11/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

11/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:28 Δημιουργία 11/04/19, 09:24

Κριός

Με την Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου τείνεις να κάνεις τις «δουλειές» σου στα κρυφά, ώστε να ζήσεις απρόσκοπτα τον έρωτά σου, αν όμως αυτό συμβεί σε καθεστώς «παρανομίας», ας μην έχεις και τόσο σίγουρο το ότι δεν θα υπάρξει κάτι που να σου χαλάσει την ηρεμία! Αν βέβαια είσαι μόνος/η και διαθέσιμος, τότε η αναζήτησή σου κάπου εκεί… έξω μπορεί εύκολα να καταλήξει σε μια παθιασμένη συνεύρεση!

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, όλα συνηγορούν σε μια νέα γνωριμία, που θα σου αρέσει, παρά τον «ανάλαφρο» χαρακτήρα της! Φαίνεται όμως ότι παίρνεις τον ρόλο σου πολύ πιο… σοβαρά από όσο θα έπρεπε, κάτι που αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα «φορτώσει» το ταίρι σου με κώδικες και κανόνες που του κόβουν τον αυθορμητισμό. Ίσως μάλιστα να τα «τσουγκρίσετε», αν επιμείνεις να κρίνεις αυστηρά τις κινήσεις και τις επιλογές του.

Δίδυμοι

Το κλίμα γύρω σου γίνεται ολοένα πιο «περιπετειώδες» και ερωτικό κι ακόμη κι αν η διάθεση σου είναι να μην συμμετάσχεις σε οτιδήποτε, τελικά μάλλον δεν θα το αποφύγεις. Ίσως μάλιστα η παρουσία σου σε μια κοινωνική εκδήλωση να σου δώσει την αιτία και την αφορμή αλλά σε κάθε περίπτωση καλό είναι να τσεκάρεις για τυχόν δεσμεύσεις που υπάρχουν από την άλλη πλευρά, ώστε να μην μπεις σε μπελάδες.

Καρκίνος

Καλή είναι η χαλάρωση κι ακόμα καλύτερες οι ερωτικές φαντασιώσεις σου, αφού σε κάνουν να νιώθεις ευτυχής και να ελπίζεις στα καλύτερα! Αν όμως αρχίσεις να πιστεύεις ότι αυτά που φαντάζεσαι μπορούν να υλοποιηθούν διατηρώντας την «δύναμη» τους, το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από το αποτέλεσμα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τα «σύννεφα» απιστίας που μαζεύονται μπορεί και να την τελειώσουν οριστικά.

Λέων

Με τον Δία στον 5ο ηλιακό οίκο σου, σίγουρα έχεις το πλεονέκτημα σε κάθε διεκδίκηση, από την άλλη πλευρά όμως, η υπερεκτίμηση του εαυτού σου και η ματαιοδοξία σου μπορεί τελικά να σε κάνουν ένα εύκολο… θύμα σε μια υπόθεση που σίγουρα έχει κρυφές πτυχές, ιδιαίτερα ως προς το οικονομικό της σκέλος. Ίσως μάλιστα να «χρησιμοποιηθείς» στα πλαίσια μιας συνομωσίας, που γίνεται στο περιβάλλον σου

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να τεθεί σε δοκιμασία η εμπιστοσύνη που τρέφεις στους άλλους, μα και στον εαυτό σου, αφού ίσως τελικά δεν αποφύγεις κάποιες «μοιραίες» κινήσεις, που όχι μόνον δεν θα βοηθήσουν αλλά αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα σπρώξουν τα πράγματα προς ένα τέλος. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε πρόσεξε… που πας και μπλέκεις, αφού έλκεις άτομα που επιδιώκουν να σε εκμεταλλευτούν συναισθηματικά.

Ζυγός

Ας μην θεωρείς ότι όλοι και όλες έχουν αγαθές προθέσεις, αφού στην πράξη γίνονται πολλές παρασκηνιακές ενέργειες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, προς το χειρότερο. Κι επειδή πάντα υπάρχουν οι «καλοθελητές», που πατάνε πάνω στις αδυναμίες σου, αν έχεις οποιοδήποτε θέμα με τον άνθρωπό σου, το καλύτερο είναι να απευθυνθείς απ’ ευθείας σε εκείνον και θα λάβεις τις απαντήσεις σου.

Σκορπιός

Η ανάγκη σου είναι να ζήσεις τον έρωτα σαν ένα όνειρο που ότι εύχεσαι γίνεται και απουσιάζουν παντελώς όλες εκείνες οι «ενοχλητικές» λεπτομέρειες, που σε «προσγειώνουν» στην πραγματικότητα. Κι όσο κρατήσει αυτό, ας το χαρείς χωρίς δεύτερες σκέψεις, αφού η αίσθηση ευτυχίας είναι μοναδική, έστω κι αν είναι πλαστή. Αν όμως πάρεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά τότε «καληνύχτα και καλή τύχη»!

Τοξότης

Ο Άρης απέναντί σου με την… χορηγία του Δία στο ζώδιό σου, βοηθά στο να αναπτυχθεί ραγδαία ένα «αίσθημα», που μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σου. Φαίνεται όμως ότι θα υπάρξουν και έξωθεν διεκδικήσεις ή ανταγωνισμοί, είτε προέρχονται από ένα πρόσωπο που επιθυμεί εσένα, είτε έχουν να κάνουν με «υπόλοιπα» της άλλης πλευράς και σε κάθε περίπτωση αν μιλήσει κάποιος/α για απιστία, θα έχει τα δίκια του!

Αιγόκερως

Σήμερα έχεις μια αυξημένη ροπή προς τα πάθη, έστω κι αν η αρχική σου διάθεση είναι απλά να «ψαχτείς». Αν λοιπόν δεν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο άνθρωπο, είτε για να πορευτείτε από κοινού, είτε για να σε συγκρατήσει, μπορεί να παρασυρθείς σε μια επιλογή που ναι μεν θα σου προσφέρει δυνατές συγκινήσεις αλλά στην πορεία θα αποδειχθεί αρκετά «τοξική» για τα δεδομένα σου και τελικά θα σε βασανίσει όσο δεν πάει!

Υδροχόος

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι πιθανόν να προκύψει μια ένταση εξ αιτίας της προτίμησης κάποιου/ας προς το πρόσωπο σου ή της δικής σου διάθεσης για… περιπέτεια! Αν πάλι είσαι μόνος/η, κάτι θα «παιχτεί», ίσως μάλιστα να βρεθείς σε δίλημμα, πρόσεξε όμως μήπως τελικά μπλέξεις σε μια κατάσταση, που θα χαρακτηρίζεται από έντονα πάθη και θα σε κάνει να χάσεις μερικές από τις ελευθερίες σου!

Ιχθύες

Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε ποιόν/α βάζεις μέσα στο σπίτι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η πρόσεξε μήπως με πρόσχημα την ασφάλεια που σου παρέχει μια «πολλά υποσχόμενη σχέση, ενδώσεις σε ένα πρόσωπο, που η πάγια τακτική του είναι να χειραγωγεί το ταίρι του

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε