04/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

04/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:49 Δημιουργία 04/04/19, 10:43

Κριός

Ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη σε βοηθούν να επεκτείνεις τον κύκλο των επαφών σου και να δικτυωθείς όσο γίνεται περισσότερο, εδώ ισχύει μάλιστα το… όσο πιο μακριά, τόσο πιο καλά! Επιπλέον είναι πιθανό να συνάψεις μια συμφωνία ή να πετύχεις μια νομική νίκη που θα σε ξεμπλοκάρει αλλά και να λάβεις μια «δέσμη» πληροφοριών, καταλυτικών για την πρόοδό σου.

Παράλληλα, ευνοούνται τα ταξίδια και οι εκδρομές σε συνδυασμό με εκπαιδευτικά σεμινάρια, όπως επίσης και κάθε δραστηριότητά σου σχετική με τα media, ενώ αν έχεις ταλέντο στην παρουσίαση, θα σου δοθεί η ευκαιρία να το αναδείξεις!

Ταύρος

Με τον Δία και την Δήμητρα στον Τοξότη τα οικονομικά σου φαίνονται και… είναι πιο ανθηρά, αφού πέρα από την τύχη και τις ικανότητές σου θα «μετρήσουν» πολύ και οι δημόσιες σχέσεις σου, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για μια χρηματοδότηση.

Εξέτασε επίσης το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες σου, αναθέτοντας τα δύσκολα ζητήματα σε κάποιον/α άλλο/η, αφού έτσι θα γίνει… απλά και εύκολα η δουλειά σου αφήνοντάς σου χρόνο για να ασχοληθείς με πιο «δικά» σου ζητήματα. Επιπλέον, μια οικονομική ρύθμιση θα σε απελευθερώσει, ενώ μπορεί να αποκομίσεις οφέλη και από μια νομική υπόθεση.

Δίδυμοι

Ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη σε παραπέμπουν σε θετικές εξελίξεις εφ’ όλης της ύλης, αρκεί βέβαια να μην είσαι… μονόχνοτος, αφού οι διευκολύνσεις που σου παρέχονται προέρχονται κυρίως από τους άλλους ή τους συνεργάτες σου.

Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου αλλά και να προβάλλεις τον εαυτό σου μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ή τα media. Ίσως μάλιστα να σου απονεμηθεί κάποια διάκριση ή ένα βραβείο. Παράλληλα, μια σύμβαση ή συμφωνία, απελευθερώνει τις δημιουργικές δυνατότητές σου και διευρύνει ακόμη περισσότερο τις προοπτικές σου.

Καρκίνος

Ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη σε καλούν να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε εργασιακά ζητήματα, αφού έχεις πολύ καλές πιθανότητες για να τα διευθετήσεις όλα όπως τα θέλεις, έχοντας την τύχη με το μέρος σου αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση ενός προσώπου που είναι «στα μέσα και στα έξω»!

Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκπαιδευτείς και να αποκτήσεις νέες δεξιότητες, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά, η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις τις κινήσεις σου, είτε στείλεις το βιογραφικό σου.. Παράλληλα, είναι πιθανό να σου γίνει μια προσφορά για θέματα υγείας και διατροφής.

Λέων

Ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη σου προσφέρουν το… κοκαλάκι της νυχτερίδας στην προσωπική και την κοινωνική σου ζωή και δεν πρέπει να χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ιδιαίτερα ως προς τις «άκρες» σου με σημαίνοντα πρόσωπα.

Επιπλέον, μην παραλείψεις να επιχειρήσεις και κάτι που θα αναδείξει τις δημιουργικές σου δυνατότητες, αφού η ανταπόκριση που θα λάβεις θα είναι πέραν κάθε προσδοκίας. Ακόμη κατά την διάρκεια της ημέρας θα χαρείς την συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων, ενώ η επιτυχία ενός «δικού σου» ανθρώπου θα σε κάνει να… καμαρώνεις!

Παρθένος

Ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη φέρνουν θετικές εξελίξεις σε ζητήματα στέγης, είτε ψάχνεις εσύ, είτε αποκτήσεις νέους νοικάρηδες. Επιπλέον ευνοείται κάθε τι σχετικό με το οικογενειακό σου περιβάλλον, τον εμπλουτισμό του χώρου σου με νέο εξοπλισμό, ενώ μπορεί να καταφθάσει και μια σημαντική βοήθεια από τους οικείους σου και τελικά να κάνεις και την… προίκα σου! .

Επίσης, αν παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά τυχερή ως προς τις επιδιώξεις σου, αφού η γνωριμία σου με ένα σημαίνον πρόσωπο θα αποδειχθεί καταλυτική για την συνέχεια

Ζυγός

Ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη σου φέρνουν ευχάριστες και ενδιαφέρουσες ειδήσεις και εμπλουτίζουν την καθημερινότητά σου με νέες γνωριμίες, ζητώντας σου απλά να μην χάσεις χρόνο με επουσιώδη ζητήματα.

Επιπλέον, ευνοούν τα ταξίδια και τις εκδρομές, ενώ συμβάλλουν στην δικτύωσή σου με άτομα που ξέρουν πολλά και θα σε βοηθήσουν σε μια σειρά ζητημάτων που σε απασχολούν. Ίσως μάλιστα να ενημερωθείς για ένα πρόγραμμα σπουδών ή επιμόρφωσης. Παράλληλα, ένα συγγενικό σου πρόσωπο βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και είναι πιθανό να μοιραστείς την επιτυχία του.

Σκορπιός

Ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη ευνοούν τα οικονομικά σου κι αν σε απασχολεί οτιδήποτε σχετικό, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις ή βοήθειες μέσω τρίτων, ίσως μάλιστα να βρεις κάποιον/α να σε χρηματοδοτήσει. Επιπλέον, φαίνεται να είναι «στα σκαριά» μια συμφωνία ή μια νομική ρύθμιση που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου, αίροντας περιορισμούς που υπήρχαν μέχρι χθες.

Και βέβαια, έχοντας μια σωστή ενημέρωση για το τι κυκλοφορεί «στην πιάτσα», μπορείς… άνετα να προχωρήσεις σε κάποιες σημαντικές αγορές, ενώ με την τύχη που έχεις δεν αποκλείεται να σου δωρίσουν κάτι σημαντικό.

Τοξότης

Ο Δίας και η Δήμητρα στο ζώδιό σου, εξυπηρετούν την επιθυμία σου για επέκταση της δράσης σου, μέχρι τα… πέρατα της οικουμένης, εξασφαλίζοντάς σου ποικίλα επικοινωνιακά πλεονεκτήματα, γι’ αυτό μην διστάσεις να κοινοποιήσεις τα θέλω σου, προς κάθε κατεύθυνση. Επιπλέον καλά θα κάνεις να… ξεπορτίσεις ή να αξιοποιήσεις τα «κονέ» σου, αφού πέρα από τις βοήθειες που θα λάβεις, θα μάθεις πολλά, αποκτώντας μια πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα.

Παράλληλα, ευνοείσαι και σε θέματα σπουδών και νόμου. Από την άλλη πλευρά βέβαια αν έχεις να κρύψεις κάτι, τότε θα… δυσκολευτείς!

Αιγόκερως

Ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλουν θετικά τόσο στα εργασιακά σου αρκεί να επικοινωνήσεις το όποιο θέμα σε απασχολεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εξυπηρετηθείς από μια κρυφή συμμαχία ή υποστήριξη.

Επιπλέον, αν απευθύνεσαι στο κοινό ή στοχεύεις σε μια προώθηση σου μέσα από τα media, θα έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα, έστω κι αν μέσα στην όλη διαδικασία μαθευτούν και πράγματα που… δεν θέλεις! Παράλληλα, θα ενημερωθείς γύρω από θέματα υγείας ή διατροφής, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια ενδιαφέρουσα προσφορά.

Υδροχόος

Ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη διευρύνουν τον κοινωνικό σου κύκλο και ευνοούν την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ίσως μάλιστα, μια νέα γνωριμία να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου γι’ αυτό μην… κάθεσαι μέσα και αξιοποίησε άμεσα το πλεονέκτημά σου!

Παράλληλα, αναδεικνύεται ο κομβικός ρόλος σου σε κοινωνικές ή πολιτικές δράσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να αναλωθείς σε κουτσομπολιά και συζητήσεις για το τι κάνουν οι άλλοι, κάτι που είναι μεν ευχάριστο αλλά στην πράξη είναι μάλλον χαμένος χρόνος.

Ιχθύες

Ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη αναδεικνύουν τα προσόντα σου και θα σε βοηθήσουν να επικυρώσεις μια συμφωνία αλλά και να δικτυωθείς σε «κανάλια» που θα δώσουν στις ιδέες και τα σχέδια σου μια νέα και πιο εκτεταμένη προοπτική.

Ίσως μάλιστα να λάβεις συγκεκριμένη στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο, ενώ φαίνεται πως είσαι πολύ κοντά σε μια βράβευση ή «εύφημο μνεία». Επιπλέον, μπορείς να οργανώσεις ή να συμμετάσχεις σε ένα επαγγελματικό meeting ή μια παρουσίαση αλλά και να «στήσεις» ένα νέο επικοινωνιακό δίκτυο που στην πορεία θα πάει πάρα πολύ καλά.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε