19/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

19/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:35 Δημιουργία 19/04/19, 09:28

Κριός

Αν είσαι μόνος, τότε σίγουρα θα ικανοποιηθείς από το… πλήθος των νέων γνωριμιών σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα βρεις οπωσδήποτε ένα πρόσωπο που να ταιριάζετε. Περισσότερο με βολιδοσκόπηση μοιάζει ή όλη ιστορία, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να προκύψει κάτι «έκτακτο» με ένα άτομο που απλά… βρέθηκε στο διάβα σου, όχι όμως με σκοπό μια σχέση αλλά ένα σεξουαλικό «πείραμα» και μόνον!

Ταύρος

Όσο μεγαλύτερες είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζεις, τόσο μεγαλύτερη είναι κι η υποστήριξη που λαμβάνεις από το σύμπαν. Έχε λοιπόν πίστη στις δυνατότητές σου και τόλμησε να ζητήσεις όλα αυτά που έχεις στερηθεί ή έχεις βάλει «στην γωνία» για «λόγους ανωτέρας βίας», έστω κι αν αναπόφευκτα θα διαταραχθούν οι ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Ίσως βέβαια σε πρώτη φάση γίνει κάτι «στα κρυφά»!

Δίδυμοι

Σήμερα θα διαπιστώσεις ότι όσα σχέδια ή προγράμματα κι αν κάνεις, το σύμπαν έχει τον τρόπο να σε πάει εκεί που αυτό… θέλει! Αφέσου λοιπόν στην ροή και το απρόβλεπτο, αφού κάθε προσπάθειά σου να συντηρήσεις μια «νορμάλ» κατάσταση θα πέσει στο κενό. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια κρούση από εκεί που δεν το περιμένεις ή έχεις ένα… ενδιαφέρον συναπάντημα κατά την διάρκεια άσκησης των καθηκόντων σου!

Καρκίνος

Ο ενεργός Ουρανός δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να βιώσεις την μετεξέλιξη μιας φιλίας σε κάτι πολύ πιο… προσωπικό κι αν δεν έχεις «κολλήματα», τότε οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες και απρόσμενα ευχάριστες! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η ή δεν έχεις καμία απολύτως διάθεση για ερωτοτροπίες, τότε δεν αποκλείεται να βρεθείς σε αμήχανη θέση εξ αιτίας μιας «αψυχολόγητης» κίνησης από το ταίρι σου.

Λέων

Αν είσαι μόνος/η, τότε όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, ο έρωτας θα έρθει να σε συναντήσει, έστω και με την μορφή μιας εφήμερης κατάστασης! Από εκεί και ύστερα είναι καθαρά δική σου υπόθεση το τι θα πράξεις. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι… φανερό πως η πολύ «ανοικτή» συμπεριφορά σου προς τους άλλους θα εγείρει «θέματα» αλλά δεν αποκλείεται να ενοχληθείς κι εσύ από μια ανάλογη στάση του/της συντρόφου σου.

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη απέναντί σου, σου υπόσχεται μια ερωτική ζωή, διανθισμένη με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε φέρνουν πιο κοντά στην ευτυχία, ακόμη κι αν ξέρεις ότι πρόκειται για το «ντοπάρισμα» των πρώτων ημερών. Ζήσε λοιπόν αυτό που σου προσφέρεται χωρίς δεύτερες σκέψεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε τίθεται ζήτημα εμπιστοσύνης, είτε από την δική σου πλευρά, είτε από την άλλη.

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η, «παίζει» δυνατά μια επανασύνδεση, είναι πιθανό μάλιστα να λάβεις ένα σπουδαίο «δώρο αγάπης» ή αντίθετα να δείξεις εσύ τα αισθήματά σου με κάτι αντίστοιχο και να είσαι σίγουρος/η ότι η κίνησή σου θα «πιάσει τόπο». Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τότε είναι προτιμότερο να αρκεστείς στην τόνωση της αυτοπεποίθησης σου, αποκρούοντας κάθε άλλη «παρεξηγήσιμη» προσφορά.

Σκορπιός

Σήμερα η έμφαση πέφτει στην κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών και επιθυμιών σου κι όχι τόσο στην σύναψη μιας «κανονικής» σχέσης. Μπορείς επίσης να αναζητήσεις μια εμπειρία που είναι έξω από τα καθιερωμένα, είτε με το ταίρι σου, είτε με μια νέα γνωριμία (μάλλον στον χώρο της εργασίας σου), σε κάθε περίπτωση όμως καλό είναι να πάρεις τα δέοντα μέτρα υγιεινής για να μην βρεθείς προ μιας δυσάρεστης έκπληξης.

Τοξότης

Η προσωπική σου ζωή θυμίζει το… μεγάλο παζάρι και σίγουρα θα δυσκολευτείς να αφοσιωθείς σε ένα και μόνο πρόσωπο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είσαι και πρόθυμος/η να ενδώσεις οπουδήποτε. Αν λοιπόν είσαι ήδη σε μια σχέση, δώσε στο ταίρι σου να καταλάβει ότι η εξωστρέφειά σου δεν σημαίνει κι ότι το βαρέθηκες. Κι όσο για εκείνους/ες που σε «πολιορκούν», ας αποδείξουν ότι πράγματι αξίζουν την προσοχή σου!

Αιγόκερως

Σήμερα έχεις τον τρόπο να γοητεύσεις ένα άτομο που γενικότερα χαρακτηρίζεται ως «στρυφνό» ή «δυσπρόσιτο» κι αν είσαι διαθέσιμος/η, μπορείς να εκμεταλλευτείς τα… καλά του Ουρανού! Επιπλέον μπορεί να σου γίνει μια «σκανδαλώδης» πρόταση, με χαριτωμένο τρόπο… Αντίθετα όμως, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν ομαλά κι ίσως συμβούν πράγματα που θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα.

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, θα συναντήσεις ένα πρόσωπο με το οποίο σίγουρα σας χωρίζουν πολλά αλλά ασκεί επάνω σου μια ιδιαίτερη γοητεία και μένει να… μάθεις αν θα καταφέρεις να «προσαρμοστείς» εν ονόματι της αγάπης! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να την «φρεσκάρεις» με νέες δραστηριότητες κι ευχάριστες εκπλήξεις, πριν αρχίσουν να συμβαίνουν πράγματα που θα την «κτυπήσουν» καίρια.

Ιχθύες

Τα καλά νέα είναι ότι σήμερα δεν θα πλήξεις, ίσα-ίσα θα βρεθείς με πολύ κόσμο, διώχνοντας μακριά κάθε… υποψία μοναξιάς! Μπορεί μάλιστα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που διατίθεται να σου προσφέρει πολλά, κυρίως όμως στον υλικό τομέα κι αν ζητάς κάτι περισσότερο από το να περάσεις καλά, ίσως τελικά συνειδητοποιήσεις ότι παρά τα αναμφισβήτητα προσόντα του, έχει και πλευρές που δύσκολα… αντέχεις!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε