18/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

18/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:08 Δημιουργία 18/04/19, 09:56

Κριός

Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες ευνοούν την δημιουργία μιας σχέσης που μπορεί να εξελιχθεί σε γάμο ή συμβίωση, σε πρώτη φάση όμως ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις εμφατικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κάνοντας τις «υπερβάσεις» σου, αφού σίγουρα θα υπάρξουν και… ανταγωνιστές! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση που έχει φθαρεί από τον χρόνο, μια «ασήμαντη αφορμή» μπορεί να επιφέρει έντονους κραδασμούς.

Ταύρος

Ανεξάρτητα με το αν προσδοκάς μια «κανονική» σχέση, για την ώρα οι συνθήκες σε παραπέμπουν σε ένα είδος… σεξοθεραπείας, οπότε κινήσου αναλόγως! Εξ άλλου με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, είναι πολλές οι σταθερές που θα αλλάξουν σταδιακά και καλό είναι να προσαρμόζεσαι σταδιακά στα νέα δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σου συστήσει ένα πρόσωπο που παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Δίδυμοι

Δυνατά συναισθήματα και έντονες συγκινήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό που όμοιο του είναι δύσκολο να ξανασυναντήσεις! Κι επειδή σε κάθε περίπτωση «η τύχη βοηθά τους τολμηρούς», αν είσαι μόνος/η, μην διαστάσεις να κάνεις το βήμα που θα σε φέρει πιο κοντά στην ευτυχία σου. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως η απόσταση με το ταίρι σου θα μεγαλώσει απότομα, κάνοντάς σε να συνειδητοποιήσεις ότι «δεν πάει άλλο»!

Καρκίνος

Ο ενεργός Άρης μπορεί να αναδείξει ένα «κρυφό» πάθος που δεν θα μπορέσεις να διαχειριστείς εύκολα κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλύτερα να μην μπλέξεις σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να απειλήσουν την συνοχή της. Επιπλέον, ίσως σου γίνει μια… πονηρή κρούση από ένα πρόσωπο, που ποντάρει είτε στις αδυναμίες, είτε στα απωθημένα σου, να ξέρεις όμως ότι τίποτε από αυτά που θα κάνεις δεν θα μείνει κρυφό.

Λέων

Αν είσαι μόνος/η, τότε η ανάμιξή σου με άτομα με τα οποία συμφωνείτε ή… διαφωνείτε εντόνως, εύκολα μπορεί να ανάψει την «σπίθα» του έρωτα! Επιπλέον, η προτίμηση κάποιου/ας στο πρόσωπο σου μπορεί να επισφραγιστεί με ένα όμορφο δώρο, με την συνέχεια να είναι ανοικτή. Από την άλλη πλευρά όμως αν είσαι ήδη σε μια σχέση, με τόσες «προσφορές» γύρω σου είναι σχεδόν βέβαιο πως θα προκύψουν… σκηνές!

Παρθένος

Η ιδιαίτερη γοητεία που ασκείς αυτήν την περίοδο είναι και το διαβατήριό σου για ένα κόσμο που απαρτίζεται από ξεχωριστές προσωπικότητες, ανάμεσα στις οποίες σίγουρα κάποια ενδιαφέρεται ένθερμα για σένα! Από εκεί και ύστερα η πρωτοβουλία είναι όλη δική σου, καλό είναι όμως να μην επιλέξεις με βάση τις υλικές ανέσεις που σου προσφέρονται αλλά τον… ρομαντισμό, έστω κι αν σου φαίνεται κάπως υπερβολικός!

Ζυγός

Καλείσαι να συνδυάσεις την δυναμική μιας περιπέτειας με την ανάγκη σου να κτίσεις μια σχέση που θα σε καλύπτει πολλαπλά. Κι αν όλο αυτό σε πρώτη φάση δείχνει «αδύνατον», έχεις τον τρόπο να το πετύχεις, αρκεί να μην άγεσαι και φέρεσαι από τις εξωτερικές εντυπώσεις. Κι αν οι άλλοι απαιτούν από σένα… διάφορα, έχεις κι εσύ τα δικά σου «θέλω» που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βάλεις σε δεύτερη μοίρα.

Σκορπιός

Αν έχεις ελευθερία κινήσεων η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί αρκετά διασκεδαστική, χωρίς ωστόσο να σου εξασφαλίζει σταθερότητα και διάρκεια στις σχέσεις σου. Ζήσε λοιπόν το «σήμερα», χωρίς περαιτέρω προσδοκίες, ιδιαίτερα ως προς το βάθος των συναισθημάτων. Γλέντια βέβαια προβλέπονται και αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αρκεί να μείνεις επικεντρωμένος/η στο ταίρι σου και να μην «παίζει το μάτι σου» παντού!

Τοξότης

Για άλλον/η ενδιαφέρεσαι, άλλος/η σε πολιορκεί και πραγματικά δεν ξέρεις αν θα πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις με όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σου. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν θα περάσεις άσχημα, ίσως μάλιστα, να γίνουν… πολλά σε κάποιο σπίτι. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, καλείσαι να μείνεις σε αυτά που σας ενώνουν κι όχι σε εκείνα που σας χωρίζουν, αφού μια «σπίθα» μπορεί να ανάψει μεγάλη φωτιά!

Αιγόκερως

Αν είσαι μόνος/η, τότε μια νέα γνωριμία μπορεί να σε καλύψει συναισθηματικά και να συμβάλλει στην καλοπέραση σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα άτομο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου ή σου παρέχει υπηρεσίες κι ένα άλλο που θα συναντήσεις σε έναν χώρο ψυχαγωγίας. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να την ανανεώσεις μέσα από τις μικρές καθημερινές χαρές της ζωής.

Υδροχόος

Με τον Άρη να επηρεάζει τόσο εσένα, όσο και εκείνους που εμπλέκονται μαζί σου, είναι μάλλον άτοπο να ζητάς ηρεμία και ασφάλεια στις σχέσεις σου. Ακόμα κι αν εσύ δεν έχεις απολύτως καμία διάθεση για «περιπέτειες» θα έρθουν οι άλλοι να σου… θυμίσουν ότι ο έρωτας είναι κι ένας «πόλεμος», είτε με την καλή, είτε με την κακή του έννοια! Σε κάθε περίπτωση ωστόσο μπορείς να φλερτάρεις σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή.

Ιχθύες

Το «θερμόμετρο» στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ανεβαίνει κι ίσως κάποια στιγμή να «ανάψουν τα αίματα» από τα «σου ‘πα- μου ‘πες»! Αν βέβαια είσαι μόνος/η, το χειρότερο που θα σου συμβεί είναι να «φας πόρτα» ή αντίθετα να δεχθείς μια επίμονη όσο και ενοχλητική πολιορκία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε… πρόσεξε τι κάνεις και τι λες, αφού από μια ασήμαντη αφορμή μπορεί το πράγμα να ξεφύγει εντελώς!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε