25/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

25/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:51 Δημιουργία 25/04/19, 09:46

Κριός

Έχεις την διάθεση να αποδείξεις την αγάπη και το ενδιαφέρον σου για κάποιον/α, αποκρύπτοντας κάθε είδους ενοχλητικές λεπτομέρειες και εξιδανικεύοντας καταστάσεις υπέρ το δέον κι αυτή η υπερβολή σου μπορεί τελικά να σε κάνει λιγότερο… πειστικό/η! Δεν αποκλείεται βέβαια, να σε «παραμυθιάσουν» και σένα αλλά αν «πιστέψεις» πολύ σε ένα άτομο, το πιθανότερο τελικά είναι να διαψευστείς από τις εξελίξεις.

Ταύρος

Σήμερα έχουν προτεραιότητα οι «ονειρικές» καταστάσεις, ίσως όμως τελικά να πρόκειται μόνον για ένα διάλλειμα, αφού μόλις φύγουν τα… ροζ συννεφάκια, θα επανέλθεις στην πρότερη πραγματικότητα. Κι εδώ βέβαια η «κομβική» λεπτομέρεια είναι το αν είσαι ή όχι σε μια σχέση, αφού στην πρώτη περίπτωση, η δικαιολογία ότι «παρασύρθηκες» δεν θα είναι και τόσο πειστική, ενώ στην δεύτερη απλά θα κάνεις ένα «μοιραίο» λάθος!

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείς να κρύψεις κάθε ατέλειά σου εμφανίζοντας προς τα έξω μια «ιδανική» εικόνα αλλά ξέρεις κι εσύ πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται! Καλό είναι επίσης να μην θέσεις ζητήματα που αφορούν στην σχέση σου κι έχουν να κάνουν με τις ευθύνες και τα δικαιώματα του καθενός, αφού το πιθανότερο είναι να προκύψει μια εντελώς απατηλή αίσθηση συμφωνίας και η «ειρήνη» να αποδειχθεί επίπλαστη.

Καρκίνος

Παρά τις εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις με ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο, το πρώτο μέλημα σου θα πρέπει να είναι η διερεύνηση των αληθινών του προθέσεων, ώστε μετά την εξέταση όλων των στοιχείων να κάνεις την πιο ενδεδειγμένη κίνηση, που… αντικειμενικά είναι το να μην δώσεις βάση σε όλα εκείνα που σου υπόσχεται! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τίθεται ζήτημα εμπιστοσύνης, είτε από σένα, είτε από το ταίρι σου.

Λέων

Ο ενεργός Ποσειδώνας διανθίζει την προσωπική σου ζωή με ευχάριστες στιγμές και σίγουρα έχεις «δικαίωμα στο όνειρο». Την ίδια στιγμή όμως δεν σου επιτρέπει να καταλήξεις με σιγουριά στο τι είναι αυτό που ζητάς, κάτι που αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να προκαλέσει απορίες και προβληματισμό στο ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, πρόσεξε μήπως μια φιλική «παραίνεση» κρύβει τελικά σκοπιμότητες.

Παρθένος

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά ασαφής, ίσως μάλιστα να γίνονται και πράγματα πίσω από την πλάτη σου και το κακό είναι ότι με την λογική δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη, άφησε λοιπόν την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει και θα δικαιωθείς, έστω κι αν δεν έχεις τις αποδείξεις. Αν πάλι κάνεις μια νέα γνωριμία είναι βέβαιο πως η αρχική σου «έκσταση» δεν θα έχει συνέχεια, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα περάσεις… τέλεια!

Ζυγός

Ευχάριστα συναπαντήματα, συμβάλλουν στο να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα, παραμερίζοντας όλα εκείνα που «σκιάζουν» την ευτυχία σου. Αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να βρεθείτε πιο κοντά, το πρόβλημα όμως είναι ότι στην συνέχεια οι πολλές υποσχέσεις που θα δοθούν εκατέρωθεν δεν θα υλοποιηθούν κι αν τις πάρεις «τοις μετρητοίς», θα διαψευστείς αργά ή γρήγορα.

Σκορπιός

Σήμερα έχεις την δυνατότητα να κρύψεις ότι δεν θέλεις να φαίνεται, κερδίζοντα τις εντυπώσεις. Στην πράξη βέβαια φαίνεται πως, περισσότερο φαντάζεσαι, παρά ζεις τον έρωτα σου αλλά ίσως να είναι καλύτερα έτσι, αφού αν περάσεις στον «πραγματικό» κόσμο, το πιθανότερο είναι είτε να εξαπατηθείς, είτε να εξαπατήσεις! Όπως κι αν έχει, να προσέχεις και τους «γκαφατζήδες» αφού μπορεί να σε «κάψουν»!

Τοξότης

Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να βρίσκεται σε κρίση, κάτι που σήμερα μπορεί να επιβεβαιωθεί αφήνοντας σε με μια… διάψευση στα χέρια! Φαίνεται μάλιστα πως ένα ζήτημα απιστίας πλανάται πάνω από την σχέση σου, από την άλλη πλευρά όμως αν πιστεύεις πολύ στον άνθρωπό σου, τότε η αγάπη σου θα διώξει όλα τα σκοτάδια. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μπορείς μεν να φαντάζεσαι ότι θέλεις αλλά μην το… πιστέψεις κιόλας!

Αιγόκερως

Αν είσαι μόνος/η, θα συναντήσεις κάποιον/α που θα σε συγκινήσει με τον ρομαντισμό του/της και θα σε κάνει να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον, σε πρώτη φάση όμως ενδέχεται να υπάρξει μια ασάφεια στην εξέλιξη της υπόθεσης σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να ανησυχήσεις από φήμες ή λανθασμένες εκτιμήσεις άλλων για το ταίρι σου, μπορεί ωστόσο να πεις κι εσύ ψέματα για να καλύψεις μια κατάσταση.

Υδροχόος

Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου, σε κάνει πιο παρορμητικό/η αλλά και… σέξι κι αν είσαι μόνος/η μπορεί να καταλήξεις σε μια ενδιαφέρουσα ερωτική «συνομιλία», έστω και στα… κλεφτά! Αν όμως είσαι σε σχέση, μάλλον θα πρέπει να αρκεστείς στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης σου και να μην κάνεις κάποια «κουτουράδα», αφού ξέρεις κι εσύ πως η απιστία αργά ή γρήγορα πληρώνεται με το ίδιο νόμισμα!

Ιχθύες

Ο… καλός Ποσειδώνας φροντίζει για την καλοπέραση σου και για να νοιώθεις όμορφα ανεξάρτητα με το αν αυτό εναρμονίζεται με τα όσα πραγματικά συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή. Μείνε λοιπόν στις απολαύσεις, χωρίς να κάνεις όνειρα για το μέλλον, αφού όλα κινούνται στον αστερισμό της απιστίας! Κανείς βέβαια δεν σου απαγορεύει να… βαφτίσεις το κρέας, ψάρι κλείνοντας τα μάτια σε ότι διαταράσσει την ευτυχία σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε