01/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

01/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:55 Δημιουργία 01/04/19, 12:40

Κριός

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σου προσφέρει κάποιες «υπερβατικές» διεξόδους, είτε μέσα από τις τέχνες, είτε μέσα από μεταφυσικά βιώματα κι εσύ δεν έχεις παρά να προσυπογράψεις σε όλα εκείνα που υπαγορεύουν η διαίσθηση και τα όνειρά σου. Επιπλέον… επιβάλλεται να βρεις το ησυχαστήριό σου και να κοιμηθείς για να έρθεις «στα ίσα σου»!

Από την άλλη πλευρά βέβαια, κυκλοφορώντας στον έξω κόσμο όχι μόνον δεν θα χάσεις αλλά τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν επάνω σου με θετικές συνέπειες, ιδιαίτερα αν επιχειρήσεις κάτι σε συνεργατικό κλίμα κι όχι ως… μοναχοφάης!

Ταύρος

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε καλεί να αφεθείς για λίγο στα όνειρά σου και να πιστέψεις στο καλύτερο ακόμη κι αν μέσα σου ξέρεις ότι έχει ελάχιστες πιθανότητες να εκπληρωθεί. Ποτέ δεν ξέρεις, εξ άλλου η πνευματική τροφή έχει κι αυτή την αξία της. Επιπλέον καλείσαι να προσφέρεις στους συνανθρώπους σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να γίνεις βορά στις πονηριές κάποιων που σε αντιμετωπίζουν ως ένα πρώτης τάξεως… θύμα!

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό βγάζει στο φως μυστικά και ντοκουμέντα με οικονομικό κυρίως ενδιαφέρον, ενώ είναι πιθανό να λάβεις μια παρασκηνιακή βοήθεια.

Δίδυμοι

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε βοηθά να αποκρύψεις κάθε «ενοχλητική» λεπτομέρεια και σε κάνει να φαίνεσαι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που είσαι, συμβάλλοντας στην συντήρηση ή δημιουργία του προσωπικού σου «μύθου». Επιπλέον, τα καλλιτεχνικά δρώμενα και οι φάρσες διεκδικούν μεγάλο μέρος του χρόνου σου και… καλά κάνουν, αφού στις υπόλοιπες δράσεις σου το πιθανότερο είναι να κάνεις «μια τρύπα στο νερό»!

Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Κριό προάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα με νεανικό πνεύμα κι είναι πολύ πιθανό να «ξανανιώσεις» μαζί τους.

Καρκίνος

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς ενισχύει την τάση σου να ζεις σε έναν «παραμυθένιο» κόσμο, κάτι όμως που στην παρούσα φάση, όχι μόνον δεν είναι «λάθος» αλλά θεωρείται… επιβεβλημένο, αφού στον πραγματικό το πιθανότερο είναι να μην υλοποιηθεί κανένα από τα σχέδιά σου! Επιπλέον καλείσαι να «ταξιδέψεις» με την δύναμη της φαντασίας.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό θα ανοίξει έναν νέο κύκλο επαγγελματικών ή κοινωνικών επαφών, που με την σειρά τους θα σου ανοίξουν κι άλλες «πόρτες», ενώ αν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα δεν έχεις παρά να ζητήσεις την βοήθεια των άλλων.

Λέων

Ένας… overdose Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε κάνει πιο ευαίσθητο απέναντι στον πόνο ή τις ανάγκες των άλλων και προσφέροντας θα νοιώσεις μια ψυχική ανάταση, ίσως όμως να σου χαρίσουν κι εσένα κάτι συγκινητικό. Από την άλλη πλευρά βέβαια έχε τον νου σου στους απανταχού… απατεώνες!

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των αναζητήσεών σου κι είναι πιθανό να δρομολογηθεί ένα ταξίδι ή να ανοίξει ένας νέος κύκλος σπουδών. Επιπλέον, οι ιδέες και τα σχέδιά σου θα τύχουν μιας ευρείας αποδοχής, ενώ ευνοείσαι και σε νομικά ζητήματα.

Παρθένος

Ο… πανταχού παρών Ποσειδώνας σου δίνει να καταλάβεις ότι στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου οφείλεις να είσαι… λιγότερο ρεαλιστής κι αν χρειαστεί να πεις και κάποιο ψέμα, που θα απαλύνει τις ανησυχίες των άλλων. Επιπλέον η ημέρα προσφέρεται για να χαλαρώσεις με θεάματα και ακροάματα, όχι όμως για την σύναψη μιας συμφωνίας, αφού κάποιος/α θα σε «φλομώσει» στο ψέμα!

Παράλληλα, βέβαια ο Ήλιος στον Κριό φέρνει την… άνοιξη στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να συνδράμουν σε αυτό και οικεία σου πρόσωπα, ενώ η ημέρα προσφέρεται και για περιουσιακές ρυθμίσεις.

Ζυγός

Ο εξαιρετικά ενεργός Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε βοηθά να χαλαρώσεις και δεν είναι διόλου κακή ιδέα να αξιοποιήσεις και να απολαύσεις υπηρεσίες σωματικής ευεξίας. Από την άλλη πλευρά βέβαια ίσως χρειαστεί να καταπολεμήσεις παράσιτα και μύκητες.

Παράλληλα, ο Ήλιος απέναντί σου, σου προσφέρει αρκετές εναλλακτικές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καλό είναι όμως να μην αναλωθείς μόνο σε «χαριεντισμούς». Επειδή μάλιστα θα γνωρίσεις άτομα, με ιδιαίτερα ταλέντα, σε συμφέρει να συνάψεις και μια «σούπερ» συνεργασία, φρόντισε μόνον να καρπωθείς άμεσα τα οφέλη της.

Σκορπιός

Ένας «σούπερ» Ποσειδώνας σε φέρνει ακόμη πιο κοντά στην ευτυχία και πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάσεις αυτήν την αίσθηση με απαισιόδοξες σκέψεις ή ενστάσεις της λογικής, αφού η πίστη σου σε ένα όνειρο είναι κι εκείνη που θα το υλοποιήσει. Επιπλέον, μπορείς να εντρυφήσεις στα καλλιτεχνικά αλλά και οτιδήποτε άλλο… Πρωταπριλιάτικο!

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό φέρνει νέα δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις και ανεξάρτητα με το αν κάποια στιγμή «χαθείς» σε έναν κυκεώνα απόψεων για το τι ακριβώς πρέπει να γίνει, τελικά θα επικρατήσει το.. συμφέρον σου!

Τοξότης

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε καλεί να «δραπετεύσεις» με την δύναμη της φαντασίας, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που σε στενοχωρούν ή σε φθείρουν ψυχικά, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα περιβάλλον με ιδιαίτερη αίγλη. Επιπλέον, μπορεί να προσδώσεις μια καλλιτεχνική «αύρα» στον χώρο σου αλλά και να προσφέρεις καταφύγιο σε βασανισμένες ψυχές.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό φέρνει νέες γνωριμίες, ίσως και σε μια διάκρισή σου, καλό είναι ωστόσο να μην μείνεις μόνον στα «χαίρω πολύ, τι κάνετε, καλά ευχαριστώ» αλλά να «πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα»!

Αιγόκερως

Ένας… ασυμμάζευτος Ποσειδώνας στους Ιχθύς φέρνει στην επιφάνεια τον καλλιτέχνη που ζει μέσα σου, προσφέροντάς σου πολλές όμορφες και αισθαντικές στιγμές. Ωστόσο σε πρακτικά ζητήματα θα υπάρξουν λάθη κι αστοχίες, γι’ αυτό μείνε στα θεάματα, τα ακροάματα και τα διαβάσματα, που σε «ταξιδεύουν» σε έναν ιδανικό κόσμο.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή έστω να παρευρεθείς σε μια ανάλογη εκδήλωση κάπου αλλού, αφού θα μαζέψεις «πόντους». Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να ρυθμίσεις περιουσιακά ζητήματα.

Υδροχόος

Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να «το τερματίζει», έχεις κάθε δικαίωμα να κάνεις όνειρα ευμάρειας, για να νοιώσεις καλύτερα, στην πράξη όμως είναι σίγουρα ασύμφορο να κάνεις κάποια σημαντική αγορά ή επένδυση, εκτός πια κι αν σου αρέσουν τα… λαθραία! Μπορείς βέβαια να προσφέρεις όπου έχουν την ανάγκη σου.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό σου δίνει πρόσθετα κίνητρα για να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο αλλά και για να έρθεις σε επαφή με κόσμο, ενώ είναι πιθανό να λάβεις μια είδηση που θα σε «ξεσηκώσει». Επιπλέον και οι δικές σου ιδέες θα τύχουν μεγάλης αποδοχής.

Ιχθύες

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα ή καταστάσεις που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές σου και δεν έχεις παρά να ζήσεις το παραμύθι, που μπορεί να γίνει και… θαύμα! Επιπλέον η δημιουργική έμπνευσή σου «πιάνει ταβάνι», το ίδιο και η τάση σου να εμψυχώσεις κόσμο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό απελευθερώνει τις οικονομικές δυνατότητές σου, ίσως μάλιστα να λάβεις έμπρακτη στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο ή ένα βραβείο σημαντικής αξίας. Κι αν βέβαια προχωρήσεις σε κάποιου είδους επένδυση, τότε… ακόμα καλύτερα!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε