04/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

04/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:45 Δημιουργία 04/04/19, 09:40

Κριός

Οι πειρασμοί είναι πολλοί κι αν είσαι μόνος/η, τότε θα μπορέσεις να διαχειριστείς με την άνεση σου τα νέα δεδομένα! Ίσως μάλιστα να καταλήξεις κάπου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, για να ζήσεις τον έρωτά σου, Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι αρκετά εύκολο να παρασυρθείς σε ένα «διπλό παιχνίδι», πάντα ωστόσο μπορείς να βάλεις όρια, ώστε τα πράγματα να παραμείνουν στα πλαίσια ενός απλού φλερτ.

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για κάποιον/α, ενδέχεται να βιώσεις μια απογοήτευση ή διάψευση των προσδοκιών σου αλλά… γι’ αυτό είναι οι φίλοι και οι φίλες σου! Πέρασε λοιπόν περισσότερο χρόνο μαζί τους, αφήνοντας κατά μέρος τις υπόλοιπες «βλέψεις» σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να προκύψουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, που θα σε κρατήσουν μακριά από το ταίρι σου.

Δίδυμοι

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως η τάση σου να αφήνεις «παράθυρα» ανοικτά προς… όλες τις κατευθύνσεις, γίνει αφορμή μιας διένεξης, παρά την ικανότητά σου στο να «μπαλώνεις» καταστάσεις Αν πάλι είσαι μόνος/η, όλα μπορεί να αλλάξουν ύστερα από μια σειρά νέων επαφών, με το αίσθημα της μοναξιάς σου να εξαφανίζεται μέσα στις πολλές εναλλακτικές που θα βρίσκονται στην διάθεσή σου.

Καρκίνος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να εξετάσεις από κοινού με το ταίρι σου κάποια πράγματα που το προηγούμενο διάστημα μπήκαν «κάτω από το χαλί», πριν ξεσπάσει μια κρίση, που θα σας φέρει σε απόσταση. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορεί να βιώσεις κάτι το… ρομαντικό σε ταξίδι ή διά τηλεφώνου, αν όμως σου γίνει κάποια πρόταση για συνάντηση σε άγνωστο χώρο, καλύτερα να… σου λείπει το βύσσινο!

Λέων

Μέσα στο πλήθος των νέων γνωριμιών και τις παρέες σου είναι πολύ πιθανόν να προκύψει μια που έχει τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε κάτι πιο… κοντινό, αφού υπάρχει και συναισθηματική και σεξουαλική συμβατότητα. Για να συμβεί αυτό όμως, θα πρέπει να δεις το θέμα «χαλαρά», χωρίς να προσχεδιάσεις καταστάσεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να ενοχληθείς από τις «επιπολαιότητες» που κάνει το ταίρι σου.

Παρθένος

Αν είσαι μόνος, η Αφροδίτη απέναντί σου διευρύνει τις επιλογές σου κι ίσως αρχικά να μπεις στον «πειρασμό»! Ωστόσο, η ασάφεια των καταστάσεων από την μια πλευρά και ο Κρόνος στον 5ο ηλιακό οίκο σου, από την άλλη, δεν σου επιτρέπουν να προβείς σε επιπολαιότητες και έχεις ένα δίκιο αφού η χαρά του σήμερα μπορεί να καταλήξει η… πίκρα του αύριο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση ή θέλεις να την επισημοποιήσεις, τότε όλα καλά.

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η, οι προτάσεις δεν θα σου λείψουν, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις ή «σερφάρεις» στο διαδίκτυο αλλά φαίνεται ότι στο σύνολο τους μοιάζουν με προτάσεις συνεργασίας, κάτι που σίγουρα δεν σε καλύπτει συναισθηματικά, τρέφει όμως την ανάγκη σου να εμπλουτίσεις το καρνέ σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να εξέλθεις παρέα με το ταίρι σου, αφήνοντας κατά μέρος τις… άλλες αναζητήσεις σου!

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς αυξάνει τον κύκλο των υποψηφίων για μια θέση στην καρδιά σου κι αυτήν την φορά δεν υπάρχουν «σκιές», οπότε είσαι ελεύθερος/η να κινηθείς κατά το δοκούν. Φαίνεται μάλιστα να υπάρχει το… πολυπόθητο βάθος συναισθημάτων, συνδυασμένο με παροχές και δώρα, που θα σε συγκινήσουν. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, αναμένεται να νοιώσεις εξαιρετικά ευτυχής από τα όσα θα συμβούν!

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, η επίσκεψή σου σε ένα σπίτι ή αντίθετα μια πρόσκληση στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για ένα «τετ α τετ» στον χώρο σου θα εξελιχθεί πολύ όμορφα, αφού πέρα από την ερωτική έλξη υπάρχει και επικοινωνιακή «χημεία». Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να μοιραστείς με το ταίρι σου μια έξοδο, που μετά τις εναλλαγές παραστάσεων θα καταλήξει σίγουρα σε θερμούς… εναγκαλισμούς!

Αιγόκερως

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις τον άνθρωπο σου κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή ακόμη και στον χώρο της εργασίας σου. Ίσως πάλι να σου γίνει μια πρόταση μέσω διαδικτύου ή να έχεις μια ερωτική τηλεφωνική συνομιλία. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μια εκδρομή ή ένα ταξίδι με το ταίρι σου θα σου προσφέρει όλα εκείνα που θα σε κάνουν να νοιώσεις πλήρης, αφήνοντας κατά μέρος τις ανησυχίες σου για το τι μέλλει γενέσθαι.

Υδροχόος

Το σύμπαν σε «τροφοδοτεί» διαρκώς με νέες γνωριμίες και βέβαια υπάρχει ο «κίνδυνος» να επαναπαυτείς, θεωρώντας ότι αυτό θα γίνεται κάθε μέρα! Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, τότε κινήσου άμεσα, παίρνοντας τις αποφάσεις σου. Μην περιμένεις ωστόσο να προκύψει μια σταθερή ή διαρκής σχέση, αφού για την ώρα εκείνο που προέχει είναι η ερωτική σου απόλαυση!

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου… περιδιαβαίνει τον δρόμο της χαράς και των απολαύσεων, αν λοιπόν είσαι μόνος/η, αποφάσισε τι είδους συνέχεια θα δώσεις σε μια κατάσταση, η οποία «μιλάει» στην καρδιά σου, ξέροντας όμως ότι για να βρεθείς στον «παράδεισό» σου θα πρέπει να λειτουργήσεις «χαλαρά» και χωρίς σχέδιο, αφήνοντας τα πράγματα στην ροή τους. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πάρε το ταίρι σου κι όπου σας βγάλει!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε