03/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

03/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:42 Δημιουργία 03/04/19, 12:34

Κριός

Η πολυαστρία στους Ιχθύς σε καλεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες εργασίες, που θα βάλουν σε μια τάξη τα πράγματα, χωρίς ωστόσο να «ζοριστείς», αφού σε αυτήν την φάση η υγεία σου είναι ευαίσθητη και πρακτικά χρειάζεσαι περισσότερο ύπνο και ξεκούραση. Ας μην υπερτιμάς λοιπόν τις αντοχές σου και «κλέψε» χρόνο για να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα σε στρέφει στην διερεύνηση του παρελθόντος, είτε σε προσωπικό, είτε σε συλλογικό επίπεδο αλλά συνάμα εντείνει και τον υποκειμενισμό σου, «αδυνατίζοντας» την λογική κρίση σου.

Ταύρος

Η πολυαστρία στους Ιχθύς σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα, κυρίως για να διασκεδάσεις μαζί τους και να ανταλλάξετε απόψεις, δεν θα λείψουν ωστόσο και κάποιες δραματοποιημένες υπερβολές στις αντιδράσεις τους. Προσπάθησε επίσης να μην αναλωθείς σε… υποθετικές καταστάσεις, αφού η πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ διαφορετική.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα σε καλεί να γεμίσεις το… κελάρι σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια βοήθεια από τους δικούς σου, όχι όμως χωρίς «μάχη»! Επιπλέον, μια παλιά οικονομική υπόθεση ζητά την λύση της.

Δίδυμοι

Η πολυαστρία στους Ιχθύς σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που έχουν όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις από τις δικές σου ή είναι τόσο «χύμα», που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Από την άλλη πλευρά μπορείς να κρύψεις αδυναμίες ή κάποιες λεπτομέρειες.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα σε κάνει πιο επιρρεπή σε «μελό» ιστορίες κάτι που μπορεί να πάρει σάρκα και οστά μέσα από την επαφή σου με άτομα που «κουβαλάνε» άσχημες μνήμες από το παρελθόν ή κάποιο μεγάλο δράμα!

Καρκίνος

Η πολυαστρία στους Ιχθύς θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα ή στόχευση κι όσα θα γίνουν… κατά λάθος, θα έχουν σαν «αντίβαρο» εκείνα που δεν θα γίνουν! Χαλάρωσε λοιπόν και φρόντισε να απολαύσεις την καθημερινότητά σου, ακολουθώντας την ροή των πραγμάτων.

Παράλληλα, με το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα καλό είναι να μπεις σε μια διαδικασία ανασκόπησης, προκειμένου να ανιχνεύσεις τις βαθιές αιτίες μιας «κακοδαιμονίας» που σε ακολουθεί και μπορεί να καθρεφτίζεται και στην υγεία σου.

Λέων

Η πολυαστρία στους Ιχθύς σε θέλει πιο «χαλαρό/η» σε σχέση με εκείνα που θέλεις ή… δεν θέλεις, αφού το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα και θα σου προσφέρει «στο πιάτο» όσα πραγματικά έχεις ανάγκη. Μπορείς ακόμη να προσφέρεις όπου κρίνεις αλλά και να αποδεχθείς ανάλογες κινήσεις από άλλους/ες.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στην ζωή σου ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό, είτε διά ζώσης, είτε μέσω ενός μηνύματος. Επιπλέον, είναι πιθανό να ενταχθείς σε μια συλλογικότητα που έχει ως αντικείμενό της την Παράδοση και την αναβίωσή της.

Παρθένος

Η πολυαστρία στους Ιχθύς σε καλεί να επιστρατεύσεις την… λογική σου, προκειμένου να εξηγήσεις τα «ανεξήγητα» ή να κατανοήσεις το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την συμπεριφορά ενός ατόμου που σου τα παρουσιάζει όλα «όμορφα και ωραία». Από την άλλη πλευρά δεν… χάνεις κάτι με το να κάνεις παρέα με πρόσωπα που είναι κάπως «φευγάτα», αρκεί βέβαια να μην συνεργαστείς μαζί τους!

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα σε βάζει σε δίλημμα για το αν θα συνεχίσεις ή όχι μια οικογενειακή παράδοση, και δεν αποκλείεται η άρνησή σου να γίνει αιτία κι αφορμή εντάσεων.

Ζυγός

Η πολυαστρία στους Ιχθύς σε παραπέμπει σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία ή την διατροφή σου, ενώ είναι σκόπιμο να περιορίσεις τις εξωτερικές δράσεις σου και να μείνεις για λίγο μόνος/η, ώστε να συντονιστείς με το «μέσα σου». Άφησε λοιπόν τις πολλές δουλειές για τους… άλλους!

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να εντοπίσεις όλα εκείνα που κουβαλούν τις επιπτώσεις τους στο «σήμερα», ιδιαίτερα στα προσωπικά σου. Επιπλέον, μια νομική υπόθεσή σου γίνεται κορυφαίο ζήτημα, ίσως μάλιστα να σχετίζεται με τα περιουσιακά ή την οικογένειά σου.

Σκορπιός

Η πολυαστρία στους Ιχθύς σε θέλει πιο ευπροσήγορο/η, ανεξάρτητα με το αν αρχικά κάποια πράγματα στους άλλους σε ενοχλούν ή σε προβληματίζουν. Ίσως μάλιστα με αυτόν τον τρόπο να απαλύνεις εντάσεις που σε διαφορετική περίπτωση θα ταλαιπωρούσαν κι εσένα και τους άλλους.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος, ίσως όμως να σου φέρει κι ένα κληροδότημα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, σε κάνει και πολύ πιο ευαίσθητο απέναντι στις στερήσεις των άλλων, μέχρι του σημείου να σε εκμεταλλευτούν!

Τοξότης

Η πολυαστρία στους Ιχθύς σε θέλει πιο κοντά στους οικείους σου, ακόμη κι αν κατά την διάρκεια της ημέρας υπάρξουν εξελίξεις που θα δημιουργήσουν μια προσωρινή αναστάτωση. Επιπλέον, τα «οικοκυρικά» είναι για σήμερα μια από τις βασικές προτεραιότητές σου, πολύ περισσότερο αν δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως η… δύναμη της αγκαλιάς είναι ικανή να υπερνικήσει οποιοδήποτε εμπόδιο!

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου, ενώ δρομολογεί την συνεργασία σου με κάποιον πρεσβύτερο ή «σοφό».

Αιγόκερως

Η πολυαστρία στους Ιχθύς φέρνει ένα επικοινωνιακό αλαλούμ στην ζωή σου, γι’ αυτό μην δίνεις βάση σε φήμες και υποθέσεις, ούτε να πιστέψεις πως ότι λένε οι άλλοι το εννοούν κιόλας! Επιπλέον, είναι πιθανό να ακυρωθούν πράγματα που θεωρείς σημαντικά, από την άλλη πλευρά όμως θα διαπιστώσεις πως μερικές φορές τα υποτιθέμενα «λάθη» έχουν ένα σωστό αποτέλεσμα για σένα.

Παράλληλα, στα εργασιακά σου, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα αναβιώνει καταστάσεις του παρελθόντος, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, είναι προτιμότερο να καταφύγεις σε μια παραδοσιακή θεραπεία.

Υδροχόος

Η πολυαστρία στους Ιχθύς φέρνει μια προσωρινή οικονομική αστάθεια αλλά και σε μια δική σου σπασμωδική καταναλωτική συμπεριφορά, οπότε πριν αγοράσεις το οτιδήποτε σκέψου αν το χρειάζεσαι πραγματικά. Αλλά κι αν δεν «τσιμπήσεις» στην καταναλωτική «μανία» σου, πρόσεξε, αφού τριγύρω σου κυκλοφορούν άτομα που έχουν μάθει να αρπάζουν αυτό που θέλουν χωρίς να… ρωτούν!

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα σου φέρνει δυνατές συγκινήσεις, ίσως μάλιστα να πέσεις πάνω στον «άνθρωπό σου», ενδέχεται ωστόσο να εγκλωβιστείς συναισθηματικά με συνέπεια να μην σκέφτεσαι λογικά.

Ιχθύες

Η πολυαστρία στους Ιχθύς φέρνει μια… διακριτή αστάθεια στις επιλογές σου, ενώ είναι πιθανό να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που ναι μεν θα βελτιώσει την ψυχολογία σου αλλά αν το πάρεις πολύ στα σοβαρά και «επενδύσεις», μάλλον θα απογοητευθείς στην πορεία. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα δικαιωθείς στις καλλιτεχνικές και μεταφυσικές αναζητήσεις σου.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να προβείς σε «ανασκαφές» στον χώρο σου, αφού… όλο και κάτι θα βρεις αλλά και να διευκρινίσεις τόσο τις σχέσεις, όσο και τα περιουσιακά σου με οικεία πρόσωπα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε