18/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

18/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:36 Δημιουργία 18/04/19, 11:31

Κριός

Με τον Άρη στον 3ο ηλιακό οίκο σου θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή να μάθεις μια νέα τεχνική, ίσως μάλιστα ένας ανταγωνισμός να «θρέψει» και να φουντώσει το ενδιαφέρον σου. Από την άλλη πλευρά ωστόσο μια διαμάχη μπορεί εύκολα να πάρει νομικές διαστάσεις.

Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες ώστε κάποια πράγματα να γίνουν… χθες, εκείνο όμως που θα σε βοηθήσει να πετύχεις χωρίς «παρατράγουδα» είναι η εμπειρία σου, ασχολήσου λοιπόν με κάτι που σου είναι ήδη οικείο.

Ταύρος

Με τον Άρη στον 2ο ηλιακό οίκο σου τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα αλλάζουν γρήγορα γι’ αυτό μην βραδυπορείς και πιάσε τον… ταύρο από τα κέρατα! Έτσι κι αλλιώς, αν ρισκάρεις λίγο παραπάνω θα δικαιωθείς, όσο κι αν διαμαρτύρονται κάποιοι/ες, χώρια που μια έντονη διαφωνία θα γίνει αφορμή κι αιτία για να παρθούν αποφάσεις που έχουν ήδη καθυστερήσει.

Παράλληλα, με τον Ερμή στον Κριό μια υπόθεση μπορεί να λάβει νέα τροπή, ύστερα από μια κρυφή στήριξη ή την αποκάλυψη ενός μυστικού, ίσως όμως να πρόκειται για εκμυστηρεύσεις που αφορούν… άλλους!

Δίδυμοι

Με τον Άρη στο ζώδιό σου να μην… κρατιέται, είναι προτιμότερο να διεκδικήσεις τα δίκια σου με μεγαλύτερη έμφαση, ρισκάροντας θεωρητικά κάποιες από τις ισορροπίες της ζωής σου αλλά όλο αυτό μάλλον σε καλό θα σου βγει, αφού θα δώσεις ένα σαφές «στίγμα» για το τι επιδιώκεις και κυρίως το τι… δεν θέλεις! Επιπλέον θα τραβήξεις το ενδιαφέρον κι ενός «σημαίνοντος» προσώπου αλλά σε κάθε περίπτωση ότι είναι να κάνεις, κάνε το γρήγορα.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σου φέρνει μια πολλά υποσχόμενη φιλία αλλά και οφέλη μέσα από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Καρκίνος

Με τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές καταστάσεις, αναμένονται ωστόσο και κάποιες «καυτές» εξελίξεις στα εργασιακά σου, μέσω ίσως μιας συμφωνίας ή συνεργασίας που «μπαίνει στο μάτι» κάποιων ή διασπείρει «καινά δαιμόνια».

Επιπλέον όμως μπορεί να σου προκύψει και ένα έντονο αλλά περαστικό θέμα υγείας. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Κριό να σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, δεν έχεις παρά να επικεντρωθείς στους στόχους και το έργο σου, προσελκύοντας συνάμα άτομα ή φορείς, που εξυπηρετούν τις προθέσεις σου.

Λέων

Με τον Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο σου η ημέρα προσφέρεται για «μαχητικές» κοινωνικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες, χωρίς να αποκλείεται και η πολιτική σου «στράτευση». Από την άλλη πλευρά όμως δεν αποκλείεται να διακοπεί μια τρέχουσα φιλία σου, εξ αιτίας μιας ολότελα διαφορετικής αντίληψης των πραγμάτων, από ηθική και πολιτισμική άποψη.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό φέρνει μια μεγαλύτερη κινητικότητα στην καθημερινότητά σου, δεν αποκλείεται μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι, καλό είναι ωστόσο να μην αποσπάσαι διαρκώς από τα εξωτερικά ερεθίσματα

Παρθένος

Στα επαγγελματικά σου, οι εξελίξεις τρέχουν ίσως γρηγορότερα από όσο θα επιθυμούσες, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς από την προχειρότητα ή την βιασύνη με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι/ες τις καταστάσεις, με συνέπεια να τα «τσουγκρίσεις» μαζί τους. Έτσι κι αλλιώς όμως, με τονΆρη στον 10 ηλιακό οίκο σου η αμεσότητα είναι που δίνει λύσεις, οπότε πάρε εσύ την πρωτοβουλία!

Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε προσανατολίζει στην κάλυψη των αναγκών σου και τα καλά νέα είναι πως θα βρεις τον τρόπο να αποκτήσεις αυτά που θέλεις, έστω και με την συνδρομή ενός χρηματοδότη.

Ζυγός

Ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου τείνει να σε ανακατέψει με τις ζωές γνωστών ή συγγενών και μπορεί τελικά να βρεθείς εν μέσω «πυρών» που ανταλλάσουν μεταξύ τους, με προοπτική μάλιστα να δοθεί συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν προσανατολιστείς σε πεδία γνώσης ή την εκμάθηση μιας τεχνικής θα έχεις λαμπρά αποτελέσματα.

Παράλληλα, ο Ερμής απέναντί σου συμβάλλει σε «ζυμώσεις» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με τα δεδομένα να αλλάζουν διαρκώς και από αυτήν την άποψη είναι σκόπιμο να περιμένεις και το τι θα σου… έρθει από τους άλλους.

Σκορπιός

Με τον Άρη στους Διδύμους μπορείς να κερδίσεις περισσότερα λειτουργώντας με το ένστικτό σου και παίρνοντας ένα σχετικό ρίσκο. Επιπλέον μπορεί να ωφεληθείς από μια ευκαιριακή αλλά γόνιμη συνεργασία ή μια νομική πράξη. Από την άλλη πλευρά βέβαια έχε τον νου σου και στα «αρπακτικά», ειδικά αν βρεθείς σε πολυσύχναστα μέρη!

Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σου ανοίγει μια σειρά από νέες εργασίες κι εσύ καλείσαι να κάνεις μια ορθή διαχείριση του χρόνου και των δυνάμεών σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επιπλέον, σε καλεί να πάρεις τις αποφάσεις σου γύρω από θέματα υγείας και διατροφής.

Τοξότης

Με τον Άρη στους Διδύμους, θα πρέπει να υπολογίσεις και τους άλλους, είτε ως πιθανούς συμμάχους, είτε όμως και ως αντιπάλους κι επειδή σε αυτήν την φάση τα πράγματα είναι το ίδιο κοντά σε έναν «γάμο» και σε ένα «διαζύγιο», φρόντισε τουλάχιστον να μην χάσεις στις σχετικές διαπραγματεύσεις, μένοντας σταθερά προσηλωμένος/η στις «κόκκινες γραμμές» σου!

Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό πολλαπλασιάζει τις κοινές δράσεις με αγαπημένα πρόσωπα, «διεγείροντας» συνάμα τις δημιουργικές τάσεις σου κι είναι πιθανό να πετύχεις πράγματα που θα σε κάνουν να… καμαρώνεις!

Αιγόκερως

Ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά εργασιών κι εδώ θα «μετρήσουν» τόσο η εμπειρία σου, όσο και οι διοικητικές αρετές σου, φαίνεται μάλιστα πως θα χρειαστεί να επιδείξεις πυγμή απέναντί σε αυθαιρεσίες άλλων κι αν δεν… καταλαβαίνουν με το καλό υπάρχει πάντα και η νομική οδός.

Επιπλέον βέβαια, μην αμελήσεις την υγεία σου, αφού μια ενόχληση μπορεί να πάρει διαστάσεις. Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου ή να παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση, ενώ συμβάλλει θετικά και σε οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα.

Υδροχόος

Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου αναδεικνύει ζητήματα σχετικά με αγαπημένα σου πρόσωπα, όχι όμως και με τόσο… ήπιο τρόπο! Και βέβαια η ένταση έχει τις καλή πλευρά της, ιδιαίτερα σε σχέση με την από κοινού συμπόρευση για την επίτευξη ενός σκοπού, έχει όμως και την… κακή, αφού οι διαφωνίες δεν θα λείψουν και μια «σπίθα» μπορεί εύκολα «να ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου». Ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα νομικό ζήτημα με τα παιδιά σου.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε ωθεί να «ξεπορτίσεις» αλλά μαζί με την ευχάριστη αίσθηση «περιπέτειας» που θα αποκομίσεις, θα προκύψουν και διαξιφισμοί.

Ιχθύες

Ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σε «ξεβολέψει», δημιουργώντας νέα- ίσως κι ενοχλητικά- δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένεια σου κι αν δεν έχεις στον νου σου ένα συγκεκριμένο πλάνο, μπορεί να χάσεις την μέρα σου προσπαθώντας να αντεπεξέλθεις στα καπρίτσια των άλλων. Επιπλέον, μπορεί να ξεσπάσει καβγάς για τα περιουσιακά.

Παράλληλα, με τον Ερμή στον Κριό μπορεί να δεις μια βελτίωση στα οικονομικά σου, κάτι που θα σου επιτρέψει να κάνεις κάποιες αγορές. Αν όμως μπεις στην διαδικασία μιας επένδυσης καλό είναι να δράσεις άμεσα και χωρίς πολλές περιστροφές.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε