Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια η Πανσέληνος

Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια η Πανσέληνος

ΖΩΔΙΑ UPD 10:45 Δημιουργία 19/04/19, 10:37

Κριός

Η Πανσέληνος θέτει επί τάπητος ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, συνάμα όμως σε αναδεικνύει και ως ένα από τα «πρόσωπα της ημέρας», φρόντισε λοιπόν να ανταποκριθείς επάξια σε αυτόν τον τίτλο, κρατώντας αποστάσεις τόσο από τους κακώς εννοούμενους εγωισμούς, όσο και από τις δημόσιες σχέσεις άνευ ουσίας..

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο επηρεάζει… ανατρεπτικά τα οικονομικά σου και θα έχεις πολύ καλύτερη τύχη αν κινηθείς «ασύμβατα» ή ποντάρεις στην έκπληξη. Ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή μοναδικό. Αντίθετα αν ακολουθήσεις «την πεπατημένη», τότε μάλλον θα χάσεις!

Ταύρος

Η Πανσέληνος μπορεί να σου «ανοίξει» έξτρα δουλειές, από την άλλη πλευρά όμως σου προσφέρει την εναλλακτική της «απόσυρσής» σου από όλα αυτά που σε ενοχλούν, με αναμφισβήτητο κέρδος την αποκατάσταση της ψυχικής ηρεμίας σου. ενδέχεται μάλιστα να δεις κι ένα πολύ διαφωτιστικό όνειρο. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στο ζώδιό σου… επιμένει να θέλει να σου αλλάξει μυαλά και νοοτροπία, μέσα από καινοφανείς καταστάσεις που όλες τους συνηγορούν σε ένα και μόνον πράγμα Το ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος/η για τίποτε και για κανέναν, όσο κι αυτό δεν σου αρέσει!

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος εμπλουτίζει τις γνωριμίες ή τα ενδιαφέροντά σου και προσελκύει νέο «κοινό» γύρω σου, διά… πάσαν χρήση, το οποίο όμως είναι ετερόκλητο και είναι δύσκολο τελικά να υπάρξει κάποιου είδους συνεννόηση με όλους/ες μαζί, δράσε λοιπόν επιλεκτικά και κατά μόνας, όσο κι αν το αρχικό target group είναι «στο σωρό»! Παράλληλα και παρότι προσαρμόζεσαι εύκολα σε νέες καταστάσεις, ο Ουρανός στον Ταύροφέρνει αποκαλύψεις για τεκταινόμενα του παρασκηνίου, που μπορεί και να σε σοκάρουν. Επιπλέον αναμένεται μια ανατροπή ισορροπιών στα εργασιακά σου.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος σε θέλει σε… πλήρη ετοιμότητα και δεν έχει νόημα να αποποιηθείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο σου, είτε σε οικογενειακά είτε σε επαγγελματικά ζητήματα. Αντίθετα, άρπαξε την ευκαιρία για να αναδείξεις τα ιδιαίτερα προσόντα σου, όσο κι αν πέσεις πάνω σε αντιφατικές καταστάσεις. Παράλληλα, με τον Ουρανό στον Ταύροενδέχεται να αιφνιδιαστείς από επιλογές ή συμπεριφορές φίλων, από την άλλη πλευρά όμως ίσως και να εκπλαγείς ευχάριστα από την υποστηρικτική στάση ενός «ξένου» προσώπου. Επιπλέον είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με… επαναστατικό περιεχόμενο!

Λέων

Η Πανσέληνος σε βοηθά να ξεδιπλώσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο, ίσως μάλιστα να ξεχωρίσεις μέσα από αναζητήσεις ή επιλογές που οι συνομιλητές σου δεν τις είχαν καν υπόψη τους. Επιπλέον, είναι πιθανό να ταξιδέψεις και γενικότερα να αλλάξεις παραστάσεις. Παράλληλα με τον Ουρανό στον Ταύρο να κάνει τα… κόλπα του, μπορεί να επέλθει μια ξαφνική ρήξη με ένα ισχυρό πρόσωπο, με συνέπεια να υπάρξει μια αναγκαστική αναπροσαρμογή των σχεδίων σου, την ίδια στιγμή όμως θα βρεις υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις και το μόνο που σου μένει είναι το να αποδεχθείς την πρόκληση.

Παρθένος

Η Πανσέληνος προκαλεί ανισορροπίες στα οικονομικά σου, κάτι που σίγουρα θα σου δημιουργήσει μια επιπρόσθετη ανησυχία για την πορεία τους, τελικά όμως όλα θα έρθουν στην θέση τους, ίσως μάλιστα να βγεις και κερδισμένος/η. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο ορίζει μια νέα φάση ενδιαφερόντων στην ζωή σου και το καλύτερο από πλευράς σου δεν είναι το να «γαντζωθείς» στα υποτιθέμενα σίγουρα αλλά αντίθετα να επιδιώξεις από μόνος σου να αλλάξεις ρότα ή να πρωτοτυπήσεις, αιφνιδιάζοντας ακόμη και τον… εαυτό σου! Επιπλέον, μια πρόταση από το εξωτερικό ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

Ζυγός

Η Πανσέληνος διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών και των υποψηφιοτήτων για μια θέση στην ζωή ή την καρδιά σου κι εδώ το ζητούμενο είναι να κρατήσεις πιο κοντά σου τα πρόσωπα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό κι όχι μόνον «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»! Παράλληλα, και με τον Ουρανό στον Ταύρο να βάζει την σφραγίδα της στα οικονομικά σου, θα πρέπει να θυμάσαι ότι το κυνήγι της έκπληξης είναι αυτό που θα σου φέρει κέρδη κι όχι κάποια «συμβατική» επιλογή σου. Ίσως βέβαια να λάβεις και μια απρόσμενη βοήθεια, που θα σου δώσει να καταλάβεις ότι… όλα γίνονται!

Σκορπιός

Η Πανσέληνος επηρεάζει την φυσική σου κατάσταση και πρέπει οπωσδήποτε να «κλέψεις» χρόνο για να ξεκουραστείς. Επιπλέον βέβαια, σου προσφέρει εναλλακτικές επιλογές στα εργασιακά σου, όπου… θέλοντας ή μη, ένα ξαφνικό γύρισμα της τύχης θα σε αναγκάσει να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύροφέρνει μάλλον αλλόκοτες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάνε όμως κι εσύ τον «τρελό», αφού αν πάρεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, μόνον μπελάδες εκτός προγράμματος θα αποκομίσεις. Ενδέχεται βέβαια να κάνεις και μια «extreme» γνωριμία!

Τοξότης

Η Πανσέληνος σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα και σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να «κάνεις παιχνίδι», κατοχυρώνοντας τον ρόλο σου ως η «ψυχή» της παρέας! Καλό είναι βέβαια να έχεις πλήρη ελευθερία κινήσεων, πέρα από κάθε προσωπική δέσμευση. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο τείνει να αλλάξει τα δεδομένα στο εργασιακό σου περιβάλλον, κάτι που ίσως και να σε «ξεβολέψει» αλλά να μπορείς κάνε κι αλλιώς! Επιπλέον φαίνεται πως κάτι πρέπει να αλλάξει στην διατροφή σου και μην διστάσεις να το πράξεις, αν διαπιστώσεις πως οι συνταγές που ακολουθείς δεν αποδίδουν.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος φέρνει μεταβολές στο σπίτι ή το γραφείο και όλη αυτή η κινητικότητα θα σε αναστατώσει αλλά δεν έχεις παρά να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, μοιράζοντας τον χρόνο σου με… μαεστρία, έστω κι αν κάποια στιγμή γίνεις «δύο κομμάτια» προκειμένου να τα προλάβεις όλα. Παράλληλα, με τον Ουρανό στον Ταύρο φαίνεται πως στις συναναστροφές σου επικρατούν άτομα που χαρακτηρίζονται από μια μάλλον πειραματική ή περιπαικτική διάθεση, αυτό όμως δεν θα πρέπει να σε «χαλάσει», αφού θα έχεις κι εσύ την ευκαιρία να απελευθερώσεις κι εσύ την εκφραστική γκάμα σου!

Υδροχόος

Η Πανσέληνος πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, συμβάλλοντας σε μια καθημερινότητα με «ζωηρά χρώματα» και διαρκείς εναλλαγές καταστάσεων ; ή… διαθέσεων! Καλό είναι ωστόσο να μην «τσιμπολογάς» μόνον από εδώ κι από εκεί αλλά να επιδιώξεις και την ουσία στις συναλλαγές σου. Παράλληλα, με τον Ουρανό στον Ταύρομπορεί να υπάρξουν αλλαγές ή εκπλήξεις στο σπίτι, τόσο ευχάριστες, όσο και δυσάρεστες, ίσως μάλιστα να δεις τελικά… καλό από ξένους/ες, παρά από τους «δικούς σου» ανθρώπους. Επιπλέον, αναμένονται έκτακτες επισκέψεις.

Ιχθύες

Με την Πανσέληνος να δεσπόζει στους ουρανούς, είναι πιθανό να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, χωρίς ωστόσο να προκύπτει τελικά κάποια ουσιαστική μεταβολή, εκτός ίσως από την απόκτηση κάποιων έξτρα αγαθών. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο σε παραπέμπει και σε απρόοπτα και καλό είναι να μην θεωρείς τίποτε ως δεδομένο στην καθημερινότητά σου. Είναι προς το συμφέρον σου επίσης να απορρίψεις παρωχημένες αντιλήψεις, δοκιμάζοντας να πειραματιστείς με πρόσωπα και πράγματα. Επιπλέον μπορεί να αποκτήσεις ένα «high tech» μέσο!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε