15/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

15/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:52 Δημιουργία 15/04/19, 10:44

Κριός

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία ανοίγει για σένα τον χορό των επιτυχιών, να ελπίζεις λοιπόν στο καλύτερα και βέβαια μην διστάσεις να ζητήσεις μια χάρη, αφού θα εκπληρωθεί… πάραυτα! Όσο για τις όποιες δυσκολίες, ας… περιμένουν, αφού σήμερα κυριαρχούν οι εύκολες ή «τυχερές» λύσεις. Ιδιαίτερα σε σχέση με τα μέσα που σου παρέχονται.

Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους αναλαμβάνει να διασπείρει «καινά δαιμόνια» στην ζωή σου, συμβάλλοντας στο «άνοιγμα» του μυαλού σου και την συμμετοχή σου σε έναν εντατικό κύκλο επιμόρφωσης, θα φέρει ωστόσο και κάποιους έντονους διαξιφισμούς.

Ταύρος

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία αποκαλύπτει τους κρυφούς εχθρούς σου και ευνοεί τα εργασιακά σου, ενώ θα σου προσφέρει και περισσότερες ευκαιρίες για ξεκούραση και χαλάρωση, μακριά από εντάσεις. Πρόσεξε μόνον μήπως το παρακάνεις με το φαγητό ή με άλλου είδους καταχρήσεις… χαράς!

Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε παρακινεί να γίνεις γρήγορα… πλούσιος/α, ίσως μάλιστα να κερδίσεις κάτι που διεκδικούν πολλοί, ενώ αν ψάχνεις για δανειστές ή εγγυητές θα τους βρεις. Από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσε

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σηματοδοτεί νέες γνωριμίες και την διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου, με μόνη «υποχρέωση» σου να… περάσεις καλά, αφήνοντας κατά μέρος ότι σε θλίβει ή σε στενοχωρεί. Ίσως μάλιστα η συμμετοχή σου σε μια παρέα ή μια συλλογική προσπάθεια να ανοίξει κι άλλο τα «φτερά» σου.

Παράλληλα, με τον Άρη στο ζώδιο σου, μπορείς να επιδιώξεις και να πετύχεις το καλύτερο για σένα, άμεσα και γρήγορα, τολμώντας εκεί που οι άλλοι διστάζουν κι όποιο ρίσκο πάρεις θα σου βγει. Επιπλέον φαίνεται να είσαι κοντά σε μια μεγάλη επίδοση.

Καρκίνος

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία δρομολογεί θετικές όσο και «τυχερές» εξελίξεις στα επαγγελματικά και ευρύτερα την κοινωνική σου ζωή σου, ίσως μάλιστα διαπιστώσεις ότι έχεις πλέον και την υποστήριξη ενός ισχυρού προσώπου. Επιπλέον, η ημέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσεις κάτι αλλά και για να δικτυωθείς ή να διαφημιστείς.

Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους καθιστά την μοναχικότητά σου απρόσμενα δημιουργική κι είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις κάποιες κρυμμένες ή ανεκδήλωτες δυνατότητες σου. Μπορεί πάλι να σου αποκαλυφθούν μυστικά ή να λάβεις γνώση του παρασκηνίου.

Λέων

Με το τρίγωνο Ήλιου-Δία θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να ταξιδέψεις και να «ξεσκάσεις», ενώ μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να αναβαθμίσεις… εντυπωσιακά τα μέσα επικοινωνίας σου. Ανάλογα ενθαρρυντικά πηγαίνουν και τα προσωπικά σου, ενώ αν περιμένεις μια νομική εξέλιξη θα αποβεί υπέρ σου!

Παράλληλα, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα και η γνωριμία σου με ξεχωριστά άτομα θα σε «εξιτάρει», ανοίγοντάς σου νέους «προκλητικούς» δρόμους. Επιπλέον, ο Άρης στους Διδύμους θα «φέρει τούμπα» μια σχέση σου μετατρέποντάς την από «εχθρική» σε φιλική!

Παρθένος

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σηματοδοτεί μια βελτίωση στα οικονομικά σου, φρόντισε μόνον να μην αρχίσεις να σκορπάς τα λεφτά σου δεξιά κι αριστερά, αντίθετα φύλαξε και κάτι για… αύριο! Επιπλέον, φαίνεται να παίρνεις βοήθειες από την οικογένειά σου, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος.

Παράλληλα, έστω κι αν σε πρώτη φάση έρθεις σε επαφή με «αντιφρονούντες», ο Άρης στους Διδύμους σου δίνει το έναυσμα για να πετύχεις κάτι σπουδαίο, μέσα από μια αρχική «κόντρα». Εξ άλλου οι ικανότητές σου είναι δεδομένες και δεν μένει παρά να το αποδείξεις στην πράξη, προσπερνώντας την συνήθη μετριοπάθειά σου.

Ζυγός

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας επωφελούς συνεργασίας, ενώ σου προσθέτει αρκετούς «πόντους» και στην κοινωνική σου παρουσία, ίσως μάλιστα να «δανειστείς» την λάμψη ή την επιτυχία κάποιων που διατηρούν στενές σχέσεις μαζί σου. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις κάτι «μεγάλο».

Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους κάνει άμεση και καίρια «δουλειά» σε σχέση με την επιμόρφωση σου και την φιλοσοφία ζωής, ενώ στην «φαρέτρα» του συμπεριλαμβάνεται και ένα «άνοιγμα» στο εξωτερικό, που παρά το ρίσκο του, θα πιάσει, αφού «ο τολμών, νικά»!

Σκορπιός

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία φέρνει μια αισθητή βελτίωση των συνθηκών εργασίας σου, ενώ αν το θέλεις μπορεί να αποκτήσεις την συντροφιά ενός pet! Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις, έστω κι αν σου κοστίσουν κάτι παραπάνω.

Εξ άλλου, στην περίπτωση που αγχώνεσαι από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου και επιζητάς μια αισθητή βελτίωση των οικονομικών σου, ο Άρης στους Διδύμους θα σε αποζημιώσει με ένα «πακέτο», πρόσεξε όμως μήπως ξοδέψεις μονομιάς το περίσσευμά σου, απλά και μόνο για «να βγάλεις τα απωθημένα σου».

Τοξότης

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία προαναγγέλλει μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο , ενώ θα σου δώσει περισσότερες ευκαιρίες για να διασκεδάσεις. Φαίνεται μάλιστα πως η τύχη σου «τα σπάει» και μπορεί να δικαιωθείς σε πολλές από τις επιλογές σου.

Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου σε «πείθει» να αλλάξεις τακτική στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, βλέποντας θετικά προτάσεις που μέχρι χθες σε έκαναν να «κλωτσάς», έστω κι αν στην «τελική ευθεία» διαταραχθούν κάποιες από τις ήδη διαμορφωμένες ισορροπίες στην ζωή σου, αφού… τα καλύτερα έρχονται!

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε ενθαρρύνει να αναβαθμίσεις τον χώρο σου αλλά και να χαρείς το ευχάριστο οικογενειακό κλίμα που θα διαμορφωθεί, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο περιουσιακό ζήτημα, ήρθε η ώρα για να λυθεί επ’ ωφελεία σου, ίσως μάλιστα να αποκαλυφθούν και κάποιες «αμαρτίες» άλλων, με συνέπεια να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση.

Παράλληλα, ακόμη κι αν αρχικά ανησυχήσεις από μια «δύσκολη» εξέλιξη στην υγεία σου, ο Άρης στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να βρεις άμεσες λύσεις. Συναρπαστικές αλλαγές προβλέπονται και για τα εργασιακά σου, ενώ είναι πιθανό να ανανεώσεις και τον εξοπλισμό σου.

Υδροχόος

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, ένα διασκεδαστικό ταξίδι αλλά και ποικίλες φιλοφρονήσεις προς το άτομό σου, οι οποίες μάλιστα θα έχουν και… συνέχεια αν το θέλεις. Πέρα όμως από το καλό κλίμα, θα σου δοθεί και η δυνατότητα να επεκτείνεις την δράση σου, εκεί που… δεν έχει φτάσει ακόμη!

Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους φέρνει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, ας μην πηγαίνει όμως το μυαλό σου μόνον στα ερωτικά, αφού υπάρχουν ενδιαφέροντα που μπορούν να σε «γεμίσουν» το ίδιο. Αν πάλι είσαι γονιός αξιοποίησε την συγκυρία για να πεις αλήθειες με το παιδί σου.

Ιχθύες

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία λειτουργεί ως «τροφοδότης λογαριασμός» για τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας στην κάλυψη πολλών από τις άμεσες ανάγκες σου και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο αφού όλα είναι θέμα τύχης. Ίσως μάλιστα να τύχεις της εύνοιας ενός ισχυρού προσώπου, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει «να πετάξεις στα σκουπίδια».

Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στους Διδύμους θα σου δοθεί το κίνητρο για να επανεξετάσεις κάποιες οικογενειακές ή περιουσιακές προοπτικές που μέχρι χθες έδειχναν ανεδαφικές. Ίσως πάλι να γίνουν μετατροπές στο σπίτι σου ή να αλλάξεις τόπο διαμονής.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε