29/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

29/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:38 Δημιουργία 29/03/19, 09:20

Κριός

Η πρόθεση σου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να «σφραγίσεις» τον έρωτα σου με ένα μοναδικό δώρο, μπορεί μεν να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει μια αντίστοιχη κίνηση προς το μέρος σου. Από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να προκαλέσει και μια αντιζηλία που θα σου… δυσκολέψει την ζωή, ιδιαίτερα αν η νέα σου κατάκτηση είναι κάποιος/α με ιδιαίτερο κοινωνικό πρεστίζ!

Ταύρος

Οι εκατέρωθεν διεκδικήσεις «δίνουν και παίρνουν», χωρίς να μπορείς να καταλήξεις ακόμη σε μια «ασφαλή» θέση. Κι από την στιγμή που το «αύριο» εξακολουθεί να είναι αβέβαιο δεν έχεις παρά να ζήσεις το «σήμερα», με όλη σου την ψυχή, όχι όμως με αγνώστους, αφού μπορεί να πέσεις πάνω σε «ανθυγιεινές» καταστάσεις, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α σε παρακολουθεί κι όχι απαραίτητα με… καλό σκοπό!

Δίδυμοι

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η αίσθηση ευτυχίας ή πληρότητας που αποπνέεις, μπορεί να κάνουν κάποιον/α να ζηλέψει και να σου δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα. Φρόντισε τουλάχιστον να μην αποκαλύπτεις όλες τις λεπτομέρειες της προσωπικής σου ζωής ακόμη και σε άτομα «υπεράνω υποψίας». Αν πάλι είσαι μόνος/η είναι προτιμότερο να απορρίψεις μια πρόταση που θα γίνει, αφού κρύβει παγίδες.

Καρκίνος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται ότι ο άνθρωπος σου αντιμετωπίζει ένα δύσκολο πρόβλημα κι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται την συμπαράσταση σου. Φρόντισε λοιπόν να είσαι δίπλα του και να τον εμψυχώσεις, ακόμη κι αν δεν θελήσει να σου εκμυστηρευτεί τι τον βασανίζει. Αν πάλι είσαι μόνος/η, καλό είναι να αποκρούσεις κάθε πρόταση που θα σου γίνει, κι έχε τον νου σου σε «πονηρές» πρακτικές που στοχεύουν στο να παγιδευτείς.

Λέων

Παρότι ένα πρόσωπο μπορεί να σου εκφράσει το ενδιαφέρον του με ένα δώρο, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον, ανήκεις μάλλον στους… άτυχους της ημέρας, αφού για σένα οι συνθήκες παραπέμπουν κυρίως στην εκπλήρωση επαγγελματικών υποχρεώσεων και που καιρός για έρωτες! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να στερηθείς το ταίρι σου, εξ αιτίας μιας έκτακτης κατάστασης που θέτει άλλες προτεραιότητες.

Παρθένος

Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και η απόφαση που θα πάρεις μπορεί να κρίνει πολλά για το μέλλον και την συναισθηματική αναγέννησή σου. Να θυμάσαι όμως ότι δεν θα πας… πουθενά, αν πρώτα δεν επιλύσεις οριστικά τις εκκρεμότητες σου με το παρελθόν. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να «αναστήσεις» ένα άτο

Ζυγός

Μια πρόταση από ένα άτομο που σχετίζεται με την δουλειά σου ή σου παρέχει υπηρεσίες, ίσως σε βάλει σε πειρασμό, αν όμως στοχεύεις σε μια μόνιμη σχέση, μην μπεις καν στον… κόπο, αφού πρόκειται για κάτι εφήμερο. Επιπλέον μην παραλείψεις να τηρήσεις τους κανόνες υγιεινής. Αν πάλι δεν έχεις καμία όρεξη για περιπέτειες, ενδέχεται να ενοχληθείς από την συμπεριφορά κάποιου/ας, που μάλλον σε θεωρεί «κτήμα» του/της.

Σκορπιός

Σήμερα έχεις τον τρόπο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του προσώπου που σε ενδιαφέρει, ίσως μάλιστα να εκμεταλλευτείς την πρόσβασή σου σε πληροφορίες για λίγους. Όση όμως εμπιστοσύνη έχεις στην δική σου κρίση, άλλες τόσες επιφυλάξεις θα πρέπει να έχεις για όλα εκείνα που σου «ψιθυρίζουν». Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να πολλαπλασιαστούν τα ανησυχητικά σημάδια σχετικά με την πορεία της.

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο μπορεί να αλλάξει τους όρους του «παιχνιδιού» και να σε βάλει στον πειρασμό να κάνεις σχέδια που μέχρι χθες φάνταζαν απίθανα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μια ανάλογη «εμπλοκή» θα περιπλέξει την κατάσταση. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα πρόσωπο στην δουλειά σου ανακατεύεται στα προσωπικά σου και κριτικάρει ή «βάζει λόγια», κάτι που δεν πρέπει να ανεχθείς.

Αιγόκερως

Μπορεί να θέλεις να πιστεύεις ότι έχεις κατασταλάξει σε αυτό που θέλεις, η ίδια η ζωή όμως θα σε υποβάλλει σε… πονηρές δοκιμασίες και δεν είναι διόλου βέβαιο το ότι τελικά θα καταφέρεις να περάσεις τις «εξετάσεις». Άλλο οι δουλειές και άλλο τα συναισθηματικά σου… Αν πάντως είσαι μόνος/η θα μπορέσεις να κινηθείς πιο ελεύθερα, ίσως μάλιστα να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα αλλάξει πολλά στην ζωή σου.

Υδροχόος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και περιμένεις τα πράγματα να έχουν μια «φυσιολογική» εξέλιξη, μάλλον θα απογοητευτείς, ίσως μάλιστα να αποκαλυφθούν και λεπτομέρειες που δεν ήξερες και θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλά. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε απροσδόκητα περιστατικά και ποικίλες προκλήσεις θα κάνουν την ζωή σου πολύ πιο συναρπαστική και περιπετειώδη, μην… τολμήσεις ωστόσο να δεσμευτείς για τίποτε!

Ιχθύες

Η ανάμιξη σου σε υποθέσεις άλλων και ιδίως φίλων σου, μπορεί να σε κρατήσει… επαρκώς απασχολημένο/η αλλά η κατάσταση είναι τόσο μπερδεμένη και με κρυφές παραμέτρους που δεν είναι διόλου απίθανο κάποια στιγμή να γίνεις κι εσύ μέρος του προβλήματος. Υπάρχει βέβαια και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, που σου υπόσχεται μια «μεθυστική» εμπειρία, το πιθανότερο όμως είναι να «χρησιμοποιηθείς» γι’ αυτό έχε τον νου σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε