08/04/2019: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

08/04/2019: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:07 Δημιουργία 08/04/19, 14:03

Κριός

Η εβδομάδα είναι καταναλωτική, εκρηκτική και νευρική. Από τα μέσα της εβδομάδας, τα εμπόδια υποχωρούν. Μια αποκάλυψη στα αισθηματικά σας θα σας συνταράξει. Οικονομικά, η διαρροή συνεχίζεται και πρέπει να την προσέξετε. Η εργασία θα σας απασχολήσει. Μπορείτε όμως να διαχειριστείτε τις δυσκολίες που θα προκύψουν, προκειμένου να μην σας ανακόψουν τη φόρα που έχετε πάρει.

Ταύρος

Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής και κάποια απρόοπτα της καθημερινότητας, θα έχουν σαν συνέπεια τελικά ξεκαθαρίσματα σε μια προσωπική σχέση, ή σε μια επαγγελματική υπόθεση. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, μην βιάζεστε ούτε να πάρετε αποφάσεις ούτε να κάνετε επιλογές, κυρίως αν αφορούν οικονομικά ή ερωτικά θέματα. Μια είδηση θα σας αναστατώσει, μια σύμπτωση θα σας εμπνεύσει, ή θα γίνει αφορμή να αποκαλυφθεί ένα μυστικό.

Δίδυμοι

Όλα δείχνουν πως έρχονται καινούριες αλλαγές στη ζωή σας, σε βασικούς τομείς. Οι ημέρες θα είναι φορτωμένες από υποχρεώσεις και πολυέξοδες οικονομικά. Η Αφροδίτη, από τη θέση της στους Ιχθείς, προωθεί ένα επαγγελματικό σχέδιο, ή τονίζει την δημοτικότητά σας. Ωστόσο πολλά πράγματα παραμένουν, αν όχι σε ασάφεια, τότε σίγουρα σε μετάβαση.

Καρκίνος

Είσαστε πιο εκτεθειμένοι λόγω περιστάσεων και λόγω συμπτώσεων. Καλείστε να γίνετε μαζί και γενναίοι και υπεύθυνοι έναντι των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Οι καθυστερήσεις υποχωρούν και μπορείτε να συμμαζέψετε λίγο τους οικονομικούς σας λογαριασμούς. Οικογενειακά και αισθηματικά όμως, οι διαφωνίες και οι αντιθέσεις θα συνεχιστούν για λίγο ακόμα.

Λέων

Κατάλληλη εποχή να βάλετε στόχους καινούριους, να αναθεωρήσετε συναλλαγές ή συνεργασίες, προκειμένου να φτάσετε γρηγορότερα σε έναν προορισμό. Ο Άρης συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί καθώς σας υποχρεώνει, είτε να κάνετε θυσίες, είτε να γίνετε ήρωες της καθημερινότητας μέσα στο χώρο που ζείτε κινείστε και εργάζεστε. Ερωτικά το διάστημα είναι ρευστό με ενδιάμεσα σύντομες καλές στιγμές.

Παρθένος

‘Έχετε καλύτερη ορατότητα τις ημέρες που ακολουθούν. Ξέρετε τι υπάρχει και αν μπορείτε να το έχετε ή να το πλησιάσετε. Αυτό ισχύει και στις σχέσεις και στη δουλειά σας. Ειδικά στα προσωπικά σας, έρχεται μια καλύτερη περίοδος σύντομης διάρκειας για την εξέλιξη μιας ερωτικής ιστορίας, ή για την αποκατάσταση παρεξηγήσεων. Κάτι επίσης καλό είναι ότι βρίσκετε τα μέσα για να υλοποιήσετε ένα σχέδιό σας.

Ζυγός

Έμφαση στον τομέα των προσωπικών και κοινωνικών σας σχέσεων. Η πιθανότητα παρεξηγήσεων υπάρχει, αλλά πρέπει να αποφευχθεί. Θα δεχτείτε καινούριες πιέσεις από τρίτους, οι οποίες όμως θα οδηγήσουν σε λύσεις. Βελτιώνονται οι συνθήκες στην εργασία. Ένας άνθρωπος φαίνεται να σας εξυπηρετεί, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε μια ασάφεια, ή ακόμα και μια συνωμοσία εις βάρος σας.

Σκορπιός

Η Άνοιξη και οι θύελλές της θα σας επηρεάσουν. Δυσκολίες και παρεξηγήσεις τερματίζονται. Οι σχέσεις σας μπαίνουν σε μια κατάσταση καλύτερης συνεννόησης, ή μεγαλύτερης αλληλεγγύης. Ένας οικονομικός ανεφοδιασμός είναι πολύ πιθανός. Τέλος ήρθε η εποχή για να λυθεί ένα εργασιακό σας πρόβλημα, το οποίο σας ταλαιπώρησε και εξακολουθεί να σας αναστατώνει.

Τοξότης

Η αισιοδοξία κερδίζει έδαφος μέσα σας. Με, ή χωρίς επιχειρήματα κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα ή, μπαίνετε σε μια φάση οργανωμένου τυχοδιωκτισμού. Ερμής και Αφροδίτη από τους Ιχθείς, σας πιέζουν να τα βρείτε με τους δικούς σας, ή να πάρετε αυτό που περιμένετε εδώ και καιρό. Δημιουργικές δραστηριότητες προχωρούν, βοηθούμενες από την καλή πρόθεση τρίτων που συνδέονται μαζί τους.

Αιγόκερως

Ενδιαφέρον το διάστημα. Το άγχος όμως σας παιδεύει ακόμα καθώς και η ανησυχία σας για συμπεριφορές τρίτων σε ταλαιπωρίες που υφίστασθε. Οικονομικά μην περιμένετε θαύματα. Επιστρατεύστε την επινοητικότητα και την φαντασία σας στις προσπάθειες που καταβάλλετε, ανακτήστε το χαμένο έδαφος στα πρακτικά σας θέματα και κερδίστε περιθώρια χρόνου για μια απόφαση που θα πάρετε αναγκαστικά.

Υδροχόος

Αξιοποιήστε επικοινωνιακές δυνατότητες. Αλλάξτε την συμπεριφορά σας. Αναθεωρήστε την τακτική σας, αλλά αντέξτε λίγο ακόμα τις οικογενειακές σας ταλαιπωρίες. Ο Απρίλιος θα σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες και παράγοντα τύχης, εκεί που χρειάζεται. Αντέξτε λίγο αυτές τις δύσκολες ημέρες του μήνα που επιβαρύνουν ή το πορτοφόλι ή τη διάθεσή σας.

Ιχθύες

Ευαισθητοποιείται το αίσθημα της οικονομικής και της αισθηματικής σας ασφάλειας κάτω από το βάρος γεγονότων που δεν είχατε υπολογίσει ότι μπορούσαν να συμβούν. Οι ημέρες που ακολουθούν θα σας κουράσουν σωματικά και θα σας καταναλώσουν οικονομικά. Μετά τα μέσα της εβδομάδας θα βοηθηθείτε να βάλετε τάξη στις αναστατώσεις που προέκυψαν στα κοινωνικά και οικονομικά. Μια καλύτερη περίοδος ξεκινά στα αισθηματικά σας. Για άλλους θα έχει απόλαυση και για άλλους ικανοποίηση

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε