08/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

08/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:06 Δημιουργία 08/04/19, 12:00

Κριός

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου να είναι πανέτοιμος για μια νέα και ευοίωνη αρχή στην ζωή σου, δεν έχεις παρά να… πάρεις φόρα και να φτιάξεις τα πλάνα σου, είτε έχεις μεγάλα σχέδια, είτε αρκείσαι στις μικρές ικανοποιήσεις της καθημερινότητας. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις πολύ καλά νέα για ένα θέμα που σχετίζεται με τις σπουδές ή μια νομική υπόθεσή σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια «σούπερ» πρόταση για ταξίδι.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, καλό είναι ωστόσο να καλύψεις πραγματικές ανάγκες κι όχι απλά τα… καπρίτσια σου!

Ταύρος

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου είσαι το πρόσωπο της ημέρας και τα καλά νέα είναι πως με την βοήθεια της τύχης μπορείς να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, παραμερίζοντας ίσως τις πιο ποιοτικές αναζητήσεις σου, προς όφελος των συμφερόντων σου. Κι αν το πράξεις, τότε ο Δίας στον Τοξότη θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω, ίσως μάλιστα να λάβεις υποστήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο.

Επιπλέον με τον Ήλιο στον 12ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν μυστικά που σε ενδιαφέρουν, ενώ αναμένονται θετικές εξελίξεις σε ένα θέμα υγείας που τυχόν σε απασχολεί.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον 11ο ηλιακό οίκο σου, φέρνει νέες γνωριμίες, που αν μη τι άλλο θα σε κάνουν να διασκεδάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά και με ένα σημαίνον πρόσωπο. Αν πάλι συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό, τότε θα σου ανοιχτούν και περαιτέρω προοπτικές, φτάνει μόνον να μην αρκεστείς σε υποσχέσεις, αφού αύριο μπορεί να «αδυνατίσουν». Σε κάθε περίπτωση πάντως σε… συμφέρει να ξανοιχτείς κοινωνικά, αφού όλο και κάτι καλό θα σου «κάτσει».

Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σου αποκαλυφθούν μυστικά της δουλειάς αλλά και… κουτσομπολιά!

Καρκίνος

Με τον Ήλιο στον 10ο ηλιακό οίκο σου να έχει τις… καλές του, ίσως έφτασε η στιγμή να καρπωθείς τα καλά των εύκολων λύσεων κι αυτές θα σου τις προσφέρουν «ισχυρά» πρόσωπα αλλά και η ίδια η ζωή. Πάρε λοιπόν την ευκαιρία που σου δίνεται, αφήνοντας κατά μέρος τις ανασφάλειες σου αλλά και τις ενστάσεις κάποιων που θα σε προτιμούσαν πιο «του χεριού τους»!

Επιπλέον μπορείς να φτιάξεις το πλάνο σου στην δουλειά σου ξέροντας πως θα σου βγει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σου φέρνει «φρέσκες» παρέες και σου ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω… εξορμήσεις με την συμμετοχή φίλων και ομοϊδεατών!

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο σε βγάζει «στον αφρό» και δεν έχεις παρά να επιδείξεις τα προσόντα και τα ταλέντα σου, ξέροντας βέβαια ότι δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους/ες!. Παράλληλα. είναι πιθανό να λάβεις «ενθουσιαστικές» ειδήσεις, που θα βελτιώσουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου, ίσως μάλιστα να κλείσει με πολύ επιθυμητό τρόπο κι ένα προσωπικό σου ζήτημα.

Επιπλέον, ο Ήλιος στον 9ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα γόνιμο ταξίδι ή τουλάχιστον μια διασκεδαστική έξοδο, ενώ προωθεί «με χίλια» θέματα σχετικά με την επιμόρφωσή σου.

Παρθένος

Ο Ήλιος στον 8ο ηλιακό οίκο σου εξυπηρετεί τις οικονομικές σου βλέψεις και δεν αποκλείεται να έχεις τα τυχερά σου ή να αποκτήσεις κάτι «σπουδαίο». Αν λοιπόν νιώθεις πιεσμένος/η ή προβληματισμένος/η από όσα φέρνει η ζωή, μην… χολοσκάς, αφού ο τροχός γυρίζει και αναμένονται επιτυχίες, ιδιαίτερα στην περίπτωση που είσαι ανοικτός σε συνεργασίες και… επεκτάσεις!

Επιπλέον ο Δίας στον Τοξότη φέρνει… ενισχύσεις από την οικογένεια, ενώ πριμοδοτεί θετικές εξελίξεις στο σπίτι σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σου φέρνει νέες γνώσεις ή πληροφορίες επί παντός επιστητού.

Ζυγός

Ο Ήλιος απέναντί σου φέρνει θετικές εξελίξεις τόσο σε σένα όσο και σε ένα πρόσωπο που συνδέεται στενά μαζί σου, ίσως μάλιστα να σημειώσετε μια νίκη από κοινού. Επιπλέον, ευνοούνται οι συνεργασίες, ενώ αν κυκλοφορήσεις στον έξω κόσμο αναμένονται νέες και «σημαίνουσες» γνωριμίες, ξεπέρασε λοιπόν τους δισταγμούς σου, αφού ότι χρειαστείς θα είναι στην απόλυτη διάθεση σου και μόνον η αναποφασιστικότητά σου μπορεί να σου το στερήσει!

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο αλλάζει υπέρ σου τις οικονομικές ισορροπίες, επιτρέποντάς σου να προβείς σε ποικίλες αγορές.

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες, ίσως μάλιστα η σχέση σου να γίνει πολύ πιο προσωπική με κάποιον από αυτούς. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 6ο ηλιακό οίκο σου, σου παρέχει ποικίλες ευκολίες στα εργασιακά σου και η ημέρα προσφέρεται είτε για να αναζητήσεις εργασία, είτε για να διευρύνεις το πελατολόγιό σου.

Δεν αποκλείεται επίσης να βγάλεις αρκετά χρήματα από μια «μπίζνα» και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσεις για αυτό. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα βρεις τον τρόπο και τα μέσα για να το αντιμετωπίσεις.

Τοξότης

Ο Ήλιος στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει χαρούμενο/η κι ευδιάθετο/η, δίνοντάς σου φυσικά και τα ανάλογα ερεθίσματα. Χαμογέλασε λοιπόν και δείξε στους άλλους μα και στον εαυτό σου, πόσα πράγματα μπορείς να πετύχεις, όταν έχεις θετική προδιάθεση και βέβαια μην παραλείψεις να μοιραστείς τη χαρά σου με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σου φέρνει καλά νέα για ένα εργασιακό ζήτημα αλλά και βολικές λύσεις σε τεχνικά ζητήματα. Πρόσεξε μόνον μήπως πάνω στον ενθουσιασμό σου προβείς σε διατροφικές ατασθαλίες, ταλαιπωρώντας τον οργανισμό σου.

Αιγόκερως

Οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα και θα είναι κρίμα να χάσεις την δική σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για την καριέρα σου ή ένα οικογενειακό-περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον, με τον Ήλιο στον 4ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις που θα σε ευχαριστήσουν αλλά και να φιλοξενηθείς σε ένα κατάλυμα ή να παρευρεθείς σε μια εκδήλωση, που θα σου αφήσει άριστες εντυπώσεις.

Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ταύρο να διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κύκλο των γνωριμιών σου, είναι πιθανό να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο, που εκτός από την αξιοπιστία του διαθέτει και… χρήμα!

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να φροντίσεις τα του οίκου σου, αφού έχουν πλέον δημιουργηθεί νέα δεδομένα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς επισκέψεις αλλά και να φιλοξενηθείς προσωρινά κάπου αλλού.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να υλοποιήσεις άμεσα τις ιδέες και τα σχέδιά σου εκμεταλλευόμενος/η την θετική προδιάθεση των άλλων απέναντί σου. Αν μάλιστα σου γίνει μια πρόσκληση μην διστάσεις να πεις το «ναι». Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οι έξοδοι, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια ευχάριστη είδηση, που θα σου ανεβάσει την διάθεση.

Ιχθύες

Ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα οικονομικά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να… χαλαρώσεις κι εσύ επιτρέποντας στον εαυτό σου κάποιες «πολυτέλειες». Είναι μάλιστα μια καλή ημέρα για να προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση, ενώ σε κάθε περίπτωση θα λάβεις στήριξη από «έχοντες και κατέχοντες», τόσο σε είδος όσο και σε χρήμα.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθά να ταξιδέψεις και να δικτυωθείς… περαιτέρω, ίσως μάλιστα να αναπτύξεις την δράση σου και στο εξωτερικό αλλά και να πάρεις στα χέρια σου ένα πολυπόθητο «χαρτί».

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε