05/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

05/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:38 Δημιουργία 05/04/19, 09:33

Κριός

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου αναμένονται ανταγωνισμοί και συγκρούσεις που κάποια στιγμή θα σε κουράσουν, με συνέπεια είτε να αποσυρθείς από το προσκήνιο, είτε να επιλέξεις μια «διακριτική» σχέση, που δεν «μπαίνει στο μάτι» κανενός! Να θυμάσαι όμως ότι αν είσαι μόνος/η η κατάσταση θα είναι δύσκολο να «νομιμοποιηθεί», ενώ όπως θα διαπιστώσεις, οι εντάσεις θα σε ακολουθήσουν, όπου και να… κρυφτείς!

Ταύρος

Σε αυτήν την φάση οι ανάγκες σου είναι κυρίως σεξουαλικές κι αν είσαι μόνος/η, σε αυτό οφείλεις να… επικεντρωθείς, απορρίπτοντας κάθε σενάριο για μια «κανονική» σχέση. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε καλείσαι να δείξεις κάτι πιο «φρέσκο» στον/στην σύντροφό σου, ανανεώνοντας και την μεταξύ σας σχέση. Επιπλέον όμως, ενδέχεται να προκύψουν εξωτερικά προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε από κοινού.

Δίδυμοι

Ο Άρης στο ζώδιό σου φουντώνει τις επιθυμίες σου και τονώνει την σεξουαλικότητα σου κι αν είσαι μόνος/η, το βασικό σου μέλημα θα έπρεπε να είναι η κάλυψη των σχετικών αναγκών σου, έστω κι αν δεν σου προκύψει μια «κανονική» σχέση. Ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κάποιον/α κατά την διάρκεια μιας εξόδου σου, που θα ανταποκριθεί… πρόθυμα! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε αναμένονται… «φουρτούνες»!

Καρκίνος

Ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις μια σημαντική απόφαση για την προσωπική σου ζωή και με τον Πλούτωνα αλλά και τον Κρόνο στον 7ο ηλιακό οίκο σου, έχεις δύο μόνον επιλογές: Είτε να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας σταδιακά μια νέα πορεία, είτε να «αφεθείς» σε μια στασιμότητα που τελικά σου… κόβει την τύχη! Θα πρέπει ωστόσο να έχεις τον νου σου και στο παρασκήνιο, αφού κάποιος/α προσπαθεί να σε παγιδεύσει.

Λέων

Με τον Δία στον Τοξότη να σου ανοίγει τον δρόμο σε νέες γνωριμίες, όλα ξεκινούν καλά, κινδυνεύεις όμως να «παγιδευτείς» από την εικόνα σου και την «ανάγκη» σου να ξοδευτείς, προκειμένου να εντυπωσιάσεις, κάτι που τελικά θα δώσει στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει λανθασμένα μηνύματα σε σχέση με αυτά που πραγματικά αναζητάς. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε χάρισε στο ταίρι σου τον… ουρανό με τα’ άστρα!

Παρθένος

Έχοντας στην διάθεσή σου περισσότερες από μια επιλογές, καλείσαι να «κάνεις λογαριασμό», αποφασίζοντας για την στάση που θα κρατήσεις από εδώ κι ύστερα. Αν ωστόσο θελήσεις να κάνεις μια νέα αρχή, επειδή η επίκαιρη έφεσή σου στον ρομαντισμό και την ποίηση, μπορεί να θεωρηθεί αδυναμία, φρόντισε πρωτίστως να μην δίνεις λάθος μηνύματα σε άτομα που σε θεωρούν εύκολη «λεία» και πρακτικά δεν σου αξίζουν.

Ζυγός

Ένα ταξίδι μπορεί να σε φέρει κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ανάλογο «πλησίασμα» ωστόσο είναι πιθανόν να υπάρξει είτε μέσα από μια «εντατική» επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή ενός κοινωνικού δικτύου, πρόσεξε ωστόσο αφού μια λάθος κουβέντα μπορεί να ανάψει τα αίματα και από εκεί που πήγαινες για «μαλλί» να βγεις και «κουρεμένος/η»! Κατά τα άλλα πολλά και ωραία… συντελούνται στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Σκορπιός

Αν είσαι μόνος/η, για την ώρα τον λόγο έχει η κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών σου, χωρίς αυτό να συνδυάζεται απαραίτητα με την σύναψη μιας σχέσης. Ίσως μάλιστα να έρθεις πολύ κοντά με ένα νεαρό άτομο ή με κάποιον/α που… αφήνει αρκετά στην φαντασία σου και σε κάθε περίπτωση θα αποκομίσεις μια αίσθηση πληρότητας. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να το… γλεντήσεις με το ταίρι σου!

Τοξότης

Με τον Άρη απέναντί σου και την Σελήνη στον «οίκο» των ερώτων σου, είναι μάλλον δύσκολο να καταλήξεις στο τι πραγματικά θέλεις κι αν κάνεις κάποια «πετυχημένη» κίνηση, το πιθανότερο είναι να αλλάξεις γνώμη αργότερα. Επειδή ωστόσο «στην βράση κολλάει το σίδερο», δεν αποκλείεται μια αρχικά «στιγμιαία» επιλογή να εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο «σοβαρό», περνώντας βέβαια μέσα από «σαράντα κύματα» πάθους!

Αιγόκερως

Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, ανεκπλήρωτοι πόθοι σου… τριβελίζουν το μυαλό κι είναι πολύ εύκολο να ενδώσεις σε μια επιλογή, η οποία δεν έχει να κάνει τόσο με το «σήμερα» αλλά με το «χθες» ή την εκπλήρωση κάποιων απωθημένων. Κι αν βέβαια πρόκειται να ξεκαθαρίσεις οριστικά τα πράγματα μέσα σου, τότε έχει καλώς, πρόσεξε όμως μήπως εγκλωβιστείς σε μια μάλλον αδιέξοδη κατάσταση!

Υδροχόος

Όσο ενθαρρυντική μπορεί να είναι η παρουσία του Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή και μάλιστα με περισσότερες από μια διαθέσιμες επιλογές, άλλο τόσο… ενοχλητική μπορεί να αποδειχθεί σε σχέση με ένα υπάρχον καθεστώς, αφού φαίνεται να μην σε καλύπτει πια, ίσως μάλιστα να δημιουργηθεί και μια ένταση που θα σε εξωθήσει να αποφασίσεις την απεμπλοκή σου μια ώρα αρχύτερα!

Ιχθύες

Αν είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο, που η επαφή μαζί του θα σου ανοίξει νέους δρόμους και θα σε εμψυχώσει. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι το ίδιο ευνοϊκά στην περίπτωση που «ποντάρεις» τα πάντα επάνω του, αφού δεν είναι πρόσωπο που δεσμεύεται με αποκλειστικότητες! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την «δέσεις» ακόμη περισσότερο μέσα από «μοιράσματα» και εξομολογήσεις.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε