10/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

10/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:54 Δημιουργία 10/04/19, 09:40

Κριός

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το κλίμα μπορεί να βαρύνει εξ αιτίας κάποιων πιεστικών προβλημάτων ή μιας κριτικής που θα σου ασκηθεί και μένει να δεις αν τελικά η σχέση σου έχει πραγματικές βάσεις, ώστε να αντέχει «κραδασμούς». Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε να θυμάσαι ότι σήμερα έλκεις το… πρόβλημα, που μπορεί να αποτυπωθεί τόσο στα χαρακτηριστικά μιας νέας σχέσης, όσο και στο ποιόν του/της συντρόφου σου.

Ταύρος

Ένα ραντεβού ή μια υπόθεσή σου μπορεί να μην έχει την κατάληξη που θα ήθελες, ίσως όμως να πρόκειται και για το… καλό σου, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η και θελήσεις να «ψαχτείς» αλλού! Επιπλέον, μπορεί να σου αποκαλυφθεί ένα μυστικό που θα σε στενοχωρήσει μεν, αλλά θα σου διαλύσει και τις όποιες αυταπάτες τρέφεις. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μια πρόσκληση που θα λάβεις, θα εξελιχθεί μάλλον… βαρετά!

Δίδυμοι

Φαίνεται να βρίσκεσαι σε δίλημμα και μακάρι να μπορούσες να πετύχεις το «δύο σε ένα» αλλά τουλάχιστον σε αυτήν την φάση η ζωή δεν δείχνει διατεθειμένη να σε διευκολύνει. Βολέψου λοιπόν με μια κατάσταση «σε αναμονή», μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια σεξουαλική ατυχία ή δυσλειτουργία την πιο… ακατάλληλη στιγμή αλλά αυτές είναι οι παρενέργειες του υπερβολικού άγχους!

Καρκίνος

Ότι κι αν γίνει σε αυτήν την συγκυρία, αποκλείεται να είναι απαλλαγμένο προβλημάτων. Κι αν βέβαια πρόκειται απλά για μια περιπέτεια, δεν χάλασε δα κι ο κόσμος! Αν όμως τρέφεις άλλου είδους προσδοκίες, πρόσεξε μήπως μπλέξεις σε μια υπόθεση με αντικειμενικούς περιορισμούς, που όσο και να εύχεσαι το καλύτερο, θα γίνουν τροχοπέδη στην ευτυχία σου. Μπορείς ωστόσο να ασχοληθείς με τα προβλήματα άλλων.

Λέων

Αν είσαι μόνος/η θα έχεις σίγουρα την ευκαιρία να «σπάσεις» την μοναξιά σου αλλά από εκεί και ύστερα τίθεται ένα ουσιαστικό θέμα ανισότητας στον καταμερισμό των… ικανοποιήσεων, αφού ο ένας μόνο θα δίνει κι ο άλλος μόνο θα παίρνει! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να μην παραβιάσεις τα «θέλω» του/της συντρόφου σου αλλά από την άλλη πλευρά οφείλεις να αντισταθείς σθεναρά σε ανάλογες πιέσεις που θα σου ασκηθούν

Παρθένος

Το ότι είσαι επιλεκτικός/η, όταν δεν διακατέχεσαι από ανασφάλεια, μπορεί να έχει τελικά θετικές συνέπειες στην προσωπική σου ζωή σε βάθος χρόνου. Σήμερα βέβαια μπορεί να… αναθαρρήσεις από μια νέα γνωριμία αλλά τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν είναι πολλά, ίσως μάλιστα αρχικά να υπάρχει μια παράλληλη κατάσταση! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να την «δέσεις» περισσότερο.

Ζυγός

Πολλά γίνονται ή… φαίνονται να γίνονται αλλά για την ώρα είναι μάλλον δύσκολο να εκπληρωθούν οι βασικές απαιτήσεις σου. Μάλιστα, με την κατάσταση που επικρατεί στους ουρανούς, το πιθανότερο είναι να πληρώσεις τα «σπασμένα» άλλων. Αν πάντως επιζητάς μια ερωτική περιπέτεια, χωρίς να ενδιαφέρεσαι για το υπόβαθρό της, δεν έχεις παρά να εξέλθεις-ταξιδέψεις ή να αναζητήσεις συντροφιά στο διαδίκτυο.

Σκορπιός

Η σχετική εύνοια που έχεις στα προσωπικά σου θα έχει βέβαια… όμορφες συνέπειες, σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι διασφαλισμένη η διάρκεια μιας σχέσης, που ναι μεν ξεκινά σε χαρούμενο και χαλαρό κλίμα αλλά χωρίς να τίθεται θέμα δέσμευσης. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να απολαύσεις με το ταίρι σου τα καλά της ζωής, όσο κι αν οι υποχρεώσεις που «τρέχουν» θα σου κόψουν από τον ελεύθερο χρόνο σου.

Τοξότης

Το σύμπαν σε βάζει σε πειρασμό να εμπλακείς σε μια σχέση, που δείχνει να έχει πολλά πλεονεκτήματα, τελικά όμως θα αποδειχθεί… άνθρακας ο θησαυρός! Το πιο σοφό λοιπόν για σένα σε αυτήν την φάση θα ήταν να περιμένεις μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, η βασική σου προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η διευθέτηση των υποχρεώσεων και των δικαιωμάτων του καθενός.

Αιγόκερως

Στα προσωπικά σου η ημέρα είναι της… υπομονής, αφού ακόμη και σε θεωρητικά εύκολες περιπτώσεις θα προκύψουν έξτρα υποχρεώσεις ή εμπόδια και καθυστερήσεις, που δεν θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις τον έρωτα, όπως θα ήθελες! Αν πάντως είσαι μόνος/η, υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθείς με ένα πρόσωπο με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά χρόνια αλλά έχετε σεξουαλική και πνευματική «χημεία».

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, η διευρυμένη πλέον κοινωνική ζωή σου μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο που ανταποκρίνεται στις βασικές προδιαγραφές σου και σε κάνει να ελπίζεις στα καλύτερα. Από εκεί και ύστερα όμως θα χρειαστεί χρόνος και… κόπος για να «δέσει» η υπόθεση, αφού τα εμπόδια δεν θα είναι και λίγα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις με αφορμή μια υπόθεση του παρελθόντος.

Ιχθύες

Παρά το στενόχωρο κλίμα που υπάρχει γύρω σου, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δεν σκοπεύει να σε αφήσει απροστάτευτο/η και το ελάχιστο που μπορεί να κάνει για σένα είναι να σε απομακρύνει από δυσάρεστες καταστάσεις και να σου κλείσει τα μάτια μπροστά σε κάθε «ασχήμια» ώστε να συνεχίσεις να αισιοδοξείς! Από την άλλη πλευρά βέβαια, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου κι αποφάσισε αν θα είσαι το θύμα ή ο/η θύτης!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε