22/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

22/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:42 Δημιουργία 22/04/19, 11:32

Κριός

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού σου… επιβάλλει να προβείς σε έναν οικονομικό αιφνιδιασμό και να «χτυπήσεις» εκεί που δεν το περιμένει κανείς, αφού αν δεν το πράξεις, κινδυνεύεις να βρεθείς εσύ σε μια αντίστοιχη άβολη θέση! Παράλληλα, με τον Άρη στους Διδύμους μπορεί να προκύψουν ποικίλα περιστατικά στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, ωστόσο, οι συνεννοήσεις σου θα είναι δύσκολες, αφού άλλα λέγονται κι άλλα εννοούνται. Επιπλέον, κάποια θέματα υγείας βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού σε οδηγεί σε μια αλλαγή ρότας στις επιλογές σου αλλά και σε μια ολική ανανέωση της εξωτερικής εμφάνισής σου, κάτι που σίγουρα θα εκπλήξει θετικά τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, όχι τόσο για να κερδίσεις αλλά κυρίως για να αποτρέψεις εξελίξεις που θίγουν τα κεκτημένα σου, αφού κάθε συναλλαγή σου εμπερικλείει τον κίνδυνο μιας εξαπάτησης! Επιπλέον, είναι εύκολο να παρασυρθείς από πλαστές ανάγκες, μπορείς ωστόσο και να προβείς σε μια καλή πράξη.

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού σε παραπέμπει σε αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, ίσως όμως και να αποκαλυφθεί ένα μυστικό που θα σε κάνει να πέσεις από τα σύννεφα»! Παράλληλα, με τον Άρη στο ζώδιό σουκαλείσαι να «παντρέψεις» την καπατσοσύνη σου με μια «αιθέρια» αισθητική αλλά και τις πρωτοβουλίες σου με την εμψύχωση ατόμων που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να «παλαντζάρεις» από τον ρεαλισμό στην… ουτοπία, αφήνοντας τελικά στους άλλους μια πολύ μπερδεμένη αίσθηση για το τι πραγματικά θέλεις ή… δεν θέλεις!

Καρκίνος

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού θα σου φέρει νέους κι… αλλιώτικους φίλους, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα μάλλον εξεζητημένο αντικείμενο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους σε καλεί να φροντίσεις και για την υγεία ή την διατροφή σου, αποφεύγοντας οτιδήποτε στο οποίο έχεις μια αποδεδειγμένη ευαισθησία. Επιπλέον, στο εργασιακό σου περιβάλλον κάποιος/α εκμεταλλεύεται την καλή προαίρεσή σου για να δρομολογήσει τα πράγματα όπως τον/την συμφέρουν και δίνοντας σου την εικόνα ότι όλα είναι οκ.

Λέων

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να αλλάξεις πορεία στην καριέρα σου, κάτι που ενδέχεται να συνδυαστεί με κάποιες γενικότερες μεταβολές στο πεδίο που δραστηριοποιείσαι. Παράλληλα, με τον Άρη στους Διδύμους, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε φιλίες και ομάδες, το πιθανότερο όμως είναι να μην πάρεις τελικά αυτό που ζητάς, αφού δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο δράσης κι αν υπάρξει θα είναι… για τα πανηγύρια ή θα υποκρύπτει σκοπιμότητες! Ακόμη ένα πρόσωπο που πιστεύεις και στηρίζεις «σου κάνει νερά» ή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

Παρθένος

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού λειτουργεί ενθαρρυντικά ως προς τις αναζητήσεις σου και σου ανοίγει νέους πνευματικούς ορίζοντες, στα… απλά και καθημερινά ζητήματα όμως είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές που θα σε δυσαρεστήσουν Κατά τα άλλα, μπορεί να φέρει μια απροσδόκητη εξέλιξη σε μια νομική υπόθεσή σου αλλά κι ένα έκτακτο ταξίδι. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου ή ένα κοινωνικό εγχείρημά σου, ωστόσο φαίνεται να την… πατάς από τους άλλους και τις συνεργασίες σου. Κι αν όλα φαίνονται όμορφα κι ωραία, τότε να ανησυχείς περισσότερο!

Ζυγός

Με την σύνοδο Ήλιου-Ουρανού, αναμένονται εκπλήξεις και απρόοπτα στα οικονομικά σου, όσο δε για τις αγορές σου, φαίνεται πως το κύριο μέλημά σου δεν είναι το να καλύψεις άμεσες ανάγκες σου αλλά να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή πολυτελές. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητά σου, φαίνεται όμως να λειτουργείς «στα κουτουρού»! Αν πάλι διαπιστώσεις ότι οι εντάσεις έχουν «εξαφανιστεί» μην ξεγελαστείς, αφού την ίδια στιγμή ίσως να λέγονται και να γίνονται πράγματα πίσω από την πλάτη σου.

Σκορπιός

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να εκφράσεις τα πιο ιδιαίτερα και πρωτοποριακά στοιχεία της προσωπικότητάς σου, ξεφεύγοντας κατά πολύ από τον κοινώς εννοούμενο «μέσο όρο». Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους αναδεικνύει οικονομικά θέματα, που όμως με την πλεονεξία που σε διακρίνει αυτήν την περίοδο και την καταναλωτική «μανία» που απειλεί να σε κυριεύσει, ενδέχεται να καλύψεις μόνον «πλαστές» ανάγκες, ή να «πετάξεις» τα λεφτά σου από εδώ κι από εκεί. Πρόσεξε ακόμη μήπως σε κλέψουν ή σου πουλήσουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

Τοξότης

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού τείνει να αλλάξει τις ισορροπίες στα εργασιακά σου και από πλευράς σου θα πρέπει να είσαι πιο ανοικτός/η σε πρωτοποριακές εφαρμογές, όσο κι αν αρχικά σε ξενίζουν. Παράλληλα, ο Άρης απέναντι σου μπορεί να σε φέρει ενώπιον ενός «μπερδέματος» με πρωταγωνιστή έναν συνεργάτη ή κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, που άλλα λέει, άλλα εννοεί και άλλα… πράττει! Επιπλέον, καλό είναι να μην εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε μια σύμβαση ή συμφωνία, αφού δεν υπάρχουν τα εχέγγυα μιας αξιόπιστης λύσης, ενδέχεται μάλιστα να εξαπατηθείς.

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού αλλάζει το καθεστώς στην σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, μέσα από αλήθειες που «σοκάρουν» αλλά απελευθερώνουν κιόλας! Επιπλέον σου θέτει συνολικά νέες προκλήσεις και εσύ βέβαια δεν έχεις παρά να… σηκώσεις το γάντι υπερθεματίζοντας στην «δημιουργική τρέλα»! Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να αναδείξει ένα πρόβλημα στην υγεία σου, μην βιαστείς ωστόσο να υιοθετήσεις μια θεραπεία, αφού μπορεί να πρόκειται περί λάθους. Επιπλέον φαίνεται να τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα εμπιστοσύνης στις εργασιακές σχέσεις σου.

Υδροχόος

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στον χώρο σου, στα πλαίσια μιας ριζικής ανανέωσής σου, ενώ φέρνει και την έκτακτη άφιξη ενός προσώπου, με το οποίο θα κτίσετε από κοινού μια νέα πραγματικότητα. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε κάνει να πάρεις πιο… αψήφιστα μια προσωπική σου υπόθεση, βασισμένος/η μάλιστα σε λανθασμένα ή παραπλανητικά στοιχεία αλλά τελικά άλλο νομίζεις και άλλα γίνονται! Επιπλέον, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου τίθεται ζήτημα εμπιστοσύνης κι αν δεν κάνεις εσύ κάποια «πονηριά», να την περιμένεις από την… άλλη πλευρά!

Ιχθύες

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού σε ωθεί να πειραματιστείς ή να ασχοληθείς με πράγματα για πρώτη φορά, ενώ είναι πιθανό να κάνεις ένα έκτακτο κι ενδιαφέρον ταξίδι. Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι σκόπιμο να μην κάνεις προγράμματα, αφού όλα θα πάνε… ανάποδα! Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι και το νοικοκυριό σου, θα πρέπει ωστόσο να συνδυάσεις την λειτουργικότητα με την άρτια αισθητική, ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Ίσως όμως να έχεις θέματα με την υγρασία αλλά και τους ποντικούς, εκτός και εντός εισαγωγικών!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε