05/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

05/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:18 Δημιουργία 05/04/19, 11:09

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου ορίζει μια νέα αρχή και φρόντισε να την κάνεις καλά μπολιάζοντας τον ενθουσιασμό και την πρωτοπορία με την σύνεση. Επιπλέον, σε κάνει πιο αποφασιστικό/η στις επιδιώξεις σου, με συνέπεια να τα πάρεις όλα… παραμάζωμα, προκειμένου να γίνει αυτό που θες! Καλό είναι βέβαια να ασχοληθείς με θέματα που ήδη γνωρίζεις, ώστε να έχεις καλύτερη απόδοση.

Παράλληλα, με τον Άρη στους Διδύμους μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή ή να λάβεις μια είδηση αποφασιστικής σημασίας. Ίσως μάλιστα να μυηθείς σε ένα νέο γνωστικό αντικείμενο ή να μάθεις μια νέα τεχνική.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σου συνιστά να προσέχεις την υγεία σου, αφού ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς εξ αιτίας μιας κακής διαχείρισης των δυνάμεών σου αλλά και τα νώτα σου, αφού κάποιος/α σε υπονομεύει. Μπορεί ωστόσο να υπάρξουν και από… μόνες τους κάποιες αποκαλύψεις που θα σε κάνουν να «πέσεις από τα σύννεφα»! Επιπλέον όμως μπορεί να σημάνει μια νέα αρχή στα εργασιακά σου.

Παράλληλα ο Άρης στους Διδύμους προσδίδει μια νέα δυναμική στα οικονομικά σου, επειδή όμως όλα είναι θέμα διαχείρισης, πρόσεξε μήπως τελικά δεν καλύψεις τις πραγματικές ανάγκες σου, παρά μόνον εφήμερες επιθυμίες.

Δίδυμοι

Ο Άρης στο ζώδιό σου, σου προσδίδει «άγνοια κινδύνου» και πολλά πράγματα μπορεί να γίνουν συντομότερα από όσο υπολόγιζες, από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως η βιαστική και χωρίς σχέδιο αντιμετώπιση προσώπων ή καταστάσεων, τελικά δεν αποφέρει νίκες αλλά ήττες.

Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Κριό σου φέρνει έναν νέο φίλο ή φίλη αλλά σε σχέση με τους ήδη υπάρχοντες «κολλητούς», το πιθανότερο είναι να προκύψει μια κρίση ή διαφωνία, που θα σε εκνευρίσει. Επιπλέον μπορεί να ενταχθείς σε έναν σύλλογο ή μια ομάδα με… άγριες διαθέσεις!

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σου δίνει το έναυσμα για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή μια δραστική παρέμβαση σου στα πράγματα, την ίδια στιγμή όμως είναι πιθανό να συμβάλλει σε ανταγωνισμούς και προστριβές με ισχυρά πρόσωπα κι εδώ είναι που θα πρέπει να φερθείς πιο ευέλικτα από όσο συνηθίζεις.

Παράλληλα ο Άρης στους Διδύμους δίνει κι αυτός έμφαση στα εργασιακά σου σε καλεί ωστόσο να προσέξεις και την υγεία σου που «απειλείται» από κάτι σύντομης διάρκειας αλλά οξύ. Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις τεκταινόμενα του παρασκηνίου, όπου κάποιος/α κάτι σου… σκαρώνει!

Λέων

Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτες μετακινήσεις, ωστόσο η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να φέρει αρκετές εντάσεις κι εδώ είναι που θα πρέπει να κρατήσεις τις δέουσες αποστάσεις και να μην ανακατεύεσαι σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν. Από την άλλη πλευρά βέβαια σε βάζει στην διαδικασία αναζήτησης γνώσεων, κάτι που είναι και το πλέον ενδεδειγμένο.

Παράλληλα ο Άρης στους Διδύμους δημιουργεί νέα δεδομένα τόσο στην κοινωνική δικτύωσή σου, όσο και τις φιλίες σου, δεν θα λείψουν πάντως οι «αψιμαχίες» και οι κόντρες, αφού ο καθένας προτάσσει τον εγωισμό του.

Παρθένος

Ο Άρης στους Διδύμους σου δίνει το κίνητρο για να αναδείξεις τα ταλέντα σου στον επαγγελματικό στίβο, ίσως μάλιστα έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό άτομο που έχει τον τρόπο και τα μέσα για σε προωθήσει. Θα χρειαστεί βέβαια να κάνεις και τις υποχωρήσεις σου.

Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να κυνηγήσεις το… χρήμα, με κινήσεις που θα στεφθούν από επιτυχία αλλά το πιθανότερο είναι να το ξοδέψεις μονομιάς, είτε για τις ανάγκες ενός δικού σου ανθρώπου, είτε για να εκπληρώσεις ένα απωθημένο σου. Επιπλέον κάτι σημαντικό αλλάζει σε σχέση με δάνεια και ασφαλιστικά.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη απέναντί σου ορίζει την αρχή ενός νέου κύκλου δραστηριοτήτων στην ζωή σου με την συμμετοχή και κάποιων άλλων… φυσικά, ενώ μπορείς να «ποντάρεις» σε μια πρόσκαιρη συμμαχία, ώστε να επιτευχθεί ένας βραχυπρόθεσμος στόχος σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να φέρει μια οξεία ένταση σε μια τρέχουσα σχέση ή συνεργασία σου, ότι κι αν γίνει όμως, δες το σαν μια ευκαιρία να ξεκαθαριστούν τα πράγματα μια και καλή.

Παράλληλα ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να «εξέλθεις» ή να κάνεις ένα ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις κάποιες πληροφορίες, που θα σε «ξεσηκώσουν».

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει εντάσεις και διεκδικήσεις στα εργασιακά σου, με το ζητούμενο να μην είναι μόνον η διατήρηση των κεκτημένων σου αλλά και νέες κατακτήσεις, ή έστω ένα νέο πλάνο δράσης. Επιπλέον, σε ένα άλλο «μέτωπο», αυτό της υγείας σου, δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς κι από ένα οξύ αλλά περαστικό πόνο.

Παράλληλα ο Άρης στους Διδύμους σου… ανοίγει την όρεξη για περισσότερες αγορές, πρόσεξε όμως μήπως τελικά οι εφήμερες επιθυμίες σε οδηγήσουν στο να εξανεμίσεις το περίσσευμά σου. Γι’ αυτό περίμενε να εισπράξεις πρώτα, ώστε τουλάχιστον να έρθεις «μια η άλλη»!

Τοξότης

Ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να επανατοποθετηθείς σε σχέση με τον ρόλο των άλλων στην ζωή σου, ίσως μάλιστα αυτό να συνδυαστεί με ρήξεις αλλά και με μια συμφωνία ή συνεργασία «στο φτερό». Καλό είναι βέβαια να μην δώσεις μακροπρόθεσμο χαρακτήρα στις επιλογές σου, ενώ εδώ είναι που πρέπει να μάθεις να… συγχωρείς, αφού με τους ανταγωνισμούς, δεν θα βγάλεις άκρη.

Παράλληλα και η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά και να φέρει μια νέα αρχή στα προσωπικά σου. Επιπλέον, καλείσαι να υλοποιήσεις μια σούπερ έμπνευσή σου!

Αιγόκερως

Με την Νέα Σελήνη στον Κριό να δημιουργεί εντάσεις στον χώρο σου, πρόσεξε τον χειρισμό συσκευών που θα μπορούσαν να πάθουν ζημιά αλλά και εργαλείων ή εύφλεκτων υλικών, που θα μπορούσαν να την προκαλέσουν. Κατά τα άλλα βέβαια, η ημέρα μπορεί να σηματοδοτήσει σημαντικές αποφάσεις και εξελίξεις γύρω από οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα.

Παράλληλα ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να δράσεις για ζητήματα, που αφορούν στην εργασία σου, οφείλεις ωστόσο να δώσεις προτεραιότητα και στην υγεία ή την διατροφή σου, αποφεύγοντας να ξεπεράσεις τις αντοχές σου.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό εντείνει τις επαφές σου, φαίνεται μάλιστα να έχεις την δυναμική να επιβάλλεις τις επιθυμίες και τους… ρυθμούς τους στους άλλους, δεν θα λείψουν όμως και οι διαξιφισμοί με «αντιφρονούντες»! Υπάρχουν ακόμη οι προϋποθέσεις για ένα συναρπαστικό ταξίδι αλλά και την ραγδαία βελτίωση του μορφωτικού επιπέδου σου.

Παράλληλα ο Άρης στους Διδύμους θα σε φέρει πολύ πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα και δεν μένει παρά να χαρείς, τα παιχνίδια τις δημιουργικές εμπνεύσεις και τα… πειράγματα, παρότι κάποιοι/ες θα έχουν την τάση να παρεξηγούνται με το παραμικρό!

Ιχθύες

Ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να προκαλέσει μια ζωηρή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι ίσως το πιο δύσκολο για σένα θα είναι το να… καταφέρεις να συνεννοηθούν όλες οι αντιμαχόμενες «παρατάξεις» και να μπει μια τάξη στο χάος!

Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου αλλά και να διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω, στα πλαίσια μιας πολιτικής του τύπου «κτυπάω και φεύγω», αφού αν… μείνεις θα χάσεις ότι πήρες! Επιπλέον είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτα έξοδα αλλά σε κάθε περίπτωση αν ενεργοποιηθείς θα βγάλεις τα «σπασμένα» κι ακόμη περισσότερα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε