15/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

15/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:44 Δημιουργία 15/04/19, 09:39

Κριός

Τα «κρυφά» έχουν… ακόμη προτεραιότητα για σένα κι ίσως μάθεις πολλά για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή καταφέρεις να συναντηθείς μαζί του σε ένα μυστικό μέρος με την εύλογη συνέχεια! Αλλά και σε σχέση να είσαι μπορείς να απομονωθείς με το ταίρι σου σε μια «φωλιά» για να χαρείτε τον έρωτά σας αλλά και να έρθετε πολύ πιο κοντά μέσα από εκμυστηρεύσεις και εξομολογήσεις, που… κάποια στιγμή έπρεπε να γίνουν!

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι κάτι παραπάνω από ευνοϊκές, ώστε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ίσως μάλιστα να εντυπωσιαστείς… δικαίως από ένα πρόσωπο, που μπορεί να είναι πολύ καλός/η τόσο σαν φίλος/η, όσο και σαν εραστής ή ερωμένη! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, να ξέρεις ότι στην παρούσα φάση η εκπλήρωση των… συζυγικών καθηκόντων θα πρέπει να συνδυαστεί και με ένα σπουδαίο δώρο.

Δίδυμοι

Είτε είσαι μόνος/η, είτε όχι, η μεγάλη ποικιλία στις επιλογές σου, θα σε αφήσει ευχαριστημένο/η και θα βελτιώσει την ψυχολογία σου. Εκμεταλλεύσου λοιπόν τις περιστάσεις για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου σε όλα τα επίπεδα. Ίσως μάλιστα να σου τύχει και μια ευκαιρία, από εκείνες που έρχονται μια φορά στο… τόσο και συμβαδίζουν με την ανάγκη σου για μια πλήρη σχέση, που στην πορεία της θα γίνει ακόμη πιο δυνατή.

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος/η, τότε το πιθανότερο είναι να ξαναβρεθείς με μια παλιά σου αγάπη, ώστε να δείτε από κοινού το ποια… υπόλοιπα έχετε να ζήσετε, Αν όμως πρόκειται για μια νέα γνωριμία, τότε έχε τον νου σου αφού άλλα λέγονται κι άλλα θα γίνουν. Στην περίπτωση πάλι που είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πας «φιρί-φιρί» για μια «παράλληλη» κατάσταση, η οποία μάλιστα θα επιφέρει μια μεγάλη αναταραχή στην ζωή σου

Λέων

Έχοντας ουσιώδη επικοινωνιακά και όχι μόνον πλεονεκτήματα, είναι βέβαιο ότι μπορείς να «τραβήξεις» πολύ κόσμο, είτε «κυκλοφορήσεις», είτε αρκεστείς στις ευκαιρίες που μπορούν να σου παράσχουν τα κοινωνικά δίκτυα και τα τηλέφωνα. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α που διαμένει μακριά σου επιθυμεί κάτι ακόμη πιο «στενό» κι αν είσαι μόνος/η, αξίζει να μπεις στην όλη διαδικασία, αφού θα σε εκπλήξει ευχάριστα!

Παρθένος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις… σούπερ στιγμές με τον άνθρωπο σου, διευρύνοντας μάλιστα τον κύκλο των κοινών δραστηριοτήτων σας. Αλλά και αν είσαι μόνος/η, μπορεί να προκύψει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον, αφού η Αφροδίτη απέναντί σου προδιαθέτει σε εξελίξεις που είναι «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα σου, αρκεί βέβαια να μην καταληφθείς από το «μικρόβιο» της κριτικής!

Ζυγός

Αν είσαι διαθέσιμος/η, τότε με αφορμή μια επαγγελματική υπόθεση, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου με τα πλούσια προσόντα του αλλά σίγουρα πρόκειται για κάτι αμοιβαίο και μάλιστα με σπουδαίες προοπτικές «αποκατάστασης» κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, τότε μην διστάσεις να προχωρήσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε γίνε ακόμη πιο… σέξι για το ταίρι σου!

Σκορπιός

Φαίνεται πως σήμερα είναι μια ακόμη… τυχερή μέρα για σένα κι αν κάνεις μια νέα γνωριμία μην διστάσεις να την προχωρήσεις, αφού θα σου εξασφαλίσει τουλάχιστον μια υλική πληρότητα. Ίσως μάλιστα να συμβούν όλα κατά την διάρκεια ενός γλεντιού ή μιας γιορτής. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να την αναθερμάνεις επί… κλίνης, αφού η σεξουαλικότητα είναι το «κλειδί» μιας ψυχικής ταύτισης, που πάντα σε εξιτάρει.

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, έχεις καλές πιθανότητες για να ευνοηθείς σε μια ερωτική «διαμάχη», ίσως μάλιστα να κερδίσεις ένα πρόσωπο από μια τρίτη αγκαλιά, καλό θα ήταν όμως να κινηθείς με βάση τα αληθινά σου συναισθήματα και όχι τον εγωισμό σου. Επιπλέον, μπορεί να σου χαρίσουν κάτι που θα σε συγκινήσει αλλά το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ στο ταίρι σου, αφού θα σε αποζημιώσει με μια σούπερ ερωτική επαφή!

Αιγόκερως

Αν είσαι μόνος/η και επιθυμείς μια νέα αρχή στα προσωπικά σου, τότε απλά,,, βγες έξω, αφού η ζωή κρύβει για σένα πολλές ευχάριστες στιγμές και μια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα ερωτικό μήνυμα από ένα παλιό «αμόρε» σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να απολαύσεις με το ταίρι σου και μια καλή παρέα, μια εκδρομή ή ένα «σούπερ» θέαμα!

Υδροχόος

Ο Άρης απέναντί σου δεν εγγυάται την ομαλή εξέλιξη μιας κατάστασης, που υπάρχει ή θεωρείς ως δεδομένη από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σου προσφέρει έντονες και αξέχαστες συγκινήσεις με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις «πάνω στην βράση»! Ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάποιον/α, που αρχικά σε ανταγωνίζεται ή σε… τρολάρει αλλά η μεταξύ σας «χημεία» μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε περαιτέρω ευχάριστες εξελίξεις.

Ιχθύες

Σίγουρα έχεις «το πάνω χέρι» στις εξελίξεις και όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο αποτελεσματικά θα χειριστείς πρόσωπα και πράγματα αλλά κυρίως τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου. Γιατί αν επιμείνεις να… φαντάζεσαι και δεν περάσεις άμεσα στην πράξη, θα περνούν οι μέρες και προκοπή δεν θα δεις, παρά τα θετικά σχόλια και τις υποσχέσεις που θα εισπράττεις! Κάνε λοιπόν το… καλό για να δεις κι εσύ χαρά στο κρεβάτι σου!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε