02/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

02/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 11:40 Δημιουργία 02/04/19, 11:33

Κριός

Σήμερα καλείσαι να αξιολογήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με γνώμονα κυρίως τις ωφέλειες που θα έχει η κάθε πλευρά. Εννοείται βέβαια ότι βρίσκεσαι κι εσύ μέσα στο «κάδρο» των αμοιβαίων εξυπηρετήσεων, γι’ αυτό μην διστάσεις να δείξεις την αγάπη σου, προσφέροντας κάτι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Έχε τον νου σου ωστόσο και στα… παρασκήνια, αφού κάποιος/α δρα εν αγνοία σου κι όχι απαραίτητα με καλό σκοπό!

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, ένα ραντεβού μπορεί να εξελιχθεί πιο δύσκολα από όσο το περίμενες, ενώ γενικότερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια ή καθυστερήσεις που θα σε ταλαιπωρήσουν και ίσως να εντείνουν το… στερητικό σου σύνδρομο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να «το γλεντήσεις», με το ταίρι σου, κλείνοντας τα αυτιά σου σε κακοπροαίρετα σχόλια και κουτσομπολιά

Δίδυμοι

Ο Άρης στο ζώδιό σου ενδέχεται να συμβάλλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση είτε δική σου, είτε των άλλων αλλά αν δεν αντέχεις τον… σκληρό ανταγωνισμό, είναι προτιμότερο να απέχεις από κάθε τι που θα μπορούσε να σε αγχώσει ή να σε αποσυντονίσει. Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να κατηγορηθείς άδικα για κάτι ή να προκύψει μια μεγάλη ένταση, με την παρεξήγηση ωστόσο να λύνεται σύντομα και να καταλήγεις με το ταίρι σου στο… κρεβάτι!

Καρκίνος

Βρίσκεσαι σε «κατάσταση πολιορκίας» αλλά είναι τόσα τα διλήμματα, που το πράγμα για την ώρα δεν μπορεί να προχωρήσει. Συνέχισε λοιπόν να τηρείς στάση αναμονής κι άσε τους άλλους να πάρουν την πρωτοβουλία, διατηρώντας βέβαια από την πλευρά σου κάθε δικαίωμα… άρνησης! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ασχολήσου κυρίως με αυτήν, αφού ο άνθρωπός σου φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Λέων

Αν είσαι μόνος/η μπορεί να γνωρίσεις ένα «πολλά υποσχόμενο» άτομο, διατήρησε όμως τις επιφυλάξεις σου, μέχρι να «μετρήσεις» τον βαθμό της αξιοπιστίας του και να μάθεις στα σίγουρα αν έχει κάποια άλλη δέσμευση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως σου ζητηθούν περισσότερες «ανάσες» ελευθερίας, κάτι που δεν θα πρέπει να παρεξηγήσεις, ανεξάρτητα με το αν στενοχωρηθείς από αυτήν την στάση.

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η, κανείς και τίποτε δεν αποκλείει το να έρθεις πολύ κοντά με κάποιον/α, όσον αφορά όμως το ποιόν του/της υποψηφίου/ας, το πιθανότερο είναι να κουβαλά ένα τουλάχιστον σημαντικό πρόβλημα, που αργά ή γρήγορα θα γίνει και δικό σου, οπότε μην παίρνεις και πολύ φόρα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να υπάρξει μια προσωρινή απομάκρυνση από το ταίρι σου, όμως ουδέν κακόν αμιγές καλού!

Ζυγός

Μια επαγγελματική επαφή ή ένα ταξίδι, μπορεί να γίνουν η αφετηρία μιας όμορφης σχέσης, η οποία πέρα από το… αίσθημα θα έχει και το πλεονέκτημα μιας από κοινού διαχείρισης πρακτικών θεμάτων. Ωστόσο ο ενεργός Ποσειδώνας ενδέχεται να… αποτρέψει μια εκ του σύνεγγυς επαφή. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις την συμπάθεια των άλλων προς το πρόσωπό σου, κερδίζοντας σε… πελατεία!

Σκορπιός

Οι πειρασμοί εναλλάσσονται διαρκώς, ίσως μάλιστα προκύψει και κάποιο ρομαντικό τετ α τετ! Προσπάθησε ωστόσο να μην κάνεις επίδειξη της οικονομικής σου δύναμης, αφού έτσι θα τραβήξεις τους πιο «εύκολους» ή επιπόλαιους χαρακτήρες, ούτε βέβαια να «εξαγοραστείς» από κάποιον/α, που πέρα από χρήματα δεν διαθέτει κάτι άλλο που να σε ενδιαφέρει. Αντίθετα αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να δείξεις την αγάπη σου μέσα από δώρα και προσφορές.

Τοξότης

Με τον Άρη απέναντί σου κάθεσαι πάνω σε αναμμένα κάρβουνα, είτε επειδή κάποια πράγματα δεν προχωρούν με την ταχύτητα που θα ήθελες, είτε λόγω μιας οικονομικής δυστοκίας, που δεν σου επιτρέπει να κινηθείς άνετα. Κι αν μεν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν… χάθηκε ο κόσμος να την περάσετε «Σπαρτιάτικα»», αν όμως είσαι μόνος/η και ευελπιστείς ότι με το χρήμα θα κερδίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μάλλον τζάμπα θα ξοδευτείς!

Αιγόκερως

Όσο κι αν θέλεις να γίνουν κάποια πράγματα με τον δικό σου τρόπο, το σωστό θα ήταν να φανείς πιο υπομονετικός/η και να αναγνωρίσεις τις προτεραιότητες της άλλης πλευράς αφού σε διαφορετική περίπτωση διακινδυνεύεις το να διαταράξεις την σχέση σου με τον άνθρωπο σου, πιστεύοντας πως «σε ρίχνει». Πρόσεξε ακόμη κάποιον/α, που «σου βάζει λόγια», τρέφοντας την δυσπιστία σου και τον κακώς εννοούμενο ρεαλισμό σου..

Υδροχόος

Με τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, οι προκλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη κι αν έχεις την διάθεση για μια περιπέτεια, το σύμπαν θα σου προσφέρει απλόχερα μια τέτοια ευκαιρία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις το ταίρι σου, απέναντι σε αντίζηλους/ες, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσεις και υπόγειες κινήσεις από άτομα που υποτίθεται πως «στέκουν πλάι σου» αλλά μάλλον παίζουν… διπλό παιχνίδι!

Ιχθύες

Με τόσο… Ποσειδώνα να κυκλοφορεί, είναι άλλο αυτό που επιζητάς εσύ κι άλλο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ίσως μάλιστα να υπάρχουν κάποια δεδομένα που θα έπρεπε να γνωρίζεις αλλά σου αποκρύπτονται. Γι’ αυτό μην βιάζεσαι να επιδείξεις το ενδιαφέρον σου, πριν… ρωτήσεις για να μάθεις, αφού ο αρχικός ενθουσιασμός σου θα γυρίσει σε απογοήτευση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δώσε προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε