22/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

22/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:07 Δημιουργία 22/04/19, 09:57

Κριός

Οι ευκαιρίες σου για κάτι «σούπερ» πολλαπλασιάζονται κι αν σου γίνει μια επίσημη πρόταση μην διαστάσεις να πεις το «ναι», μπορείς ωστόσο να την κάνεις κι εσύ. Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς άμεσα και από τις ποικίλες προσφορές που συνοδεύουν μια πλήρη… αποκατάσταση, Από την άλλη πλευρά κάποιος/α «βάζει λόγια» με σκοπό να πλήξει την αξιοπιστία σου κι αν διαπιστώσεις κάποιες «περίεργες» αντιδράσεις, σε αυτό θα οφείλονται.

Ταύρος

Σήμερα έχεις κάθε… δικαίωμα να «γευθείς» μια ξεχωριστή, όσο και «πικάντικη» απόλαυση, χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις αλλά αν θέλεις να προχωρήσει αυτή η σχέση μην θέσεις ποτέ ζήτημα μονιμότητας! Αντίθετα ως «ελεύθερη» κατάσταση μπορεί να διατηρηθεί για πολύ καιρό. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε ενδέχεται να υπάρξει μια ανατροπή που θα σε προβληματίσει… για τα καλά, αν δεν την κάνεις εσύ!

Δίδυμοι

Ο Άρης στο ζώδιό σου, εξάπτει το πάθος σου κι αν είσαι μόνος/η μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει σε μια ερωτική «φωλιά», όπου μάλιστα θα βιώσεις κάτι αισθησιακά μοναδικό. Καλό είναι όμως να μην αρχίσεις να έχεις μεγάλες προσδοκίες, αφού… κάπου υπάρχει λάθος ή προβλήματα που δεν φαίνονται και η συνέχεια δεν θα είναι ανάλογη. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα διαπιστώσεις πως βρίσκεται σε φάση αβεβαιότητας.

Καρκίνος

Από την στιγμή που η Αφροδίτη στον Κριό σε κάνει να λάμπεις και εκπληρώνει τις επιθυμίες σου, δεν αξίζει να δίνεις σημασία σε «αγενείς» συμπεριφορές ή να μεταφέρεις στην προσωπική σου ζωή κάποιες εντάσεις από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Οφείλεις όμως να είσαι προετοιμασμένος/η για παρενοχλήσεις, που μπορεί να πάρουν ακραίο χαρακτήρα, αφού αν αγνοήσεις τα «σημάδια», είναι πιθανό να βρεθείς προ μιας δυσάρεστης έκπληξης.

Λέων

Το κλίμα είναι φιλικό μέχρι… παρεξηγήσεως κι αν είσαι σε μια σχέση και δεν θέλεις να την διακινδυνέψεις, φρόντισε να μην δίνεις θάρρος σε πρόσωπα που ήδη το έχουν πάρει από μόνα τους, θέλοντας να «κάνουν το κομμάτι τους». Αν βέβαια είσαι μόνος/η, μπορείς να «παίξεις», αξιοποιώντας την ιδιαίτερη γοητεία σου και… που ξέρεις μπορεί να σου τύχει κάτι «έκτακτο» σε ένα ταξίδι ή μια βραδινή έξοδό σου!

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η, φαίνεται πως κάτι «παίζει» με ένα ισχυρό πρόσωπο, ωστόσο ο τύπος σχέσης ή προσωπικότητας που έλκεις δεν σου ταιριάζει κι αν προχωρήσεις περισσότερο αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι τα μειονεκτήματα είναι πιο πολλά από τα πλεονεκτήματα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δώσε μεγαλύτερη σημασία στα αιτήματα ή τα παράπονα του/της συντρόφου σου, αφού έχει ανάγκη από συμπαράσταση.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη απέναντί σου έχεις βέβαια το «πάνω χέρι» στις εξελίξεις κι αν είσαι μόνος/η. τότε δεν έχεις παρά να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου. ξέροντας πως έχεις καλές πιθανότητες να ικανοποιηθεί και η σεξουαλική σου περιέργεια, μέσα από… πειράματα και καινοφανείς καταστάσεις! Ωστόσο, υπάρχει και το ενδεχόμενο να εκπλαγείς αρνητικά με τις προτιμήσεις κάποιου/ας, οπότε μην ξανοίγεσαι και πολύ.

Σκορπιός

Όσο κι αν ελπίζεις ότι τα προσωπικά σου δεν θα γίνουν «βούκινο», στην παρούσα φάση θα κληθείς να διαχειριστείς την αποκάλυψη κάποιων πραγμάτων που σε αφορούν, κάτι βέβαια που μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση ή να σε θυμώσει. Από την άλλη πλευρά σίγουρα… δικαιούσαι να ζήσεις μια «εξωτική» εμπειρία, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση κινδυνεύεις να χύσεις μονομιάς όλη την καρδάρα με το γάλα»!

Τοξότης

Ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν «παίζει» με ανοικτά χαρτιά κι ίσως τελικά να σε παρασύρει σε «αμαρτωλές» επιλογές ή να σου «υπαγορεύσει» αποφάσεις, πατώντας επάνω στις αδυναμίες σου. Καλό είναι λοιπόν να προσέχεις, πολύ περισσότερο που στην παρούσα φάση η Αφροδίτη και ο Άρης σε δελεάζουν για να ζήσεις ένα «απωθημένο» σου, χωρίς να σκεφτείς το τίμημα που θα πληρώσεις για αυτό.

Αιγόκερως

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να βιώσεις κάτι μοναδικό με το ταίρι σου, ιδιαίτερα αν μπεις στον… κόπο να πειραματιστείς και να κάνεις την θετική έκπληξη. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, να θυμάσαι πως ότι κι αν γίνει σήμερα, στην εξέλιξή του είναι δύσκολο αν όχι αδύνατον να καταλήξει σε μια «κανονική» σχέση, αφού εκείνο που προέχει είναι η ανεξαρτησία του καθενός!

Υδροχόος

Συναισθηματικά βρίσκεσαι σε εγρήγορση, το κακό όμως είναι ότι άλλο βλέπεις κι άλλο… είναι! Ίσως μάλιστα το «καλό κλίμα» και η αισιοδοξία σου να σε παρασύρουν σε μια επιλογή για την οποία αύριο, όταν πια θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα πραγματικά δεδομένα, θα μετανιώσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να εκδηλωθούν κάποιες «παρεξηγήσιμες» τάσεις ανεξαρτησίας!

Ιχθύες

Διανύεις μια περίοδο προσωπικών ανοιγμάτων κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, οτιδήποτε αφορά στην ελευθερία των κινήσεών σου, γίνεται πλέον «ζήτημα αιχμής», με πιθανή συνέπεια το να απομακρυνθείς από το ταίρι σου, ιδιαίτερα αν αυτό έχει κάποιες «οπισθοδρομικές» αντιλήψεις. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε ο κόσμος σου… ανήκει και τουλάχιστον για σήμερα υπάρχει χώρος στην ζωή σου για να βιώσεις μια ευχάριστη έκπληξη!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε