30/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

30/04/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:42 Δημιουργία 30/04/19, 09:29

Κριός

Βρίσκεσαι στη «θέση του οδηγού» και σίγουρα μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις κι όπως το θέλεις. Κι αν μεν είσαι μόνος/η, θα χρειαστεί απλά να επιλέξεις μεταξύ αρκετών… υποψηφιοτήτων, κάνοντας συνάμα και «το κομμάτι» σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, οφείλεις να υπολογίσεις και τις παρεμβολές των «παρείσακτων», που για τους δικούς τους λόγους θέλουν να σου σπάσουν τα νεύρα με τα καμώματά τους.

Ταύρος

Αν είσαι σε μια σχέση, φαίνεται πως ένα τρίτο πρόσωπο απειλεί την συνοχή της από τα… παρασκήνια και σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το θέμα από κοινού με τον/την σύντροφο σου, ώστε τελικά αυτή η απόπειρα να έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου αλλά σε καμία περίπτωση μην πιστέψεις πως όλα αυτά που σου τάζουν θα πραγματοποιηθούν!

Δίδυμοι

Ο ενεργός Άρης ανεβάζει την libido σου στα ύψη και πρακτικά δοκιμάζει τα όριά σου, αφού μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να κάνει σκέψεις ή πράγματα που δεν συνηθίζει. Επιπλέον θα βρεθείς σε δίλημμα για το αν θα κάνεις έρωτα ή… πόλεμο, χωρίς να αποκλείεται τελικά να συμβούν και τα δύο! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ή συνεννόηση με το ταίρι σου σε αυτήν την φάση δείχνει αρκετά δύσκολη

Καρκίνος

Σε κοινωνικό επίπεδο έχεις τον τρόπο να κερδίζεις τις εντυπώσεις, κάτι που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με υποψήφιους/ες… παντός καιρού, ίσως μάλιστα κάποιος/α να έχει εκδηλώσει ξανά το ενδιαφέρον του για σένα. Αν όμως θελήσεις να δώσεις στην σχέση σας έναν πιο μόνιμο χαρακτήρα, το πιθανότερο είναι να διαπιστώσεις στην πορεία ότι… ουδέν καλόν αμιγές κακού, αφού το ταίρι σου έχει απωθημένα και «κολλήματα»

Λέων

Πολλά μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο στην προσωπική σου ζωή αν ταξιδέψεις ή απλά εξέλθεις κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η δεν έχεις παρά να πάρεις και το ταίρι σου μαζί. Αν πάλι είσαι μόνος/η ενδέχεται να συμβεί κάτι με ένα μάλλον νεαρής ηλικίας πρόσωπο που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον, κάτι όμως που θα εγείρει ενστάσεις και ανταγωνισμούς από μια… άλλη ψυχή που τρέφει αισθήματα για σένα!

Παρθένος

Η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά αλλά αν είσαι μόνος/η, αυτό δεν συνιστά κάποιο πρόβλημα, ίσα-ίσα που θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις κάτι πολύ «δυνατό» με την μόνη ένσταση να αναφέρεται στο πόσο θα κρατήσει. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε να θυμάσαι ότι οι… κλεφτές ματιές, που ρίχνεις δεξιά κι αριστερά δεν θα περάσουν απαρατήρητες, με συνέπεια να ξεσπάσει… σούσουρο!

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα πρόσωπο με το οποίο επικοινωνείς και περνάς καλά και σε ένα άλλο πιο «καθώς πρέπει» που μπορεί να σου χρησιμέψει σε πολλά, φαίνεται ωστόσο πως τελικά το συναίσθημα θα νικήσει, έστω κι αν δεν σε… συμφέρει! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί εύκολα να υποπέσεις σε κάποιο «φάουλ».

Σκορπιός

Η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο «παιχνιδιάρη/α», την ίδια στιγμή που ο Άρης «εξάπτει» την σεξουαλικότητα σου μέσα από «βρώμικα» λόγια! Ο δρόμος προς την καρδιά σου λοιπόν περνά από την σεξουαλική «χημεία» που υπάρχει αλλά κάποια… άλλη στιγμή οφείλεις να ασχοληθείς και με τις πιο συναισθηματικές πτυχές μιας σχέσης, που σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται μόνο από σωματικές ηδονές.

Τοξότης

Ο Άρης απέναντί σου σε κάνει πολύ πιο ανυπόμονο/η και μάλλον ανίκανο να αντισταθείς στην περιέργειά σου κι ενώ το ζητούμενο είναι η ανανέωση της σχέσης σου και το σπάσιμο της ρουτίνας. τελικά αυτό μπορεί να γίνει μέσα από εντάσεις και γενικά με λάθος τρόπο. Αν βέβαια είσαι μόνος/η έχεις κάθε δικαίωμα να δράσεις κατά βούληση, ξέροντας όμως πως κινείσαι στον «αστερισμό» μιας εφήμερης σχέσης.

Αιγόκερως

Ακόμη κι αν απλά «παίζεις», οι επιλογές σου είναι όλες τόσο «συμπαθείς» ή «ασαφείς», που αδυνατείς να καταλήξεις σε μια συγκεκριμένη. Αυτό όμως δεν σου απαγορεύει να συλλέξεις πληροφορίες, τηλέφωνα και διευθύνσεις για μια… δύσκολη ώρα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε στήσε ένα ρομαντικό σκηνικό στον χώρο σου και απόλαυσε το δικαίωμά σου «να την περάσεις ζάχαρη» με το ταίρι σου, με το «μην ενοχλείτε» στην πόρτα!.

Υδροχόος

Ο… δαίμων του έρωτα ξυπνά μέσα σου κι επειδή τα θες όλα «εδώ και τώρα» η κάθε είδους «διαπραγμάτευση» σου φαίνεται πολύ χρονοβόρα. Μπορεί λοιπόν να «ζευγαρώσεις» εύκολα ακολουθώντας το βασικό σου ένστικτο, παίζει ωστόσο και μια φιλική «πάσα», που θα σε φέρει πιο κοντά στο πρόσωπο που επιθυμείς. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος, τότε να περιμένεις εντάσεις και καβγάδες, ένεκα της συμπεριφοράς σου.

Ιχθύες

Είτε είσαι μόνος/η, είτε όχι, το βέβαιο είναι πως θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να περάσεις καλά, με την εξέλιξη των πραγμάτων όμως να μην είναι τόσο στο πραγματικό πεδίο, όσο στο… φαντασιακό! Επιπλέον, η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου φέρνει υποψηφιότητες με διακριτές συναισθηματικές αδυναμίες κι ίσως τελικά να «τσιμπήσεις» με ένα πρόσωπο που δείχνει πως αναζητά την προστασία σου

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε