24/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

24/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:43 Δημιουργία 24/04/19, 09:37

Κριός

Έντονα συναισθήματα κτυπούν με σφοδρότητα την… πόρτα σου, βάζοντας τη λογική σου σε δεύτερη μοίρα. Ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα δίλημμα ανάμεσα σε αυτά που πρέπει να κάνεις κι εκείνα που… λαχταρά ή ψυχούλα σου, αυτή τη φορά όμως, ίσως να αξίζει να αφεθείς στα κελεύσματα της καρδιάς σου. Επιπλέον μπορεί να σου τύχει κάτι καλό κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή να λάβεις ένα ερωτικό μήνυμα.

Ταύρος

Σήμερα αναμένονται πολλές εντάσεις, ακόμη όμως κι αν… εξαλειφθούν, πλήρως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συντελούνται καταστάσεις στα παρασκήνια. Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, κάποιες αποκαλύψεις θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη μεταξύ σας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η παρουσία σου σε ένα κοινωνικό δρώμενο μπορεί να προκαλέσει απρόσμενη αίσθηση, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Δίδυμοι

Αν ψάχνεις για μια ερωτική περιπέτεια, μπορείς να την έχεις και μάλιστα με όρους και συνθήκες που σε «εξιτάρουν» και μόνον η… σύνεση σου θα αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε τα πράγματα αλλάζουν αφού το δίλημμα που θα προκύψει είναι μεγάλο ενώ μπορεί να αντιμετωπίσεις και μια μάλλον ενοχλητική κατάσταση, με το… ταίρι σου να πρωταγωνιστεί σε αυτήν!

Καρκίνος

Ο Άρης στον ηλιακό 12ο «οίκο» σου σε ωθεί να μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν και «παράνομες» κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, κάτι τέτοιο συνιστά… πρόβλημα! Αν πάλι είσαι μόνος/η, πρόσεξε μήπως σου τύχει ένα πρόσωπο που δεν του αρέσει να χάνει και είναι πρόθυμο να κάνει το οτιδήποτε γι’ αυτό. Σε κάθε περίπτωση πάντως, λάβε όλα τα αναγκαία μέτρα υγιεινής και προστασίας.

Λέων

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις ήδη διαπιστώσει ότι η τύχη σου έχει… ανοίξει για τα καλά και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις τον σωστό για σένα άνθρωπο. Μάλιστα, η συγκυρία μπορεί να σου φέρει ένα αρκετά αξιόπιστο άτομο, με το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της υπόθεσης να είναι ότι θα πρέπει να περιμένεις, μέχρι να αρθούν κάποιοι περιορισμοί, που φράζουν τον δρόμο προς την ευτυχία σου.

Παρθένος

Τα λεφτά βέβαια δεν φέρνουν την ευτυχία και ούτε έχει νόημα να ποντάρεις στο ότι με αυτά θα «εξαγοράσεις» ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσα-ίσα, που θα του ανοίξεις την όρεξη για να σου ζητήσει ακόμη περισσότερα, χωρίς αυτό να διασφαλίζει τις ισορροπίες. Στον αντίποδα βέβαια, ούτε κι εσύ θα πρέπει να «παραδοθείς» σε κάποιον/α, με μόνο κριτήριο το «χοντρό» πορτοφόλι του και τις παροχές που θα λάβεις!

Ζυγός

Οι μετοχές σου είναι «ανεβασμένες» κάτι που σε εξυπηρετεί αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα σχέση «στο φτερό», που θα σε κάνει να περάσεις καλά, χωρίς ωστόσο να είναι εξασφαλισμένες οι ποιοτικές της προδιαγραφές. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πιθανότατα θα προκύψουν προβλήματα εξ αιτίας της παρεμβολής ενός τρίτου προσώπου, που έρχεται για να διασπείρει… ζιζάνια και να σε βάλει σε πειρασμό!

Σκορπιός

Αποκαλύψεις για πράγματα που μέχρι χθες ανήκαν στη σφαίρα του… αδιανόητου, σε αναγκάζουν να «ανακρούσεις πρύμναν» και να επανεξετάσεις την σχέση σου. Αν πάντως είσαι μόνος/η, οι προοπτικές σου για μια νέα αρχή είναι ουσιαστικές, ανεξάρτητα με τα επί μέρους προβλήματα. Επιπλέον, ένα άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να σου εκφράσει τα ιδιαίτερα αισθήματα που τρέφει για σένα.

Τοξότης

Όλα συνηγορούν στο να ζήσεις μεγάλες συγκινήσεις, από τους «εφτά ουρανούς» μέχρι τα «πατώματα», με την ανάλογη δραματοποίηση… φυσικά, αφού όλα και όλοι/ες βρίσκονται σε καθεστώς διεκδίκησης! Υπάρχει βέβαια και το παραδοσιακό παιχνίδι της ζήλειας, που φαίνεται ότι «θα πιάσει» και με το παραπάνω, αν μάλιστα είσαι μόνος/η, ίσως να μπουν τα θεμέλια μιας σχέσης, που σε καλύπτει σε πολλά επίπεδα.

Αιγόκερως

Το ερωτικό παιχνίδι καλά κρατεί αλλά στην συγκεκριμένη φάση σε κυνηγάει η… παραδοξότητα, αφού αυτός/η που κυνηγάς απομακρύνεται κι εκείνος/η που δεν σε ενδιαφέρει έρχεται πιο… κοντά. Καλύτερα λοιπόν να μην πάρεις τα πράγματα και τόσο σοβαρά αλλά αν θέλεις να τα αποφύγεις όλα αυτά, μια καλή εναλλακτική είναι να ασχοληθείς με ανάλογες υποθέσεις γνωστών που όσο να ‘ναι έχουν τα… θέματά τους!

Υδροχόος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να αποσταθεροποιηθεί από εντάσεις και ζήλειες. Αν πάλι είσαι μόνος/η, νοιώθεις να σε παρασύρει το πάθος αλλά μην νομίσεις ότι αυτό αρκεί για μια ισορροπημένη σχέση. Ίσα-ίσα που όταν δύο προσωπικότητες είναι πρακτικά ασύμβατες, το πάθος καταλήγει να είναι ένας… πολύ μεγάλος μπελάς! Επιπλέον, η σεξουαλική σου απόδοση παρουσιάζει έντονες διακυμάνσεις.

Ιχθύες

Αναμένονται πολλές επαφές και γνωριμίες αλλά για την ώρα τίποτα… σίγουρο δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Καλύτερα να μείνεις λοιπόν στις διερευνήσεις, και τις διαβουλεύσεις, δίνοντας περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου αλλά και σε εκείνους/ες που σε πολιορκούν. Επιπλέον ένα δώρο μπορεί να επισφραγίσει το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο, ίσως μάλιστα να σου ανταποδώσουν το καλό με κάτι ακόμα καλύτερο!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε