24/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

24/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:58 Δημιουργία 24/04/19, 10:52

Κριός

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, η δράση αλλά και η ένταση σε… ακολουθούν πιστά κι εκείνο που επείγει να κάνεις είναι να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργειά σου μέσα από κατασκευές, δουλειές και αθλητικές δράσεις. Κατά τα άλλα βέβαια θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή απέναντι σε άτομα που φέρονται εγωιστικά αλλά αν αρχίσουν να αυθαιρετούν σε βάρος σου, τότε σίγουρα θα χρειαστεί να επιβάλλεις την τάξη! Παράλληλα ο Ήλιος στον Ταύρο σου επιτρέπει να κινηθείς με μια σχετική οικονομική άνεση, φαίνεται ωστόσο να προτιμάς να αποκτήσεις είδη που δεν είναι πρώτης ανάγκης.

Ταύρος

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε χρίζει πρωταγωνιστή στις εξελίξεις, αν όμως δεν αλλάξεις τακτική και δεν μπεις στην διαδικασία να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, τότε κινδυνεύεις να γίνεις «βορά» μιας δυσάρεστης έκπληξης! Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό παράγει διεργασίες στο παρασκήνιο και καλό είναι να φυλάξεις τα νώτα σου από λόγια ή πράξεις που σε υπονομεύουν, πρόσεξε όμως μήπως κι εσύ από την βιασύνη σου αποκαλύψεις κάτι που δεν θα έπρεπε. Επιπλέον μπορεί να φέρει μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου, ενώ πρόσεξε τους χειρισμούς σου με εύθραυστα αντικείμενα κι ευαίσθητα εργαλεία.

Δίδυμοι

Με τον Ερμή στον Κριό και τον Άρη στο ζώδιό σου μπορεί εύκολα να προκύψουν εντάσεις και διαφωνίες, επιβάλλεται όμως να βάλεις στην άκρη την όποια οργή σου, ώστε τουλάχιστον να μην χάσεις το δίκιο σου ένεκα της συμπεριφοράς σου ή τον σεβασμό των άλλων στο πρόσωπο σου. Επειδή όμως θα βρεις και κάποιους «φανατικούς» συνοδοιπόρους, οφείλεις να τους συγκρατήσεις και αυτούς! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο ρίχνει φως στο παρασκήνιο, με συνέπεια να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα των πραγμάτων, ίσως μάλιστα να ξαφνιαστείς από μια αποκάλυψη.

Καρκίνος

Σε περιόδους εντάσεων, η… αγκαλιά και το παράπονό σου γίνονται τα βασικά «όπλα» σου και όσα «αγύριστα κεφάλια» κι αν φέρει στο διάβα σου ο Ερμής στον Κριό, έχεις την δυνατότητα να τους «τουμπάρεις» όλους, ακόμη κι εκείνους/ες που επιμένουν επιθετικά! Ίσως μάλιστα να βρεθείς τελικά κι «από πάνω» πετυχαίνοντας «με ένα σμπάρο, δυό τρυγόνια». Παράλληλα ο Ήλιος στον Ταύρο σου γνωρίζει κάποια «περίεργα» άτομα που ανήκουν σε έναν διαφορετικό κόσμο και σίγουρα θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο για να τα… συνηθίσεις αλλά σε κάθε περίπτωση σε καλό θα σου βγει!

Λέων

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε θέλει ανοικτό/η στις προκλήσεις της ζωής και χωρίς «ταμπού», αφού θα υπάρξουν απρόσμενες βοήθειες από «ισχυρά» πρόσωπα αλλά και από «ετερόκλητες» συμμαχίες που θα κτίσεις. Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε ωθεί να ανανεώσεις το πνευματικό σου οπλοστάσιο μέσα από προκλήσεις και ανταγωνισμούς που θα σε κάνουν καλύτερο. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να υπάρξουν και αχρείαστες εντάσεις ή διαφωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, ενώ στις μετακινήσεις σου πρόσεξε εκείνους/ες που «πετάγονται» μπροστά σου στα ξαφνικά.

Παρθένος

Με τον Ερμή στον Κριό διαφωνίες γύρω από επαγγελματικά και οικονομικά θέματα απειλούν να ταράξουν την ηρεμία σου, όμως «ουδέν κακόν αμιγές καλού»! Ίσως μάλιστα να κερδίσεις πολλά στην προσπάθειά σου να «ισοφαρίσεις» κάποιες απώλειες, πρόσεξε όμως μην χάσεις το δίκιο σου ένεκα της συμπεριφοράς σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο ενθαρρύνει ένα άνοιγμά σου προς το εξωτερικό και προς οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωσή σου, ενώ μπορεί να κάνεις κι ένα έκτακτο ταξίδι. Επιπλέον αναμένεται η αναβάθμιση των μέσων επικοινωνίας σου.

Ζυγός

Αν ο Ερμής στον Κριό αρέσκεται στο να δοκιμάζει την υπομονή σου ή τα νεύρα σου, έχεις το κατάλληλο «αντίδοτο», που δεν είναι άλλο από την διπλωματία σου και την στρατηγική των ίσων αποστάσεων. Σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να γίνεις «μπαλάκι» των ανταγωνισμών, ίσως μάλιστα να μπλέξεις και νομικά, είτε ως μάρτυρας, είτε ως κατηγορούμενος/η! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου μέσω των άλλων αλλά όχι από εκεί που… περιμένεις κι ίσως να σου ανοίξει ένα απρόσμενο «παράθυρο» που θα απελευθερώσει την αγοραστική σου δύναμη.

Σκορπιός

Ο Ήλιος στον Ταύρο χρίζει τους «άλλους», ως κομβικό παράγοντα στις εξελίξεις, αλλά από αλλού το περιμένεις το… καλό κι από αλλού θα σου έρθει ίσως μάλιστα να τα βρεις με κάποιον θεωρητικά ανταγωνιστή σου. Την ίδια στιγμή όμως μια υπάρχουσα σχέση σου θα «κάνει νερά». Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό φέρνει προστριβές και εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο, από την άλλη πλευρά όμως σου δίνει την αφορμή για να διαπραγματευτείς και να διεκδικήσεις ότι το καλύτερο για σένα. Χρειάζεται βέβαια να προσέξεις και τις κινήσεις σου στον χώρο της εργασίας σου αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός ατυχήματος.

Τοξότης

Ο Ερμής στον Κριό σε κάνει λιγότερο υπομονετικό απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα που θέλουν «να γίνει το δικό τους», αδιαφορώντας για τις συνέπειες των επιλογών τους. Κι επειδή μια κόντρα εγωισμών θα ρίξει κι άλλο λάδι στην φωτιά, δεν έχεις παρά να ποντάρεις στο φιλότιμό τους. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο στρέφει το ενδιαφέρον σου και σε εργασιακά ζητήματα, αφού κάποιες αλλαγές δημιουργούν τις προϋποθέσεις για… μεγάλα πράγματα! Επιπλέον, είναι πιθανό να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου αλλά και να διαφοροποιήσεις μια αγωγή που λαμβάνεις ή ένα πρόγραμμα διατροφής.

Αιγόκερως

Πολλά είναι τα προς επίλυση ζητήματα, με τις δουλειές σου να σου απορροφούν αρκετό χρόνο, φαίνεται όμως να σε… τσιγκλάνε και τα οικογενειακά σου ή οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι. Κι αν ο Ερμής στον Κριό εντείνει τον εκνευρισμό σου, αυτό που χρειάζεσαι είναι στοχευμένη δράση και άμεσες λύσεις, χωρίς να χάνεις τον χρόνο σου με διαμάχες που δεν οδηγούν πουθενά. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο σου ζητά να δοκιμάσεις κάτι νέο στην ζωή σου, ενώ μπορεί να σε φέρει κοντά σε πρόσωπα, με τα οποία σας χωρίζουν μεν πολλά ή σε ξενίζουν αλλά στην παρούσα φάση τα συμφέροντά σας συμπλέουν.

Υδροχόος

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε καλεί να ασχοληθείς με το σπίτι σου ή τα περιουσιακά σου, δρομολογώντας αλλαγές εκεί όπου «κάτι» δεν σου αρέσει. Επιπλέον είναι πιθανό να δεχθείς μια απρόσμενη επίσκεψη με εξ ίσου απρόσμενη εξέλιξη! Παράλληλα, με τον Ερμή στον Κριό η καθημερινότητα σου δοκιμάζεται από εντάσεις ή διεκδικήσεις, συχνά «για ψύλλου πήδημα». Προσπάθησε λοιπόν να μείνεις «στο κέντρο σου» κι ασχολήσου μόνον με τα επείγοντα ή εκείνα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου και τον χειρισμό συσκευών ή μηχανών.

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Κριό αναδεικνύει οικονομικά θέματα τα οποία όμως γίνονται αιτία κι αφορμή έντονων αντιπαραθέσεων. Επειδή όμως τίποτε σπουδαίο δεν κερδίζεται χωρίς «μάχη», ενδέχεται τελικά να βγεις κι… από πάνω, εφαρμόζοντας μια δυναμική διπλωματία, ενώ μια έμπνευση της στιγμής θα σου αποφέρει επιπλέον κέρδη. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Ταύρο, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου αποκτούν έναν μάλλον απρόσμενο χαρακτήρα, γι’ αυτό μην κάνεις προγράμματα και αποδέξου αυτό που σου συμβαίνει. Επιπλέον δεν αποκλείεται να λάβεις και μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε