10/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

10/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:43 Δημιουργία 10/04/19, 11:32

Κριός

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα, γι’ αυτό… κόψε κάτι από τον ενθουσιασμό σου και τσέκαρε για το αν πληρούνται όλες οι αναγκαίες προϋποθέσεις. Επιπλέον, κάποια ζητήματα στην καριέρα σου απαιτούν λεπτούς χειρισμούς, πέρα όμως από τα όποια προβλήματα, μπορείς τελικά να αποκομίσεις ξεχωριστά διδάγματα και οφέλη από τον καθένα.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, καλό είναι όμως να μην αποσπάσαι από εδώ κι από εκεί χάνοντας την ουσία για τις εντυπώσεις και μόνον.

Ταύρος

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε αναγκάζει να ασχοληθείς με μάλλον πληκτικές κι όχι εύκολες εργασίες, την ίδια στιγμή μάλιστα που η φυσική σου κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη και τα εμπόδια ξεφυτρώνουν το ένα πίσω από το άλλο. Επιπλέον δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από κριτικές που γίνονται σε βάρος σου, ενώ «παίζει» και μια εμπλοκή νομικής φύσεως.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί την αναβάθμιση των οικονομικών σου, κάτι που θα σου επιτρέψει να προβείς σε αγορές, ενώ σε σχέση με τις επενδυτικές βλέψεις σου, μια πληροφορία μπορεί να αποδειχθεί «χρυσάφι».

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου θέτει πιεστικά ζητήματα, τόσο στις φιλικές, όσο και τις πιο στενές σχέσεις σου κι ίσως χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση που θα σε στενοχωρήσει αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Αν μάλιστα υπάρχουν και οικονομικά ζητήματα μεταξύ σας, το πρόβλημα θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο. Επιπλέον, αναμένονται αναγκαία έξοδα και καλό είναι να μην ξανοιχτείς με αχρείαστες αγορές.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στο ζώδιό σου, σε βοηθά να προβληθείς και να δικτυωθείς, προσπάθησε μόνον να μην αναλωθείς σε κουτσομπολιά και «άχρηστες» πληροφορίες.

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε πιέζει να ανταποκριθείς θέλοντας και μη σε επιπλέον υποχρεώσεις και πέρα από τις δικές σου ευθύνες ή τα τρεξίματα, θα φορτωθείς και δουλειές άλλων, γι’ αυτό οφείλεις να βάλεις τα όριά σου εξ αρχής. Επιπλέον, δεν ευνοείται η σύναψη μιας συμφωνίας κι όσο για την καριέρα σου, εκεί δεν έχεις παρά να αναλάβεις την διοίκηση των πραγμάτων, μοιράζοντας υπευθυνότητες όπου χρειαστεί.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να μην αμελήσεις ζητήματα υγείας και διατροφής, ενώ σηματοδοτεί την αποκάλυψη ενός μυστικού.

Λέων

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου θα σου περιορίσει αισθητά τον ελεύθερο χρόνο σου, αφού κάποια ζητήματα δεν παίρνουν άλλη αναβολή, επειδή όμως «ουδέν κακόν, αμιγές καλού», τελικά θα μπορέσεις να αντλήσεις γνώσεις ή πληροφορίες, από τεχνικού τύπου ζητήματα, μέχρι θέματα υγείας και διατροφής. Επιπλέον, φρόντισε να είσαι νομότυπος στις συναλλαγές σου κι όσο για τα ταξίδια, επιτρέπονται μόνον τα επαγγελματικά!

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις τον κύκλο γνωριμιών σου, ενώ είναι πιθανό να ενεργοποιηθείς και σε κοινωνικά ή πολιτικά ζητήματα.

Παρθένος

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε θέλει πολύ προσεκτικό/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, κάτι βέβαια που δεν είναι διόλου ξένο με την νοοτροπία σου και τελικά μπορεί να δικαιωθείς. Καλού-κακού όμως, ας μην προβείς σε αγορές και επενδύσεις. Επιπλέον, φαίνεται πως τα «καπρίτσια» φίλων και αγαπημένων προσώπων θα σου κοστίσουν τουλάχιστον σε χρόνο και χρήμα, αν όχι σε… πίκρες!

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους θα συμβάλλει στο να έρθεις σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα, διευκολύνοντας συνάμα την προβολή σου, έχεις μπροστά σου λοιπόν νέες ευκαιρίες.

Ζυγός

Με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις από υποθέσεις που αφορούν άλλους, αφού τελικά θα βρεθείς και κατηγορούμενος/η! Όσον αφορά δε τις συνεργασίες σου καλό είναι να θέσεις όρια και να πάψεις πια να γίνεσαι εκείνος/η που υποχωρεί μονίμως, όταν κάτι «στραβώσει». Επιπλέον είναι πιθανό να ζοριστείς από ένα οικογενειακό θέμα ή έναν οικείο σου.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους θα συμβάλλει στην αύξηση των επαφών και των μετακινήσεων σου, με την ημέρα να κρίνεται ως ιδανική για την δικτύωσή σου και την επαφή με το κοινό, τόσο εδώ όσο και στο εξωτερικό.

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου θα σε «ζορίσει» με υποχρεώσεις και περισσότερη δουλειά, ενώ παράλληλα οφείλεις να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην υγεία και την διατροφή σου πριν «αρχίσουν τα όργανα» αλλά και να φροντίσεις πρόσωπα ή ζώα-φυτά, που έχουν τα δικά τους θέματα. Επιπλέον αναμένονται εμπόδια και καθυστερήσεις στις επαφές-μετακινήσεις σου κι εδώ μόνον η προνοητικότητά σου μπορεί να σε «σώσει».

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα ή ένα δάνειο, που η αποπληρωμή του σε δυσκολεύει.

Τοξότης

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κρατώντας πλέον σε απόσταση άτομα που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνον με τα δικά τους, θεωρώντας μάλιστα ότι τους… χρωστάς κιόλας! Επιπλέον, ας είσαι φειδωλός στα έξοδά σου, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου.

Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στους Διδύμους θα ανανεώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, ίσως μάλιστα κάποιος/α να μεσολαβήσει για να αναδειχθούν τόσο εσύ, όσο και το έργο σου. Επιπλέον, αν θέλεις κάτι δεν έχεις παρά να το επικοινωνήσεις και θα… γίνει!

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου αναδεικνύει τις διοικητικές σου αρετές, ενώ ειδικότερα σε θέλει προσηλωμένο/η στις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειάς σου, αφού αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, θα υπάρξουν προβλήματα. Ωστόσο δεν χρειάζεται να τα πάρεις όλα επάνω σου κι αν δεις ότι κάτι δεν σου βγαίνει, μην… μαζοχίζεσαι!

Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους δρομολογεί νέα δεδομένα στα εργασιακά σου και θα σου δοθούν απανωτές ευκαιρίες για να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα, ίσως μάλιστα μια «καταλυτική» πληροφορία να γίνει το κλειδί της προόδου σου.

Υδροχόος

Με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου να σε καθυστερεί και να σε δυσκολεύει στις καθημερινές συναλλαγές σου, μην «φας την ώρα σου» λύνοντας μόνον προβλήματα των άλλων, αφού ο χρόνος δεν θα σου φτάσει. Επιπλέον, αναμένονται τεχνικά προβλήματα, ενώ μπορεί να επέλθει μια μίνι κρίση στην δουλειά ή την υγεία σου, κάτι που αναγκαστικά θα αναβάλει ένα μέρος των δραστηριοτήτων σου.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους ανοίγει τον δρόμο σε νέες γνωριμίες, έχεις μάλιστα σοβαρές πιθανότητες να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που «μιλά» στην καρδιά αλλά και το μυαλό σου.

Ιχθύες

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου δρομολογεί οικονομικές εξελίξεις που θα σε «στριμώξουν», γι αυτό λειτούργησε συνετά και προνοητικά, δίνοντας έμφαση στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Καλό είναι ακόμη να μην μπερδέψεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, αφού έτσι και τα λεφτά σου θα χάσεις και μια φιλία.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει νέα δεδομένα στα περιουσιακά σου, ίσως μάλιστα να προβείς σε σχετικές ρυθμίσεις, ενώ σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο. Επιπλέον δεν αποκλείεται να αλλάξεις εσωτερική διαρρύθμιση ή ακόμη και να μετακομίσεις.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε