Τι θα φέρει η εβδομάδα στα ερωτικά των ζωδίων

Τι θα φέρει η εβδομάδα στα ερωτικά των ζωδίων

ΖΩΔΙΑ UPD 10:23 Δημιουργία 09/04/19, 10:22

Sorry, αλλά δε φέρνουμε καλά νέα σε όλους, καθώς την εβδομάδα που μας έρχεται, άλλοι θα πετάξουν στα σύννεφα κι άλλοι θα πάρουν πίκρα. Οι Αφροδίτη αλλάζει συνεχώς παρέες, και αυτό θα επηρεάσει αρκετά την ερωτική ζωή των ζωδίων!

Από τη μια ο Ποσειδώνας που την καλοπιάνει, από την άλλη, Κρόνος και Πλούτωνας που της βάζουν περιορισμούς και δύσκολα, οπότε όλα τα ζώδια, θα επηρεαστούν θετικά ή αρνητικά, ανάλογα με το δεκαήμερο που έχουν γεννηθεί. Έρωτες θα γεννηθούν ή αναγεννηθούν, κάποιοι θα τελειώσουν άδοξα και ορισμένοι θα περάσουν από σαράντα κύματα.

Κριός

Όλα του έρωτα δύσκολα θα είναι για σένα Κριέ μου, αφού διανύεις μια βδομάδα όπου ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα σου στερήσουν κάθε ενθουσιασμό, αισιοδοξία και με τα εμπόδια που θα ρίξουν στο διάβα σου, το ηθικό σου θα πέσει στα Τάρταρα. Εδώ που τα λέμε, με τα διάφορα επαγγελματικά προβλήματα που θα σκάσουν, είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση, κάθε ερωτική επιθυμία, κάθε διάθεση για σεξ θα σου φύγει τελείως. Στη δεύτερη περίπτωση βέβαια, θα έχεις ένα καημό παραπάνω, αφού το ταίρι σου θα σου ψήσει το ψάρι στα χείλια, ακόμα και για πράγματα που έγιναν μια φορά κι έναν καιρό, φορτώνοντάς σε άσχημα, οπότε ο καβγάς δε θα αργήσει να ξεσπάσει.

Ταύρος

Δε θα έχεις παράπονο αυτή την εβδομάδα, αφού από την αρχή της, θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο, θα τραβάς σαν μαγνήτης την προσοχή του αντίθετου φύλου και θα κάψεις καρδιές. Η τύχη είναι με το μέρος σου και σου προσφέρονται απλόχερα ευκαιρίες για να καλοπεράσεις και να ζήσεις μοναδικές στιγμές, που οφείλεις να εκμεταλλευτείς! Στις 10 του μήνα μια γνωριμία μέσω παρέας ή φιλικού προσώπου θα σε κάνει να πιστέψεις ότι γίνονται θαύματα και στις μέρες μας! Εντάξει, μην πετάς πολύ στα σύννεφα και πέσεις απότομα. Βάστα και μια πισινή. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να μπεις στον πειρασμό να «αμαρτήσεις», αλλά κράτα χαρακτήρα.

Δίδυμοι

Πάνω που είχες πάρει τα πάνω σου με τον Άρη στο ζώδιό σου και ήσουν ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κλπ κλπ, έρχεται ο Ποσειδώνας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας να σου υπενθυμίσουν την παρουσία τους, τρυπώντας τα λάστιχα του οχήματός σου για να βγεις εκτός της ανέμελης και ευτυχισμένης πορείας σου. Διαψεύσεις, απογοητεύσεις, αλλά και προδοσίες αλλάζουν τελείως την κατάσταση στα ερωτικά σου και σε αφήνουν σύξυλο, να μην ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι. Τι να κάνεις; Ευτυχώς, έχεις γρήγορα αντανακλαστικά και θα ξαναμπείς στο δρόμο, αλλά μια γρατζουνιά, μια στενοχώρια, μια πληγίτσα θα σου μείνει να σου θυμίζει ότι θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις επιλογές σου την επόμενη φορά

Καρκίνος

Τώρα θα έχεις κάθε λόγο να γκρινιάξεις αφού αυτή την εβδομάδα τα πράγματα δε θα είναι ευχάριστα, για σένα κυρίως που είσαι σε σχέση. Μάλιστα ίσως νιώσεις ότι έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι, αλλά καλό θα ήταν να μη δώσεις τόπο στην οργή γιατί να ξέρεις ότι όσο αποφεύγεις να βάλεις εσύ φρένο, τόσο θα λούζεσαι διάφορα από το ταίρι σου! Τώρα, εσύ που είσαι ελεύθερος, να προσέχεις σε ποια άτομα δίνεις θάρρος για να σε πλησιάσουν γιατί είτε θα είναι προβληματικά είτε βαλτά να κάνουν τη ζωή σου δύσκολη με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Αυτές οι μέρες δεν είναι για να δίνεις εμπιστοσύνη, ούτε και να ονειροβατείς. Κράτα τις αποστάσεις ασφαλείας και από την άλλη βδομάδα βλέπουμε.

Λέων

Αν διάβασες την εισαγωγή και ανησύχησες, σου το λέμε από τώρα ότι δεν είσαι ανάμεσα στα ζώδια που θα λυπηθούν, αντίθετα θα είσαι από τους πιο ευνοημένους αυτής της εβδομάδας και αν είσαι σε σχέση, το ταίρι σου θα σε πάει στα ουράνια. Έρωτα, ρομάντζο, υποσχέσεις αιώνιας αγάπης, όλα θα τα πάρεις σε μεγάλες δόσεις. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να δαγκώσεις τη λαμαρίνα με ένα πρόσωπο, που δείχνει να είναι όπως το έχεις φανταστεί. Κι αυτό όμως θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα για να σε αποπλανήσει κι είναι μάλλον σίγουρο ότι θα υποκύψεις. Στις 12 του μήνα, πάντως, θα ξεσηκωθείς, θα πάρεις φόρα, αλλά μην κάνεις δηλώσεις και μη δίνεις υποσχέσεις που δε μπορείς να τηρήσεις.

Παρθένος

Δύσκολες στιγμές θα περάσεις στα ερωτικά σου, είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση, ενδεχομένως όμως στο τέλος να καταλάβεις ότι τις λύσεις για τα προβλήματά σου τις έχεις μόνο εσύ, οπότε θα χρειαστεί, θέλεις-δε θέλεις, να πάρεις αποφάσεις που διστάσεις ή αναβάλλεις συνεχώς, να βάλεις τα όριά σου, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Ίσως πρέπει να τελειώσεις με μια κατάσταση που δεν οδηγεί πουθενά και να πας παρακάτω. Εννοείται ότι κάποια στιγμή θα νιώσεις απογοητευμένος, ότι έχτιζες παλάτια στην άμμο ή ότι οι προσδοκίες σου διαψεύστηκαν. Πιθανό να σου πάρει και λίγο χρόνο μέχρι να συνέλθεις, αλλά, κατά βάθος γνωρίζεις ότι δε γίνεται αλλιώς κι αν δεν κάνεις κάτι, θα παιδεύεσαι άδικα και τίποτα δε θα καταφέρεις.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις που δε θα σου αρέσουν στα ερωτικά σου. Πιθανόν να σε πονέσει η συμπεριφορά του/ης συντρόφου σου ή μπορεί να ανακαλύψεις και κάτι που θα σε πληγώσει, εδώ όμως θα χρειαστεί να πάρεις τις αποφασίσεις σου, ενδεχομένως και να πατήσεις το delete, ώστε να πας παρακάτω! Βέβαια, (να τα λέμε κι αυτά) αν δεν είχες κάνει τόσες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς και είχες κόψει το βήχα από την αρχή, ώστε να γίνουν γνωστά τα όριά σου, δε θα ταλαιπωριόσουν τώρα. Από την άλλη, αν είσαι μόνος, πρόσεξε γιατί θα σε προσεγγίσουν άτομα που δεν έχουν και τις καλύτερες προθέσεις και θα πάθεις χοντρή ζημιά. Γι’ αυτό κράτα τα μακριά σου, για να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο.

Σκορπιός

Εσύ είσαι από τους τυχερούς της εβδομάδας, που θα γελάσει το χειλάκι τους είτε είσαι ελεύθερος είτε σε σχέση, αφού η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σου προσφέρουν τη δυνατότητα να ζήσεις μαγικές στιγμές με το ταίρι σου και να πραγματοποιήσεις κάθε επιθυμία σου. Από την άλλη, θα σαγηνεύσεις τα πλήθη, θα περάσεις όμορφα με εκλεκτή παρέα κι ίσως χωρίς να το καταλάβεις βρεθείς ερωτοχτυπημένος από γοητευτική ύπαρξη, που δείχνει πρόθυμη να ικανοποιήσει τους πόθους σου. Δεν αποκλείεται στις 12/4 να εξομολογηθείς τον έρωτά σου και γενικά ό,τι κρύβεις μέσα στην καρδιά σου, παρασυρμένος από τα συναισθήματά σου, αλλά καλό είναι να κρατήσεις και κάτι για τον εαυτό σου.

Τοξότης

Στη σχέση σου, τον τελευταίο καιρό, δεν περνάς και τις καλύτερες στιγμές σου, με τους καβγάδες για ψύλλου πήδημα και την «ξερολίαση» του/ης συντρόφου σου, για κάθε ζήτημα που παρουσιάζεται να σε εκνευρίζουν, οπότε δεν αποκλείεται κάποια από αυτές τις μέρες, να μην αντέξεις και να του τα πεις χύμα και τσουβαλάτα. Αν είσαι ελεύθερος, όμως σκούρα τα πράγματα, αφού ενδέχεται να φας απόρριψη από πρόσωπο που θέλεις πολύ ή να προκύψει κάτι που θα βάλει οριστικό τέλος στα όνειρα και τις ελπίδες σου. Επίσης, περιόρισε τον ενθουσιασμό και την ανεμελιά σου γιατί δεν αποκλείεται να βρεθείς «δεμένος χειροπόδαρα» σε μια κατάσταση όπου δε θα είναι καθόλου εύκολο αργότερα να ξεφύγεις.

Αιγόκερως

Η πρόβλεψη για τα ερωτικά σου αυτής της εβδομάδας θα μπορούσε να συνοψίζεται σε μια μόνο φράση: γκρέμισέ τα όλα και φτιάξ’ τα από την αρχή! Γιατί; Επειδή ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου θέλουν να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις επιλογές που σε εκφράζουν απόλυτα. Το να καταπιέζεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου προκειμένου να συντηρήσεις μια σχέση, βλάπτει την υγεία σου, πώς να το κάνουμε! Κι ελεύθερος να είσαι όμως, πρέπει να είσαι ειλικρινής με τα θέλω σου και να δείξεις τι αξίζεις. Βαρέθηκες την εικόνα του «καλού παιδιού, που το εκτιμούν και το συμπαθούν όλοι γιατί στο τέλος της ημέρας μένει μόνο του, παρέα με τον πόνο του; Ε, τώρα έχεις τη δυνατότητα να την αλλάξεις.

Υδροχόος

Μιλάμε για μεγάλο σουξέ αυτή την εβδομάδα! Ναι, μην το γελάς καθόλου! Να δεις πώς θα ελκύεις τα διάφορα πρόσωπα, πώς θα σε κοιτούν και θα λιώνουν και μάλιστα χωρίς να έχεις κάνει τίποτα το ιδιαίτερο. Φταίει η αύρα σου, η γοητεία σου, ο τρόπος που στέκεσαι; Κάτι απροσδιόριστο πάντως θα είναι και καλό είναι να το εκμεταλλευτείς όσο δεν πάει, αν θέλεις να αποκτήσει χρώμα και άρωμα η ερωτική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση, ξαφνικά θα νιώσεις τα συναισθήματά σου για το ταίρι σου να μεγαλώνουν και να σε πλημμυρίζουν, χωρίς όμως να σε πνίγουν. Κι όσο λαμβάνεις τα ίδια από την πλευρά του και ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σου, τόσο πιο γεμάτος και ευχαριστημένος θα αισθάνεσαι.

Ιχθύες

Μέχρι τις 12/4 θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις ονειρικές στιγμές, να παραμυθιάσεις, να ελκύσεις, να πλασάρεις την πιο ωραία εκδοχή του εαυτού σου και όλα θα δείχνουν ειδυλλιακά είτε είσαι ελεύθερος είτε σε σχέση. Στις 13/4 όμως μαύρα σύννεφα θα αρχίσουν να μαζεύονται στον ουρανό σου, η καχυποψία, η ζήλια και οι αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα θα σε τρώνε ή ενδεχομένως να δεις να σκάει σαν φούσκα ο έρωτάς σου γιατί το πρόσωπο για το οποίο έκανες όνειρα και σχέδια για το μέλλον δεν ήταν τελικά όπως το είχες πλάσει στη φαντασία σου ή -για να ακριβολογούμε- θα σου βγάλει μια πολύ άσχημη πλευρά. Φρόντισε, λοιπόν, να μην είσαι στον κόσμο σου και να κρίνεις καλύτερα χαρακτήρες.

Πηγή: Astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε