02/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

02/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:46 Δημιουργία 02/04/19, 12:36

Κριός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλει πιο «επαγγελματία» και σε πιέζει για να συμμετάσχεις σε ένα εγχείρημα ρουτίνας ή μια πληκτική συνάθροιση, θυσιάζοντας τον ελεύθερο χρόνο σου και μάλλον δεν γίνεται να μην δώσεις παρουσία, αφού θα γίνεις στόχος αρνητικής κριτικής. Από εκεί και ύστερα βέβαια, μπορείς να αποχωρήσεις προφασιζόμενος/η κάτι «εύλογο».

Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν ευνοεί τα πρακτικά θέματα, αφού παραπέμπει σε λάθη ή αστοχίες, μπορεί όμως να σε προστατέψει μέσω της διαίσθησής σου, ίσως μάλιστα να δεις ένα προφητικό όνειρο.

Ταύρος

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε οδηγεί στα μονοπάτια της γνώσης, ως προς τις εξωστρεφείς δράσεις σου όμως θέτει εμπόδια, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να παραμείνεις «εντός των τειχών» ή τουλάχιστον να τσεκάρεις τον εξοπλισμό σου. Επιπλέον μπορεί να προκύψει κι ένα νομικό ζήτημα, σε κάθε περίπτωση όμως θα βρεις τις λύσεις αν φερθείς συμβιβαστικά και συνετά.

Παράλληλα, με την σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς να σε κάνει ιδιαίτερα καλόπιστο/η, πρόσεξε μήπως εξαπατηθείς από φίλους ή «χρησιμοποιηθείς» χωρίς να το γνωρίζεις, στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας.

Δίδυμοι

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να κάνεις κάποιες περικοπές στα έξοδα σου και να χαράξεις πιο ορθολογικά την οικονομική σου πολιτική, δεν αποκλείεται ωστόσο να καταφύγεις και σε παρατυπίες, πιστεύοντας –λανθασμένα- πως έτσι θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες.

Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να κινηθείς με βάση την διαίσθηση σου, διαφορετικά μπορεί να παραπλανηθείς από ψεύτικα στοιχεία ή να πέσεις θύμα μιας συνωμοσίας που υφαίνεται σε βάρος σου, αν βέβαια δεν την υποκινήσεις… εσύ! Από την άλλη πλευρά βέβαια αποκτούν μια ιδιαίτερη ώθηση οι καλλιτεχνικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις σου.

Καρκίνος

Ο Κρόνος απέναντί σου επιχειρεί να σε στριμώξει, ενεργοποιώντας ενοχές και ανασφάλειες. Ίσως μάλιστα να νιώσεις απόρριψη από ένα πρόσωπο που «μετράει» για σένα αλλά προσπάθησε να μην διαρρήξεις την σχέση σου και να βρεις έναν «κοινό τόπο». Αν πάντως σου προταθεί μια συνεργασία, μην την αποδεχθείς, αφού δεν συμφέρει από πολλές απόψεις.

Παράλληλα, μπορεί να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον, όλα αυτά όμως φαίνεται να χρησιμεύουν μόνον στην βελτίωση της ψυχολογίας σου, αφού η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα δεν προσφέρεται για πρακτικά ζητήματα.

Λέων

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να βάλεις τα όριά σου απέναντι σε απαιτήσεις που καθιστούν την εργασία σου πιο δύσκολη αλλά και σε όσους/ες κοιτούν μόνον την βολή τους, σε κάθε περίπτωση όμως αναζήτησε μια συμβιβαστική οδό που θα αφήσει κάθε πλευρά ικανοποιημένη. Επιπλέον, απόφυγε τις καταχρήσεις.

Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να σου «φουσκώσει τα μυαλά» με υποτιθέμενες οικονομικές προοπτικές, που σίγουρα μπορεί να σε εμψυχώσουν αλλά… μέχρι εκεί, αφού στην πράξη δεν έχουν καμία τύχη. Αν μάλιστα «τσιμπήσεις» ενδέχεται να πάθεις μεγάλο… κάζο!

Παρθένος

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε φέρνει στα πρόθυρα δύσκολων αποφάσεων, ιδιαίτερα στις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Πριν όμως «σε πιάσουν στο φιλότιμο» εκείνα, ζήτησε να γίνουν οι δέουσες υποχωρήσεις και από την πλευρά τους κι ας πικράνεις κάποιες καρδιές. Επιπλέον, μην ποντάρεις στην τύχη σου, αφού… λείπει σε διακοπές!

Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς φέρνει στο διάβα σου άτομα με… απατηλές προθέσεις κι αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας καλό είναι να την απορρίψεις, όσο «σούπερ» κι αν φαίνεται. Φρόντισε βέβαια να μην κυνηγάς κι εσύ «Χίμαιρες».

Ζυγός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σου. Αν πάντως θέλεις να απαλλαγείς από βάρη ή να θέσεις τα όριά σου απέναντι σε ποικίλες απαιτήσεις, τώρα είναι η ώρα!

Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να αναδείξει ένα θέμα υγείας, επειδή όμως μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος, ας μην βιαστείς να ακολουθήσεις κάποια θεραπεία, πριν ζητήσεις μια δεύτερη γνωμάτευση. Επιπλέον, πριν πάρεις… σβάρνα τα ιατρεία, δοκίμασε να χαλαρώσεις κοντά στην φύση!

Σκορπιός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε καθυστερήσεις και μια ταλαιπωρία στις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν δεν έχεις προνοήσει για το ενδεχόμενο μιας «αναποδιάς». Επιπλέον, καλό είναι να τσεκάρεις τον τεχνικό εξοπλισμό ή την επάρκειά σου σε καύσιμα, ώστε να μην μείνεις στην μέση του δρόμου.

Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε ωθεί να εμψυχώσεις ή να βοηθήσεις κάποια άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από αυτόν για να… συγχωρεθούν και οι δικές σου αμαρτίες!

Τοξότης

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να σε βάλει σε δίλημμα σχετικά με μια αγορά ή την χρηματοδότηση μιας προσπάθειας, που δεν έχει εξασφαλισμένη την επιτυχία κι εδώ είναι που θα χρειαστείς σύνεση και στρατηγική για να μην «πετάξεις» τα λεφτά σου. Αν πάλι σου ζητηθούν δανεικά, καλό είναι να αρνηθείς, όσο κι αν στενοχωρήσεις κάποιον/α.

Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα ευνοεί τον εξωραϊσμό ή την διακόσμηση του προσωπικού χώρου σου, καλό είναι όμως να μην «τρέξεις» άλλες πιο πρακτικές υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ενώ τσέκαρε για διαρροές και υγρασίες.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου μπορεί να σε γεμίσει ανασφάλειες κι ενοχές και να σε κάνει πιο εκμεταλλεύσιμο/η από άτομα που επιδιώκουν να σε έχουν υπό τον έλεγχο τους ή απλά τα θέλουν όλα δικά τους. Κι αν δεν θέσεις έγκαιρα τα όριά σου κινδυνεύεις να εξαναγκαστείς σε κάτι που ούτε θέλεις, ούτε σου αρέσει.

Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι πιθανό να προκαλέσει ακυρώσεις δραστηριοτήτων ή λάθος συνεννοήσεις. Επιπλέον, ίσως χαθεί κάποιο σημαντικό έγγραφο ή αντικείμενο, μπορεί όμως και να γλιτώσεις από πολλά αν «ακούσεις» την διαίσθησή σου.

Υδροχόος

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να γίνεις πιο πραγματιστής στις επιδιώξεις σου θυσιάζοντας ενδεχομένως κάποιες κρυφές επιθυμίες σου αλλά και να πεις το… μεγάλο «όχι» σε απαιτήσεις που τελικά σε φορτώνουν με ένα πλήθος υποχρεώσεων, που δεν σου αναλογούν. Επιπλέον, φρόντισε περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου.

Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε καλεί να είσαι προσεκτικός στις οικονομικές σου συναλλαγές, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο είτε να εξαπατηθείς, είτε να χάσεις χρήματα εξ αιτίας της αφηρημάδας σου ή ενός λάθους.

Ιχθύες

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνει μάλλον στενόχωρες καταστάσεις στις σχέσεις σου και ίσως κληθείς να συμπαρασταθείς έμπρακτα σε έναν φίλο ή μια φίλη, θυσιάζοντας χρόνο και χρήμα. Δεν αποκλείεται όμως και το να πληγωθείς από την στάση ενός «δικού σου» ανθρώπου, που υπολογίζει μόνον τις ανάγκες και τον εαυτό του.

Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στο ζώδιό σου σε καλεί να χαλαρώσεις και να μην χάνεις τον χρόνο σου με «άκυρες» καταστάσεις και πράγματα που τελικά δεν θα γίνουν! Επιπλέον αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές πλευρές σου αλλά και τις μεταφυσικές αναζητήσεις σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε