωνα και διευθύνσεις για μια... δύσκολη ώρα!

 

Υδροχόος

Γενικά

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου αίρει περιορισμούς και ανασφάλειες σε σχέση με αυτά που έχεις ή... δεν έχεις, με συνέπεια να γίνεις πολύ πιο γενναιόδωρος/η αλλά και «ρομαντικός/η» ως προς την διαχείριση των οικονομικών σου. Από την στιγμή όμως, αφού σου προσφέρει χαρά και ικανοποίηση, τότε... ας πάει και το παλιάμπελο! Εξ άλλου θα έχεις κι εσύ τα απρόοπτα «τυχερά» σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σου τονίζει ότι στον «πραγματικό» κόσμο δεν κυριαρχεί η αλληλεγγύη αλλά η εκμετάλλευση.

Ερωτικά

Έχεις ρίξει... παραγάδι, με διάθεση κυρίως να «παίξεις» αλλά αυτή η συμπεριφορά μπορεί να «σου κάτσει» κάπως στραβά, αφού δεν έχουν όλοι την ίδια περιπετειώδη διάθεση με σένα κι αν τα πράγματα σοβαρέψουν μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση.

 

Ιχθείς

Γενικά

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου ανανεώνει την όρεξη και το ενδιαφέρον σου για τα πάντα, με κίνδυνο να αρχίσεις πολλά και να μην τελειώσεις τίποτα. Παράλληλα όμως, μπορείς να κερδίσεις τους γύρω σου, είτε συμπεριφέρεσαι ως «ονειροπόλος» είτε ως «πραγματιστής» κι αυτή η συμπάθεια είναι μια καλή «μαγιά» για την συνέχεια, έστω κι αν στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, τα όποια σχέδια για το μέλλον δεν θα πραγματοποιηθούν. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας ενισχύει τις ανθρωπιστικές και καλλιτεχνικές τάσεις σου.

Ερωτικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, αίρει τους δισταγμούς σου και σε κάνει να νιώθεις έτοιμος/η για οτιδήποτε, σίγουρα όμως αυτή η υπερβολική αισιοδοξία μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, αφού σε φέρνει κοντά και σε πρόσωπα που απλά... δεν αντέχεις!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε