30/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

30/04/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:49 Δημιουργία 30/04/19, 10:40

Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν είτε στην εργασία σου, είτε στην υγεία και την διατροφή σου, δίνοντας όμως σημασία και στην ψυχολογική σου κατάσταση, αφού από αυτήν ξεκινούν τα καλά και τα άσχημα Παράλληλα βέβαια με την η επερχόμενη αντίθεση Άρη-Δία ενδέχεται να εμπλακείς σε λεκτικές μάχες, ιδιαίτερα αν πέσεις σε «στόκους» ή αντιφρονούντες που βάζουν πρώτη την… πάρτη τους αλλά και τους τύπους πάνω από την ουσία. Πέρα όμως από το γενικό «νταβαντούρι», πρόσεξε μήπως κτυπήσεις ή τραυματιστείς σε μια μετακίνησή σου.

Ταύρος

Με την Σελήνη στους Ιχθύς μια νέα γνωριμία μπορεί να αντιπροσωπεύσει όλα εκείνα που θα… ήθελες να βρεις σε αυτήν και ιδιαίτερα σε σχέση με τα αγνά αισθήματα και την καλοσύνη που διέπουν κάποιον/α. Την ίδια στιγμή βέβαια κάποιος/α άλλος/η μπορεί να σε «πρήξει» με το… δράμα του/της! Παράλληλα, η επερχόμενη αντίθεση Άρη-Δία σε θέλει πιο ριψοκίνδυνο/η στην οικονομική πολιτική σου, δεν αποκλείεται ωστόσο να παρασυρθείς σε μια επίδειξη οικονομικής ισχύος για να «κερδίσεις» κάποιον/α, με συνέπεια να μείνεις «ρέστος/η» κι εκεί θα δεις το πόσο σε υπολογίζουν όταν πια δεν «έχεις».

Δίδυμοι

Με την Σελήνη «κορώνα στο κεφάλι σου», ανήκεις στους πρωταγωνιστές της ημέρας κάτι που μπορεί να σε κάνει «δακτυλοδεικτούμενο/η» αλλά και να αναδείξει την καπατσοσύνη σου, σε ζητήματα που έτσι κι αλλιώς είναι ασαφή ως προς την υφή τους. Παράλληλα, η επερχόμενη αντίθεση Άρη-Δία σε ωθεί να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο», είτε στην προσωπική σου ζωή, είτε στις συνεργασίες σου ωστόσο η φόρτιση που συνοδεύει τις προσπάθειές σου, μπορεί τελικά να σε κάνει να χάσεις το δίκιο σου, εξ αιτίας της συμπεριφοράς σου, ας ρίξεις λοιπόν την ενέργειά σου στα μαστορέματα ή την άθληση σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να παρακάμψεις ότι σε ενοχλεί με ένα ταξίδι ή μέσω της… φαντασίας σου, ενώ δημιουργική μπορεί να είναι η συνεισφορά της σε διαβάσματα ή μελέτες, κυρίως γύρω από καλλιτεχνικά ή μεταφυσικά θέματα. Παράλληλα βέβαια, η επερχόμενη αντίθεση Άρη-Δία μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με ένα θέμα υγείας που ναι μεν είναι περαστικό αλλά με πολύ έντονα συμπτώματα, χωρίς φυσικά να αποκλείονται τα ατυχήματα, με υλικές ζημιές μόνον (ευτυχώς). Ακόμη, κάποιος/α μπορεί να κάνει κάποια «κουτουράδα» για να τραβήξει την προσοχή σου.

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει να χάσεις την αίσθηση του μέτρου ως προς το τι δίνεις, ίσως μάλιστα να παρασυρθείς και σε καταναλωτικές υπερβολές, τελικά όμως όπως θα διαπιστώσεις ο ισολογισμός σου θα έρθει «στα ίσα του». Παράλληλα, με την επερχόμενη αντίθεση Άρη-Δία δείχνει σκόπιμο να μην πάρεις και πολύ «ζεστά» ή εγωιστικά όλα εκείνα που συμβαίνουν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφού γίνεται «πολύ κακό για το τίποτα» και δεν αξίζει να χαλάσει το καλό κλίμα ή μια κοινή προσπάθεια. Αν όμως καταφέρεις να υποτάξεις τα… θηρία, τότε θα πετύχεις μια μεγάλη νίκη!

Παρθένος

Η Σελήνη απέναντί σου σε βάζει να πορευτείς, μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, χωρίς να έχεις δηλαδή καθαρή εικόνα, σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να «παντρέψεις» τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες με τις βουλές των άλλων, έστω και στα… ψέματα! Παράλληλα βέβαια η επερχόμενη αντίθεση Άρη-Δία σε ωθεί να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μια υπόθεση που έχει «τραβήξει» πέραν του δέοντος, ας είσαι όμως πιο προσεκτικός στους χειρισμούς σου, αφού όλα είναι θέμα timing κι από εκεί που πας «αέρα-πατέρα», κινδυνεύεις να εκτεθείς στα μάτια ενός «ισχυρού».

Ζυγός

Με την Σελήνη στους Ιχθύς σε περιμένουν αρκετές εργασίες και εκτός από την σπουδή σου να τις ολοκληρώσεις, θα χρειαστείς και έναν στοιχειώδη καταμερισμό για να μην «παλαβώσεις». Επιπλέον σε θέλει πιο προσεκτικό με την υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα βέβαια, με την επερχόμενη αντίθεση Άρη-Δία είναι πιθανό να προκληθεί μια μίνι σύρραξη στο περιβάλλον σου ή να πέσεις πάνω σε «φουριόζικα» άτομα, που δεν υπολογίζουν και πολύ τους άλλους αρκεί να γίνει η δουλειά τους. «Παίζει» ακόμη το ενδεχόμενο να «τσουρουφλιστείς» από μια… ανάφλεξη υλικού!

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και σίγουρα μπορείς να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», έστω και με κάποιες… πονηριές, προκειμένου να μην φανερωθούν τα «φάουλ» που έχεις κάνει! Ανάλογη τακτική ωστόσο μπορεί να ακολουθήσει και η άλλη πλευρά… Παράλληλα, η επερχόμενη αντίθεση Άρη-Δία σου δίνει το κίνητρο για να μαζέψεις όλο το χρήμα, προκειμένου να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ, αφήνοντας «στην απ’ έξω» την κάλυψη άλλων αναγκών. Επιπλέον, μπορεί να έχεις συναλλαγές με καθόλου υπομονετικά άτομα.

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για οικογενειακές υποθέσεις, που όμως έχουν αρκετά θολά σημεία. Έτσι λοιπόν δείξε ευελιξία απέναντι στις καταστάσεις και μην τα παίρνεις όλα κατά γράμμα. Επιπλέον τσέκαρε για υγρασίες στον χώρο σου, ιδιαίτερα στα ηλεκτρολογικά. Παράλληλα, η επερχόμενη αντίθεση Άρη-Δία προσδίδει στις εξελίξεις μια ανταγωνιστική χροιά με τους εγωισμούς και τα πάθη να ορίζουν τελικά το με ποιόν/α γίνεται να συμπορευτείς και με ποιόν/α όχι. Από την άλλη μια «ηρωική» παρέμβασή σου στα πράγματα θα αποδειχθεί σωτήρια.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Ιχθύς πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ σε τροφοδοτεί με σχόλια και πληροφορίες που καλείσαι να αξιολογήσεις ή να «φιλτράρεις», ώστε να ασχοληθείς με εκείνα που έχουν πραγματικά σημασία κι όχι βέβαια με τα fake news! Παράλληλα, με την επερχόμενη αντίθεση Άρη-Δία να φέρνει κάποιες επείγουσες εργασίες, είναι προτιμότερο να τις κάνεις μόνος/η σου, αφού η εμπλοκή άλλων θα προκαλέσει εντάσεις και ένα… κομφούζιο! Επιπλέον, μια «φούντωση» μπορεί να προκαλέσει ανησυχία για την υγεία σου αλλά όπως ήρθε, έτσι θα περάσει.

Υδροχόος

Με την Σελήνη στους Ιχθύς το ενδιαφέρον σου περιστρέφεται γύρω από οικονομικά θέματα, όπου όμως δεν είναι σκόπιμο να τα πάρεις και πολύ στα σοβαρά, ούτε να αγχωθείς με κάτι που αύριο μπορεί να μην ισχύει. Απλά… σκέψου πριν αγοράσεις, αφού τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται! Παράλληλα βέβαια, η επερχόμενη αντίθεση Άρη-Δία φέρνει ανταγωνιστικές καταστάσεις που σου χαλάνε την ησυχία, αν βέβαια δεν είσαι εσύ ο/η ταραξίας! Αν πάλι έχεις μικρά παιδιά έχε τα από κοντά, αφού οι απαγορεύσεις και τα «μη» δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν τις σκανταλιές τους!

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέτει ενώπιον προκλήσεων… ορατών τε αοράτων, ενώ κάποια πράγματα για τα οποία μέχρι πρότινος ήσουν σίγουρος/η, σου δημιουργούν ανησυχία, κάτι που μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις σπασμωδικά ή «άκυρα» απέναντι σε ανθρώπους ή καταστάσεις. Την ίδια στιγμή βέβαια, θα ενισχυθεί η προστατευτική σου διάθεση απέναντι στους πιο αδύναμους. Παράλληλα, η επερχόμενη αντίθεση Άρη-Δία φέρνει εντάσεις μεταξύ οικείων ή στον χώρο σου αλλά πέρα από τις προσωπικές «κόντρες», τσέκαρε για το ενδεχόμενο μιας πυρκαγιάς.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε