29/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

29/03/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:51 Δημιουργία 29/03/19, 11:37

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς στην καριέρα σου, αφού θα δώσεις τις «εξετάσεις» σου, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείς σε ένα πεδίο σύγκρουσης μεγάλων συμφερόντων, μπαίνοντας σε δίλημμα για το αν τελικά θα αποκαλύψεις τις «βρώμικες» συναλλαγές ή απλά θα… εξαγοράσεις την σιωπή σου, ύστερα από μια διόλου ευκαταφρόνητη πρόταση που θα σου γίνει.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Ουρανός στον 2ο ηλιακό οίκο σου, σε καλούν να ρισκάρεις και να μην ποντάρεις πλέον τα χρήματά σου στα «σίγουρα» αφού έτσι θα τα… χάσεις, αντίθετα κυνήγησε την έκπληξη και θα δικαιωθείς!

Ταύρος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει κάποιες αναγκαστικές επαφές ή μετακινήσεις σε θέλει όμως πιο υποψιασμένο/η σε σχέση με «στημένες» καταστάσεις, υπονομευτικές πρακτικές στο περιβάλλον σου αλλά και για ένα νομικό ζήτημα, που κρύβει παγίδες. Επιπλέον όμως ευνοεί την έρευνα σε όλα τα επίπεδα, ίσως μάλιστα πέρα από τις καθαρά επιμορφωτικές δραστηριότητές σου, να «ξεσκεπάσεις» τελικά ένα κύκλωμα που δρα υπογείως.

Παράλληλα, ο Άρης και ο Ουρανός στο ζώδιό σου ενεργοποιούν το ενδεχόμενο μιας ακόμη «στροφής» στην ζωή σου, ίσως μάλιστα να γίνει η… ανατροπή πάνω στην ανατροπή!

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι πρώτον φειδωλός στα έξοδά σου, δεύτερον πολύ πιο καχύποπτος/η σε οικονομικά ζητήματα και βέβαια να μην ενδώσεις σε κάποιον/α που πρακτικά σε εκβιάζει, «πατώντας» πάνω στην ανάγκη σου, ούτε όμως και στον… πλεονέκτη εαυτό σου, που μπορεί να πάει για τα πολλά, χάνοντας τελικά και τα λίγα! Επιπλέον, μην δεσμευτείς με υποχρεώσεις, στις οποίες θα είναι αδύνατον να ανταποκριθείς μελλοντικά.

Παράλληλα, ο Άρης και ο Ουρανός στον 12ο ηλιακό οίκο σου αναμοχλεύουν το παρασκήνιο, οδηγώντας στην αποκάλυψη ενός «καυτού» μυστικού!

Καρκίνος

Η Σελήνη απέναντί σου σε ωθεί να κάνεις μια νέα αρχή «κόβοντας μαχαίρι» τις πολιτικές που σε έφεραν σε αδιέξοδο αλλά και τις «τοξικές» σχέσεις. Ίσως μάλιστα να μάθεις κάτι που θα σε βοηθήσει να πάρεις την «μεγάλη απόφαση» αλλά το πιο σπουδαίο και ελπιδοφόρο για σένα είναι το να συνειδητοποιήσεις το ποιος/α είσαι και τι θέλεις τελικά.

Παράλληλα και σε ανάλογο μήκος κύματος, ο Άρης και ο Ουρανός στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε αποδεσμεύουν από φιλίες και ιδεολογίες ανάξιές σου, ανοίγοντας τον δρόμο στην κοινωνική σου απελευθέρωση, έστω και με το… ζόρι!

Λέων

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία ή την διατροφή σου, προλαβαίνοντας ενδεχομένως μια δυσάρεστη εξέλιξη. Το αυτό ισχύει για ζώα ή φυτά που έχεις υπό την επίβλεψή σου. Επιπλέον, στα εργασιακά σου φαίνεται πως κάποιος/α έχει αποφασίσει για σένα, χωρίς εσένα και μάλλον θα κληθείς να τοποθετηθείς απέναντι σε «τετελεσμένα».

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Ουρανός στον 10ο ηλιακό οίκο σου, σου ανοίγουν νέες επαγγελματικές και κοινωνικές προοπτικές, γι’ αυτό μην διστάσεις να κάνεις το «μεγάλο βήμα», όσο ριψοκίνδυνο κι αν δείχνει.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε φέρνει σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα αλλά πρώτον αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν για σένα καλές προθέσεις και δεύτερον ίσως αυτό να δημιουργήσει αντιδράσεις σε φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα που σε θέλουν… κατά δικό τους! Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, έχε τα από κοντά, αφού μπορεί να περάσουν μια μεγάλη απογοήτευση.

Παράλληλα, ο Άρης και ο Ουρανός στον 9ο ηλιακό οίκο σου φέρνουν εντάσεις και ανατροπές στην καθημερινότητά σου αλλά το ζητούμενο είναι να επικεντρωθείς στην βελτίωση του μορφωτικού επιπέδου σου, αφού εκεί βρίσκεται η δύναμή σου!

Ζυγός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων στα περιουσιακά σου, ίσως μάλιστα να αποκαλυφθεί κι ένα έντονο παρασκήνιο σε βάρος σου αλλά… ότι έγινε, έγινε και μην επιχειρήσεις να διορθώσεις μια κατάσταση με «μπαλώματα». Επιπλέον καλείσαι να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στον χώρο σου, πετώντας εκείνα που δεν χρειάζεσαι πια ή σου φέρνουν δυσάρεστες αναμνήσεις.

Παράλληλα, ο Άρης και ο Ουρανός στον 8ο ηλιακό οίκο σου αλλάζουν τα οικονομικά δεδομένα σου, είτε προς τα πάνω αν… δεν έχεις, είτε προς τα κάτω αν νομίζεις ότι «έδεσες τον γάιδαρο σου»!

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου, παρέχοντάς σου πολύτιμες πληροφορίες. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, από την άλλη πλευρά όμως στην καθημερινότητά σου κινδυνεύεις να εμπλακείς σε κακεντρεχή σχόλια ή σε «τεχνικές παρακολούθησης», που απλά θα επιτείνουν έναν φαύλο κύκλο καχυποψίας, γι’ αυτό… μην «τσιμπάς»!

Παράλληλα, ο Άρης και ο Ουρανός στον 7ο ηλιακό οίκο σου αλλάζουν δραστικά την άποψή σου για ένα πρόσωπο που αρχικά σε «ξένιζε».

Τοξότης

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου δίνει το κίνητρο για να κερδίσεις περισσότερα, προκειμένου να καλύψεις τις αυξημένες ανάγκες σου, να θυμάσαι όμως ότι το κάθε τι έχει το αντίτιμό του. Επιπλέον, το σοφότερο από πλευράς σου θα ήταν να περιορίσεις τα έξοδά σου. Αν πάντως είσαι… απλά τυχερός/η, τότε θα ωφεληθείς από μια ζημιά ή απώλεια άλλου/ης.

Παράλληλα, ο Άρης και ο Ουρανός στον 6ο ηλιακό οίκο σου φέρνουν τα πάνω κάτω στα εργασιακά σου και κάποια πράγματα που είχαν «κολλήσει» θα ξαναβρούν τον δρόμο τους, ίσως όμως να υπάρξουν και δυσάρεστες εκπλήξεις αν είσαι λάτρης της μονιμότητας!

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει ακόμη πιο «επαγγελματία» σε αυτό που κάνεις, συνάμα όμως ορίζει μια φάση όπου η λογική σου συγκρούεται με το συναίσθημά σου κι όποια απόφαση κι αν πάρεις η… άλλη πλευρά θα αντιδράσει, με συνέπεια να μην είσαι ευχαριστημένος/η με τίποτε! Επιπλέον, καλείσαι να αποκρούσεις μια αυτοκαταστροφική διάθεση ή μια απαισιοδοξία, που απειλεί να σε κυριεύσει.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Ουρανός στον 5ο ηλιακό οίκο σου ενθαρρύνουν τις ανατροπές στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι αν κάτι δεν σου αρέσει δεν έχεις παρά να το αλλάξεις!

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να ψάξεις και να βρεις τι κρύβεται πίσω από κάποιες εξελίξεις, αφού φαίνεται ότι κάποιος/α σε κατασκοπεύει ή προσπαθεί να σε χειραγωγήσει. Έχεις όμως κι εσύ τις «άκρες» σου, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Επιπλέον, καλείσαι να προβείς σε μια ριζική ανανέωση του εξοπλισμού σου, ενώ ίσως χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση σε σχέση με την υγεία ή την διατροφή σου.

Παράλληλα, ο Άρης και ο Ουρανός στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να φέρουν μια αλλαγή διαρρύθμισης στον χώρο σου ή μια ξαφνική μεταβολή στο περιουσιακό σου καθεστώς.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρει σε επαφή με συμφέροντα και κυκλώματα κι εδώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ώστε να μην μπλέξεις σε καταστάσεις από τις οποίες δεν θα είναι εύκολο να αποτραβηχτείς. Ίσως πάλι σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια προσπάθεια όπου τα πράγματα δεν είναι τόσο «αθώα», όσο φαίνονται. Επιπλέον, ενδέχεται να μάθεις κάτι δυσάρεστο για ένα φίλο ή μια φίλη.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Ουρανός στον 3ο ηλιακό οίκο σου δρομολογούν ένα έκτακτο ταξίδι ή μια νέα γνωριμία που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον με τις… τρέλες της!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε