01/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

01/05/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:38 Δημιουργία 01/05/19, 14:29

Κριός

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, σε αυτήν την φάση η αποκλειστικότητα με την στενή έννοια του όρου δείχνει μάλλον ακατόρθωτη, αφού καλείσαι να… μοιραστείς την χαρά σου και με άλλα πρόσωπα, «τσεκάροντας» παράλληλα και την συνοχή της σχέσης σου. Αν όμως είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, τότε το παρόν και το μέλλον σου ανήκουν κι όλα πια θα εξαρτηθούν από το πώς θα διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου.

Ταύρος

Για όλα τα πράγματα υπάρχει η «πρώτη φορά» κι αν είσαι ανοικτός/η στους πειραματισμούς, ίσως βιώσεις κάτι μοναδικό. Ωστόσο, αν διαπιστώσεις ότι συμβαίνει ακριβώς το… αντίθετο από αυτό που προσδοκάς και ότι τα συναισθήματά σου γίνονται αντικείμενο κριτικής, το σοφότερο θα ήταν να αποσυρθείς από το προσκήνιο, μέχρι τουλάχιστον οι άλλοι να καταλάβουν, πως κάποια πράγματα έχουν και τα όριά τους.

Δίδυμοι

Με την Δήμητρα και τον Δία απέναντί σου, οι ευκαιρίες σου για να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν πολλαπλασιάζονται, τόσο εντός όσο και… εκτός επικράτειας, ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα ενδιαφέρον μήνυμα. Να θυμάσαι βέβαια ότι με τον Άρη στο ζώδιό σου, όλα αυτά μπορεί να προετοιμάζουν το έδαφος για μια νέα «σούπερ» φάση που ξεκινά στα προσωπικά σου και φρόντισε να μην επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος.

Καρκίνος

Ένα πάθος που «σιγοκαίει» μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή της εμπλοκής σου σε μια μάλλον κρυφή ή «παράνομη» υπόθεση κι αν δεν έχεις όρεξη για τέτοιους… μπελάδες, δεν έχεις παρά να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει, περιμένοντας καλύτερες ημέρες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν είναι διόλου υπερβολικό το να ανησυχείς για τα όσα ενδεχομένως γίνονται εν απουσία σου και πίσω από την πλάτη σου.

Λέων

Παρότι η φυσική σου κατάσταση δεν είναι και στα καλύτερά της, ο Δίας στον «οίκο» των ερώτων σου συμβάλλει σε μια διευρυμένη κινητικότητα στα προσωπικά σου κι αν είσαι μόνος/η, ίσως έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς πολλές ευχάριστες στιγμές με ένα «φλερτ» ή αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μια «σκανδαλιστική» συμπεριφορά, είτε από σένα, είτε από το ταίρι σου, θα δημιουργήσει… ζήτημα!

Παρθένος

Από την μια πλευρά, ο ενεργός Κρόνος σε βάζει να «ψειρίζεις» τα πράγματα και σε πιέζει με τα «πρέπει» και τους κώδικες ηθικής του, από την άλλη όμως ο Άρης κάνει το αίμα σου να «βράζει» κι επειδή αυτές τις μέρες έχει για… συντροφιά τον Δία, το πιθανότερο τελικά είναι να πάρεις το ρίσκο σου κι όπου βγει. Ίσως μάλιστα να πεις το μεγάλο «ναι» σε μια πρόταση, συνυπολογίζοντας και τα… λοιπά οφέλη από αυτήν!

Ζυγός

Στην παρούσα φάση σου είναι πολύ εύκολο να τραβήξεις την προσοχή και το ενδιαφέρον ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, μαζί του όμως αναμένεται να προσελκύσεις και… άλλους/ες, που δεν ήταν στο «πρόγραμμα» και σου βάζουν δύσκολα! Κατά τα άλλα, είναι πιθανό να μάθεις για καταστάσεις που αφορούν άλλους/ες κι ίσως σου ζητηθεί να παρέμβεις υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς.

Σκορπιός

Το κατά πόσον ένα ερωτικό παιχνίδι μπορεί να υποκρύπτει κι ένα γνήσιο ενδιαφέρον ή να έχει «σοβαρές» προοπτικές είναι βέβαια… συζητήσιμο! Δεν παύει όμως να βελτιώνει την ψυχολογία σου και να σε βοηθά να διαχειριστείς με μεγαλύτερη άνεση τα προσωπικά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα όμορφο δώρο αλλά και να αξιοποιήσεις την έντονη συμπάθεια κάποιου/ας προς το πρόσωπό σου στον χώρο της εργασίας σου.

Τοξότης

Ο Άρης απέναντί σου εξακολουθεί να σε ωθεί σε νέες κατακτήσεις και αν είσαι μόνος/η, το μόνο πρόβλημα σε αυτό είναι η πιθανή έλλειψη διάρκειας ή σταθερότητας σε μια νέα σχέση. Από καθαρά σεξουαλική άποψη πάντως αναμένεται να βρεις αυτό που ζητάς κι ακόμη περισσότερα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις… διλημμάτων ή μιας αναταραχής, που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου δείχνει διατεθειμένος να σε «φορτώσει» με ποικίλα προβλήματα, γι’ αυτό αν είσαι μόνος/η, διατήρησε τις επιφυλάξεις σου και μην ξανοίγεσαι πολύ. Επιπλέον μπορεί να υπάρξει μια σεξουαλική «αφλογιστία», που οφείλεται στο άγχος σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, προέχει η κάλυψη κάποιων πρακτικών αναγκών κι όχι τόσο η ερωτική επαφή με το ταίρι σου, σίγουρα όμως μια αγκαλιά θα βοηθήσει!

Υδροχόος

Με τον Δία και την Δήμητρα στον 11ο ηλιακό οίκο σου, αν είσαι μόνος/η, έχεις κάθε δικαίωμα να ελπίζεις στα καλύτερα, ίσως μάλιστα να ευνοηθείς από την παρέμβαση ενός φίλου, που θα σε στείλει κατευθείαν σε μια αγκαλιά, χωρίς να ρισκάρεις το οτιδήποτε! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε όλο αυτό το σκηνικό μπορεί να κουράσει ή να ανησυχήσει τον άνθρωπο σου, που θα σε προτιμούσε πιο… εγκρατή!

Ιχθύες

Αν ψάχνεις για «σύντροφο ζωής» που να μπορεί να σε «καλύψει» και στις επαγγελματικές σου αναζητήσεις, έχεις ίσως μια μοναδική ευκαιρία για να τον/την βρεις στα… πόδια σου! Ίσως μάλιστα να συμβούν όλα στα πλαίσια μιας εκδήλωσης ή δεξίωσης. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν ενδιαφέρεσαι για περιπέτειες, μπορείς απλά να αξιοποιήσεις τις «συμπάθειες» προς το πρόσωπό σου, χωρίς να χρειαστεί να… ενδώσεις!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε