26/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

26/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 12:29 Δημιουργία 26/04/19, 12:21

Κριός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βάζει σε δίλημμα ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν σου, επειδή όμως επικοινωνιακά δεν «σε πάει» σήμερα, καλό είναι να κάνεις υπομονή και να πάρεις τις αποφάσεις σου μετά την… Ανάσταση! Στην περίπτωση βέβαια που είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να προκύψει μια «παρεξήγηση» από την μη ανταπόκριση του ενός σε ένα κάλεσμα του άλλου, με τις δικαιολογίες και τα… ψεματάκια να κυριαρχούν!

Ταύρος

Ότι κι αν… θες να πιστέψεις για τα τεκταινόμενα στην προσωπική σου ζωή, το βέβαιο είναι ότι η κατάσταση δεν είναι αυτή που νομίζεις. Εδώ μάλιστα ισχύει το γνωστό «τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι» και ιδιαίτερα εκείνους/ες που σου τα παρουσιάζουν όλα ρόδινα, οπότε τουλάχιστον για σήμερα είναι προτιμότερο να απέχεις. Από την άλλη πλευρά αν έχεις να κρύψεις κάτι, τότε θα τα καταφέρεις μια χαρά!

Δίδυμοι

Είτε είσαι ήδη σε σχέση, είτε όχι, η «εισβολή» ενός προσώπου στην ζωή σου –και μάλιστα με κάπως «φορτικό» τρόπο μπορεί να σε αναστατώσει αλλά όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα, δες το σαν μια ευκαιρία να αποκτήσεις μια ξεκάθαρη εικόνα για τα «θέλω» σου. Από την άλλη πλευρά, αν έχεις μια αυξημένη ροπή προς την ερωτική περιπέτεια, να θυμάσαι ότι δεν είναι εξασφαλισμένες ούτε η διάρκεια, ούτε η σταθερότητά μιας σχέσης.

Καρκίνος

Κάποιες «γκάφες» άλλων ή λάθος συνεννοήσεις μπορεί να σου στερήσουν την χαρά να περάσεις περισσότερες στιγμές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Σε κάθε περίπτωση όμως έχεις τον τρόπο για να εξιδανικεύσεις την πραγματικότητα, όπως σε… βολεύει! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση πρόσεξε μήπως στείλεις μήνυμα σε λάθος παραλήπτη, με συνέπεια να πρέπει να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας!

Λέων

Είτε είσαι μόνος/η, είτε όχι, το πιθανότερο είναι να σου δοθεί η ευκαιρία για κάτι «ενδιαφέρον», πρόσεξε όμως μήπως στην όλη κατάσταση υπάρχουν και κρυφές παράμετροι που η δημοσιοποίηση τους θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα μίνι σκάνδαλο! Επιπλέον μην παίρνεις τοις μετρητοίς όλα όσα σου λένε, αφού στην πλειοψηφία τους, πρόκειται για «εξυπνακίστικες» ατάκες, που απλά σε κάνουν να χαμογελάς.

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, είναι προτιμότερο να μην κάνεις κάποια κίνηση αφού πρώτον τα φαινόμενα απατούν και δεύτερον το πιθανότερο είναι να βρεθείς με άτομα που δεν σου ταιριάζουν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να προσφέρεις στο ταίρι σου ένα δώρο που θα το συγκινήσει κι όπως θα διαπιστώσεις από εκεί και ύστερα όλα θα γίνουν ευκολότερα για σένα.

Ζυγός

Ανεξάρτητα με την εξέλιξη που θα θελήσεις να δώσεις σε μια νέα γνωριμία, το βέβαιο είναι ότι θα κολακευτείς από τα όσα… ωραία την χαρακτηρίζουν, τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την ενδυναμώσεις μέσα από μια αμοιβαία παροχή υπηρεσιών. Από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να υπάρξει κι ένας «πειρασμός» σε ταξίδι ή στο… διαδίκτυο!

Σκορπιός

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε απελευθερώνει συναισθηματικά και σεξουαλικά, με συνέπεια να γίνεις πιο δεκτικός/η απέναντι στους «πειρασμούς», ίσως μάλιστα να βιώσεις κάτι έντονο στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με αυτήν. Ωστόσο, είναι δύσκολο να έχεις μια καθαρή εικόνα για τα τεκταινόμενα, αφού σίγουρα υπάρχουν παράμετροι που δεν γνωρίζεις, οπότε μην βάζεις… στοίχημα για τίποτε!

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η και προχωρήσεις σε μια συγκεκριμένη επιλογή το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθος ή να πέσεις πάνω σε ένα άτομο που ξέρει να εμφανίζει τα θετικά, αποκρύπτοντας τα αρνητικά, προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς του. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μην κρίνεις τα πράγματα λογικά κι άκουσε αυτό που σου «λέει» η διαίσθησή σου, ώστε να βρεθείς πλησιέστερα στην αλήθεια που αναζητάς.

Αιγόκερως

Από την στιγμή που η κρίση σου για πρόσωπα και καταστάσεις «μπάζει νερά» δεν θα ήταν φρόνιμο εκ μέρους σου να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή. Αντίθετα άσε τον χρόνο να κυλήσει, μέχρι να μάθεις από τι… γλίτωσες! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να κλείσεις τα αυτιά σου στους κάθε είδους «καλοθελητές» και να χαρείς ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές με το ταίρι σου.

Υδροχόος

Διανύεις μια περίοδο μεγάλης κινητικότητας στα προσωπικά σου και βέβαια αν είσαι μόνος/η, οι ευκαιρίες για κάτι «καλό» δεν θα σου λείψουν, ίσα-ίσα που δεν θα προφταίνεις να αποκρούεις «ανήθικες» προτάσεις. Αναμένονται ωστόσο και κάποιοι ανταγωνισμοί που αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να την ταλαιπωρήσουν, δημιουργώντας μάλιστα ένα κακό προηγούμενο, που θα μνημονεύεται και μελλοντικά!

Ιχθύες

Αν είσαι μόνος/η, τότε ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου θα σου φέρει ένα μάλλον «αιθέριο» άτομο, με το οποίο θα υπάρξει… τουλάχιστον μια πνευματική «χημεία», με την συνέχεια να είναι ανοικτή. Ωστόσο με τον Άρη να «κάνει παιχνίδι», ούτε λόγος να γίνεται για εμπιστοσύνη και για την ώρα δεν δείχνει ρεαλιστικό το να επιδιώξεις μια σταθερότητα, πολύ περισσότερο δε, να κάνεις σκέψεις και όνειρα «μονιμότητας».

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε