16/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

16/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 09:54 Δημιουργία 16/04/19, 09:48

Κριός

Αν βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση ή ταξιδέψεις θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις… ξεχωριστά, αποκομίζοντας συνάμα ελπίδες για το μέλλον, τηλέφωνα, διευθύνσεις αλλά και κάποιες κολακείες ή υπερβολές που δεν θα έπρεπε να πάρεις στα σοβαρά! Αντίθετα, στο εργασιακό σου περιβάλλον γίνονται πολύ πιο… ουσιαστικά πράγματα κι ίσως να σου γίνει μια ερωτική «κρούση» από ένα πρόσωπο που έχει «κρυφό καημό» για σένα.

Ταύρος

Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να «αγγίξεις» μια ευτυχία αντάξια των προσδοκιών σου, με επιπλέον «μπόνους» την καλοπέρασή σου και το μόνο που μπορεί να εμποδίσει ή να καθυστερήσει μια τέτοια εξέλιξη είναι η διστακτικότητά σου να εμπιστευτείς ένα πρόσωπο που σου φαίνεται… πολύ καλό για να είναι αληθινό! Επιπλέον, είναι πιθανό να γίνει «παιχνίδι» σε μια φιλική παρέα.

Δίδυμοι

Με την… φόρα που έχεις πάρει, μπορεί να αλλάξουν όλα μέσα σε μια στιγμή, κι αν είσαι μόνος/η έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς, έστω και για μια εφήμερη περιπέτεια, ίσως μάλιστα να προκύψει κάτι με ένα πρόσωπο που θα σου προσφέρει ευμάρεια και ποικίλες ευκολίες. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε οι «φιλελεύθερες» αναζητήσεις σου θα δημιουργήσουν «θέμα» και… σκηνές, ιδιαίτερα αν το ταίρι σου σε ζηλεύει.

Καρκίνος

Μια ρομαντική όσο και «πολλά υποσχόμενη» σχέση είναι μια από τις διαθέσιμες επιλογές της ημέρας, ίσως μάλιστα αυτό να συμβεί σε ένα ταξίδι ή με ένα άτομο που διαμένει στο εξωτερικό. Θα βρεθείς βέβαια σε δίλημμα για το αν θα κινηθείς κρυφά ή φανερά, αν όμως εσύ δεν είσαι… άτακτο παιδί, μην αποκλείσεις το ενδεχόμενο κάποιος/α άλλος/η να

Λέων

Όταν η διάθεση σου είναι καλή, είσαι πραγματικά η ψυχή της παρέας, κάτι που εύκολα μπορεί να συμβεί και σήμερα, με κέρδος την εμφανή προτίμηση κάποιων προς το πρόσωπο σου, η οποία μάλιστα μπορεί να «μεταφραστεί» και σε… άφθονο χειροκρότημα! Από εκεί και ύστερα βέβαια το πόσο θα σου στοιχίσει αυτό στην συνέχεια ή το κατά πόσο «νόμιμες» είναι οι εξελίξεις, είναι κάτι πολύ… συζητήσιμο!

Παρθένος

Η Αφροδίτη απέναντί σου με… χορηγό τον Δία συμβάλλει τα μέγιστα στο να εισπράξεις την αποδοχή και την αναγνώριση που επιθυμείς, παράλληλα όμως «χαλαρώνει» αρκετούς από τους κανόνες σου κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η δεν θέλεις και πολύ για να υποκύψεις σε έναν «γλυκό πειρασμό» Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε δράσε χωρίς επιφυλάξεις, αφού και λάθος να κάνεις σε καλό θα σου βγει!

Ζυγός

Το θετικό κλίμα που επικρατεί στα προσωπικά σου, θα φέρει σίγουρα αποτελέσματα αν ενδιαφέρεσαι να κάνεις μια νέα αρχή, έστω και με μια παλιά σου αγάπη! Ωστόσο το «ζουμί» είναι στις αμοιβαία παρεχόμενες υπηρεσίες… νταντέματος κι όχι τόσο σε μια αμιγώς σεξουαλική επαφή, χαλάρωσε λοιπόν και απόλαυσε τις στιγμές. Επιπλέον, «παίζει» μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία σε ταξίδι ή με άτομο από τον χώρο της εργασίας σου

Σκορπιός

Η παρουσία σου προκαλεί το ενδιαφέρον, κάτι βέβαια που μπορείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρο αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, έστω και στα… κρυφά! Ίσως μάλιστα να λάβεις πρακτική βοήθεια από έναν φίλο ή μια φίλη που θα προθυμοποιηθεί να μεσολαβήσει για την ευτυχία σου! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η τότε μια ανάλογη πρωτοβουλία μπορεί να δημιουργήσει… σκάνδαλο!

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η και ψάχνεις το ταίρι σου, θα έχεις… άμεσα αποτελέσματα αν παρευρεθείς σε μια γιορτή σε σπίτι, αφού μέσα στο εορταστικό και «οικογενειακό» κλίμα θα προκύψει και κάτι αρκετά «αγαπησιάρικο»! Αν πάλι σου γίνει μια πρόταση φιλοξενίας ή μια πρόσκληση σε δείπνο, να είσαι σίγουρος/η ότι θα λάβει ερωτικές διαστάσεις, στην περίπτωση όμως που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε μην εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Αιγόκερως

Η ημέρα είναι αρκετά τυχερή… και για σένα, αν μάλιστα ταξιδέψεις ή μετακινηθείς οι προοπτικές σου θα γίνουν ακόμη πιο εμφατικές! Δεν αποκλείεται βέβαια να γνωρίσεις κι ένα ενδιαφέρον πρόσωπο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να λάβεις ένα σημαντικό ερωτικό μήνυμα. Από εκεί και ύστερα όμως θα πρέπει να σκεφτείς καλά το αν μπορείς να διαχειριστείς μια κατάσταση, που το ταίρι σου δεν θα είναι πάντα δίπλα σου.

Υδροχόος

Ανήκεις σίγουρα στους ευνοημένους της ημέρας και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας εκείνες τις επιλογές που απλά επιβεβαιώνουν τον… κυνισμό με τον οποία αντιμετωπίζεις ενίοτε τα προσωπικά σου! Και βέβαια το μεγαλύτερο ζήτημα τίθεται στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού είναι σχετικά εύκολο να οδηγηθείς σε παράλληλες καταστάσεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον 7ο ηλιακό οίκο σου σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μπορεί να φέρει μια ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία τουλάχιστον θα σε κάνει να νιώσεις… πολύ καλύτερα, ίσως μάλιστα τελικά να ζήσεις τον έρωτά σου σε ένα «μαγικό» σκηνικό! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε είναι εύκολο να απιστήσεις έστω και… νοερά, αφού οι εκδηλώσεις θαυμασμού προς το πρόσωπό σου αυξάνονται και πληθύνονται!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε